Στις 16 Μαΐου, η Ταϊβανέζικη εταιρεία HTC πρόκειται να ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα που θα έχει την ονομασία HTC U 11.

Το χαρακτηριστικό που καθιστά το U 11 ξεχωριστό, είναι οι ευαίσθητες στο άγγιγμα πλευρές του, με την βοήθεια των οποίων μπορούν να εκτελούνται διάφορες ενέργειες, όπως είδαμε άλλωστε και πρόσφατα σε σχετικό βίντεο.

 

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη να προωθεί την συσκευή και να διαφημίζει ορισμένες από τις δυνατότητες του, και το συγκεκριμένο διαφημιστικό βίντεο, με την απαραίτητη υπερβολή, δείχνει ανθρώπους να… ζουλούν και να σφίγγουν στα χέρια τους πράγματα, όπως ένα μπουκάλι με κέτσαπ, ένα μάνγκο, ένα λεμόνι κ.ά.

 

Στο 3ο μάλιστα δευτερόλεπτο του διαφημιστικού σποτ μπορούμε να πάρουμε μία γεύση και από το κινητό, το οποίο διαθέτει ιδιαίτερα γυαλιστερό φινίρισμα και μεταλλικό πλαίσιο με όμοιου χρώματος φινίρισμα, ενώ διακρίνονται και οι πλαστικές λωρίδες για τις κεραίες. Η γαλάζια γυαλιστερή απόχρωση μοιάζει πολύ με αυτή που έχουμε δει στο HTC U Ultra. Το βίντεο τελειώνει με την έκφραση “Squeeze the Brilliant U” ενώ μας θυμίζει και την ημερομηνία που η HTC θα αποκαλύψει το νέο της κινητό.

 

Όσον αφορά στις προδιαγραφές, πρόκειται να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD, και θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC, σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη θα διαθέτει κάμερα 16 Megapixels με την κύρια κάμερα να βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels. Λέγεται επίσης ότι πρόκειται να είναι συμβατό με Bluetooth 5.0. Θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο, γαλάζιο, κόκκινο και σε ασημένιο χρώμα.

 

 

Link.png Site: GSMArena