Η HTC αποκάλυψε πρόσφατα τα στοιχεία που αναφέρουν τα έσοδά της για το μήνα Νοέμβριο, που δείχνουν την εταιρεία να συγκρατεί τις απώλειες που συνεχίζονταν για τέσσερις μήνες.

Είναι γεγονός ότι κάτι τέτοιο προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η εταιρεία μόλις αυτό τον μήνα έθεσε στην κυκλοφορία τα HTC 8X και HTC 8S. Φυσικά κάτι τέτοιο φέρει τα έσοδα της HTC στα επίπεδα του περασμένου Σεπτεμβρίου. Αν αναλογιστούμε ότι η μείωση εσόδων συνεχιζόταν για σχεδόν μισό χρόνο, η εταιρεία έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει, ειδικότερα αν καταφέρει να διατηρήσει αυτήν την πορεία και την περίοδο των εορτών. Η HTC διέθεσε και το One X+, μια συσκευή η κυκλοφορία της οποίας ήταν πολύ περιορισμένη. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με την επίδραση που είχε το συγκεκριμένο μοντέλο στην γενικότερη εικόνα των εσόδων.

 

Όλα αυτά, αποτελούν ένα θετικό σημάδι για τα Windows Phone 8 και την Microsoft, που ελπίζουν να αποκτήσουμε σημαντικό μερίδιο της αγοράς, με την νεότερη έκδοση του λειτουργικού.

 

Link.png Site: GSMarena