Μια ξεχωριστή πρόταση για τους λάτρεις της νοσταλγίας και της τεχνολογίας κάνει την εμφάνισή της στην αγορά.

Το TinyPod, ένα νέο αξεσουάρ τρίτου κατασκευαστή, υπόσχεται να μετατρέψει το Apple Watch σε μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού iPod, συμπεριλαμβανομένου ενός λειτουργικού click wheel.

Η χρήση του TinyPod είναι απλή: οι κάτοχοι Apple Watch αφαιρούν τα λουράκια και τοποθετούν το ρολόι μέσα στη θήκη. Παρόλο που το digital crown του ρολογιού δεν είναι προσβάσιμο, το click wheel αναλαμβάνει τη λειτουργία του, προσφέροντας μια εμπειρία χρήσης που θυμίζει έντονα το θρυλικό iPod.

Ωστόσο, η τιμή των 80 δολαρίων για το TinyPod εγείρει ερωτήματα σχετικά με την πραγματική του αξία. Ουσιαστικά, οι χρήστες πληρώνουν για μια ειδική θήκη που αλλάζει την εμφάνιση του ρολογιού, χωρίς να προσθέτει νέες λειτουργίες. Το click wheel, αν και νοσταλγικό, απλώς αντικαθιστά τη λειτουργικότητα του digital crown.

Η εταιρεία πίσω από το προϊόν το προωθεί ως το "smartphone μακριά από το smartphone", αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα μοντέλα Apple Watch με δυνατότητα σύνδεσης LTE. Για τα υπόλοιπα, ο χρήστης το μόνο που δεν βλέπει είναι ένα λουράκι.

Παρ' όλα αυτά, το TinyPod θα μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους επιθυμούν να αποστασιοποιηθούν από το κινητό τους τηλέφωνο, διατηρώντας παράλληλα βασικές λειτουργίες συνδεσιμότητας. Το μικρότερο μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, ενώ μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση για όσους προτιμούν να μην φορούν ρολόγια.

Για τους πιο οικονομικά συνειδητοποιημένους καταναλωτές, υπάρχει και το μοντέλο TinyPod Lite στα 30 δολάρια, χωρίς το click wheel, το οποίο αν και λιγότερο λειτουργικό, προσφέρει μια πιο προσιτή επιλογή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν και τα δύο μοντέλα από την ιστοσελίδα του TinyPod, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αποστολές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Ανάλογα με το μέγεθος του ρολογιού, η παράδοση αναμένεται το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 10