Μετά τον "Way of Water", το Avatar franchise του James Cameron επανέρχεται στα τέλη του επόμενου χρόνου.

Στη φετινή D23 Expo, ο James Cameron, η Zoe Saldana και ο Sam Worthington ανακοίνωσαν ότι το Avatar: Fire and Ash θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου 2025. Η Disney αποκάλυψε επίσης μια νέα αφίσα της ταινίας που ίσως φανερώνει ότι το σενάριό της θα επικεντρωθεί στην Πανδώρα που θα τυλιχθεί στις φλόγες.

Αν και ο Cameron σκηνοθέτησε το "Fire and Ash", έχει δηλώσει ότι μπορεί να μην σκηνοθετήσει την τέταρτη και πέμπτη συνέχεια του franchise που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η Disney δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποιο υλικό, αλλά ο Cameron δήλωσε ότι ενώ η ταινία πιθανόν να μην είναι αυτό που περιμένει το κοινό, θα είναι "σίγουρα" κάτι που θα θέλουν.

Το franchise του Avatar έχει ήδη καταρρίψει αρκετά ρεκόρ εισπράξεων με μόλις δύο ταινίες στο ενεργητικό του, αλλά υπάρχει ένας τίτλος που θα δυσκολευτεί να πάρει από μια εμβληματική ταινία. Οι ταινίες Avatar και Avatar: Way of Water έκαναν και οι δύο πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια η καθεμία σε εισπράξεις, με την πρώτη ταινία να κάνει ελαφρώς περισσότερα από τη δεύτερη. 

  • Like 3