Η Microsoft παρουσιάζει ένα ασυνήθιστο χειριστήριο Xbox, εμπνευσμένο από την επερχόμενη ταινία "Deadpool & Wolverine".

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει μια ιδιαίτερη σχεδίαση που παραπέμπει στο πίσω μέρος του σώματος του Deadpool, συμπεριλαμβανομένων των γλουτών του χαρακτήρα.

Η μπροστινή όψη του χειριστηρίου διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την κλασική εμφάνιση ενός κόκκινου χειριστηρίου Xbox, με την προσθήκη μιας ανάγλυφης επιφάνειας. Οι λαβές, που μιμούνται τα πόδια του Deadpool, είναι εξοπλισμένες με λουριά. Ωστόσο, το πίσω μέρος του χειριστηρίου είναι αυτό που τραβά την προσοχή, καθώς απεικονίζει τους γλουτούς του χαρακτήρα σε τρισδιάστατη μορφή.
Η πρακτικότητα αυτού του σχεδιασμού εγείρει ερωτήματα. Δεν είναι σαφές αν η προσθήκη των τρισδιάστατων στοιχείων στο πίσω μέρος θα επηρεάσει τη χρηστικότητα του χειριστηρίου ή αν θα προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία χρήσης λόγω του κεντρικού κοιλώματος.

deadpool-ass-controller.jpg.096b3ed6dd6ba15e8618225ebeb7bddd.jpg

 

Το χειριστήριο δεν θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στο ευρύ κοινό. Αντ' αυτού, η Microsoft διοργανώνει έναν διαγωνισμό με την ονομασία "Xbox Cheeky Controller Sweepstakes". Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να ακολουθούν το λογαριασμό του Xbox στο X (πρώην Twitter) και να κάνουν repost τη σχετική ανάρτηση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 17 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.
Παράλληλα με το χειριστήριο, η Microsoft προσφέρει και μια ειδική έκδοση της κονσόλας Xbox Series X εμπνευσμένη από τον Deadpool. Η κονσόλα φέρει τα κατάνα του χαρακτήρα στο πίσω μέρος, ενώ η μπροστινή όψη απεικονίζει μια κοντινή λήψη της περιοχής της βουβωνικής χώρας του Deadpool, σε πλήρη εναρμόνιση με το χιουμοριστικό ύφος του χαρακτήρα.

Επιπλέον, η Microsoft προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία στους fans. Όσοι αγοράσουν ένα Xbox Elite Wireless Controller 2 στις 22 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια αποκλειστική βάση για το χειριστήριο, σχεδιασμένη να απεικονίζει το πάνω μέρος του σώματος του Deadpool.

Φυσικά οι πρωτοβουλίες της Microsoft αποτελούν μέρος της προωθητικής καμπάνιας για την επερχόμενη ταινία "Deadpool & Wolverine", δημιουργώντας αντικείμενα συλλεκτικής αξίας για τους θαυμαστές του franchise.

  • Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 2
  • Haha 17