Από τις 15 Σεπτεμβρίου οι συνδρομητές της τηλεοπτικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+, θα έχουν πρόσβαση σε πρόσθετο αθλητικό περιεχόμενο, μετά τη συνεργασία με τη Cosmote TV, μέσω ενός νέου προγράμματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, κάθε Πέμπτη, οι χρήστες της υπηρεσίας ANT1+ Sports Ultimate θα έχουν πρόσβαση σε δέκα επιπλέον αθλητικά κανάλια, προερχόμενα από το δίκτυο της Cosmote TV. Συγκεκριμένα, τα κανάλια Cosmote Sport 1 έως 9, καθώς και το Cosmote Sports Highlights, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, προσφέροντας πλούσιο αθλητικό θέαμα. Μέσω αυτών των καναλιών, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την πορεία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και όλους τους αγώνες του UEFA Europa League και του UEFA Conference League.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το πρόγραμμα ANT1+ Sports Ultimate, θα πρέπει να προχωρήσουν σε εφάπαξ πληρωμή 99€ που αντιστοιχεί σε 8,25€ το μήνα. 

Η νέα προσθήκη έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον αθλητικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1+, με την πλατφόρμα να έχει «καθιερωθεί ως κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προσφέροντας αποκλειστική κάλυψη της Formula 1, 2 και 3, του Porsche Supercup, καθώς και του NASCAR Cup Series μέσω του ειδικού καναλιού Formula 1». Επιπλέον, οι φίλοι των μαχητικών αθλημάτων έχουν πρόσβαση στα κανάλια Combat Sports και Fight Network.

Η εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί συνέχεια της κοινής ανακοίνωσης των Cosmote TV και Novasports τον περασμένο μήνα για διαμοιρασμό αθλητικού περιεχομένου. Στο πλαίσιο της στρατηγικής τους για την αντιμετώπιση της τηλεοπτικής πειρατείας κυρίως αθλητικού περιεχομένου,  οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να προσφέρουν το αθλητικό τους πρόγραμμα σε χονδρική τιμή και σε άλλους παρόχους υπηρεσιών τηλεοπτικού περιεχομένου. Η ανακοίνωση του ANT1+ για την προσθήκη αθλητικών καναλιών της Cosmote TV στο πρόγραμμά του αποτελεί μέρος αυτής της ευρύτερης πρωτοβουλίας, η οποία στοχεύει στη δημιουργία ενός πιο προσιτού και νόμιμου περιβάλλοντος για την παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων.

Όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των νέων καναλιών της Cosmote TV, είναι διαθέσιμο σε smartphones και έξυπνες τηλεοράσεις μέσα από την επίσημη εφαρμογή του ANT1+ 

  • Like 1
  • Haha 7