Πρόσφατα, η HTC απέστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για να παρουσιάσει επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα.

Η συσκευή που έχει την κωδική ονομασία HTC Ocean, και αναμένεται να έχει την επίσημη ονομασία HTC U 11 θα διαθέτει ευαίσθητες στην αφή πλαϊνές πλευρές, με την βοήθεια των οποίων οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν διάφορες ενέργειες, με βάση τον τρόπο που τις αγγίζουν.

 

Ένα νέο βίντεο, αποκαλύπτει τον τρόπο που θα λειτουργεί η τεχνολογία (π.χ με πίεση στις άκρες της συσκευής εμφανίζεται ένα quick launch μενού μέσα στον launcher, από όπου μπορούν να εκκινήσουν διάφορες εφαρμογές όπως η κάμερα), αν και στο συγκεκριμένο βίντεο δεν βλέπουμε πως θα ονομάζεται η τεχνολογία (στο τέλος του βίντεο βλέπουμε μόνο το λογότυπο της HTC). Υποθέτουμε, ότι όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο είναι μόνο ένα μέρος από όσα θα μπορούν να γίνουν με την συσκευή και το χαρακτηριστικό Edge Sense.

 

Όσον αφορά στα specs, περιμένουμε να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD, κάμερα 12 Megapixels, εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixels, επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος στα 64GB ή 128GB και λογισμικό που βασίζεται στο Android 7.1 Nougat. Το U 11 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 16 Μαΐου στην Ταϊπέι, στην Ταιβάν.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-fSPvl8UMy4

 

Link.png Site: GSMArena