Για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον οι τίτλοι της EA θα υποστηρίζουν διαφημίσεις

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της EA φαίνεται πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και στο μέλλον, κυρίως στους αθλητικούς της τίτλους, διάφορες διαφημίσεις καθώς γνωστοποίησε την επέκταση της συμφωνίας της με την διαφημιστική εταιρία Massive, η οποία αποτελεί θυγατρική εταιρία της Microsoft.

 

Ως εκ τούτου, οι επόμενοι δύο τίτλοι των franchises Madden NFL, NBA Live, NASCAR και NHL θα περιέχουν τη δυνατότητα για δυναμικά τροποποιημένες διαφημίσεις, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούν να αλλαχθούν κατά βούληση από τη διαφημιστική εταιρία.

 

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι ο παραπάνω τρόπος διαφήμισης θα συνεχίσει να υποστηρίζεται και από τα ήδη εκδοθέντα Need For Speed Carbon και ProStreet καθώς και από το Burnout Paradise.

 

Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έγινε γνωστό ότι η συμφωνία θα αφορά τους τίτλους που θα εκδοθούν για τα επόμενα 2 χρόνια στα Xbox 360 και PC ενώ δεν έχει γίνει λόγος για τα συστήματα των Sony και Nintendo.

 

Ας ελπίσουμε ότι οι in-game διαφημίσεις θα παραμείνουν σε λογικά πλαίσια αλλά και πως θα συμβάλλουν (μέσα από την οικονομική ανάπτυξη) στη δημιουργία ποιοτικότερων τίτλων.

 

Source.png Πηγή: www.gameover.gr

Source.png Πηγή: pathfinder.gr