Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Hollywood Reporter, οι αδερφοί Άντονι και Τζο Ρούσο βρίσκονται σε πρώιμες συζητήσεις με τη Marvel Studios για να αναλάβουν τη σκηνοθεσία των επόμενων δύο ταινιών Avengers.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στους κύκλους των θαυμαστών του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU).

Οι Ρούσο έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο MCU, έχοντας σκηνοθετήσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του franchise, συμπεριλαμβανομένων των "Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" και "Avengers: Endgame". Οι δύο τελευταίες ταινίες κατατάσσονται μεταξύ των έξι εμπορικότερων ταινιών όλων των εποχών.

Μετά την αποχώρησή τους από τη Marvel, οι Ρούσο επικεντρώθηκαν στην παραγωγή, με αξιοσημείωτες επιτυχίες όπως οι ταινίες "Extraction" και το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας "Everything Everywhere All at Once". Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες σκηνοθετικές τους προσπάθειες, όπως το "Cherry" και το "The Gray Man", δεν έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κριτικούς.

Η Marvel Studios βρίσκεται εδώ και μήνες σε αναζήτηση σκηνοθετών για τις επόμενες ταινίες Avengers, οι οποίες θεωρούνται υψηλής προτεραιότητας για το στούντιο. Αρχικά, ο Σον Λέβι, σκηνοθέτης του "Deadpool & Wolverine", φερόταν ως επικρατέστερος για την πέμπτη ταινία Avengers, αλλά φαίνεται πως θα ασχοληθεί με άλλα project στο άμεσο μέλλον.

Η πέμπτη ταινία Avengers, που αρχικά είχε τον τίτλο "Avengers: The Kang Dynasty", βρίσκεται σε φάση επανασχεδιασμού μετά την απομάκρυνση του Jonathan Majors από τον ρόλο του Κανγκ. Το στούντιο αναζητά νέα κατεύθυνση και τίτλο για την ταινία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η έκτη ταινία, με τίτλο "Avengers: Secret Wars", παραμένει ως έχει και υπόσχεται να φέρει στην οθόνη πάνω από 60 χαρακτήρες του MCU, συμπεριλαμβανομένων κλασικών ρόλων όπως ο Thor και ο Hulk.

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις δύο ταινίες έχουν οριστεί για την 1η Μαΐου 2026 και την 7η Μαΐου 2027 αντίστοιχα. 

  • Thanks 1
  • Haha 1