gkpapad Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ειχα αγορασει γνησια κλειδια μεσα απο το φορουμ, για τα windows 7 64bit.Τα ενεργοποιησα κανονικα και χτες μου βγηκε στην επιφανεια του υπολογιστη μυνημα απο την μαμα εταιρια οτι δεν ειναι γνησια και να τα αγορασω.Για ποιο λογο εγινε αυτο;
gkpapad Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ειχα αγορασει γνησια κλειδια μεσα απο το φορουμ, για τα windows 7 64bit.Τα ενεργοποιησα κανονικα και χτες μου βγηκε στην επιφανεια του υπολογιστη μυνημα απο την μαμα εταιρια οτι δεν ειναι γνησια και να τα αγορασω.Για ποιο λογο εγινε αυτο;
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ειχα αγορασει γνησια κλειδια μεσα απο το φορουμ, για τα windows 7 64bit.Τα ενεργοποιησα κανονικα και χτες μου βγηκε στην επιφανεια του υπολογιστη μυνημα απο την μαμα εταιρια οτι δεν ειναι γνησιακαι να τα αγορασω.Για ποιο λογο εγινε αυτο; γιατί απλά δεν ήταν γνήσια ή ο πωλητής τα πούλησε και σε άλλο αγοραστή ή έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ήτα κλειδιά ήταν για συγκεκριμένο είδος υπολογιστή (π.χ. φορητό Toshiba) . Εν ολίγοις σε πιάσανε κορόιδο.
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ειχα αγορασει γνησια κλειδια μεσα απο το φορουμ, για τα windows 7 64bit.Τα ενεργοποιησα κανονικα και χτες μου βγηκε στην επιφανεια του υπολογιστη μυνημα απο την μαμα εταιρια οτι δεν ειναι γνησιακαι να τα αγορασω.Για ποιο λογο εγινε αυτο; γιατί απλά δεν ήταν γνήσια ή ο πωλητής τα πούλησε και σε άλλο αγοραστή ή έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ήτα κλειδιά ήταν για συγκεκριμένο είδος υπολογιστή (π.χ. φορητό Toshiba) . Εν ολίγοις σε πιάσανε κορόιδο.
Nik.K Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Αγορασες κλειδια μεσα απο το forum ???? Ποιος στα πουλησε ?
Nik.K Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Αγορασες κλειδια μεσα απο το forum ???? Ποιος στα πουλησε ?
jaxos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δεν μου φαίνετε και πολύ νόμιμη η όλη διαδικασία...
jaxos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δεν μου φαίνετε και πολύ νόμιμη η όλη διαδικασία...
gkpapad Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 70 euro.Ολα καλα μεχρι χτες ομως.Τωρα ολα μαυρα.
gkpapad Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 70 euro.Ολα καλα μεχρι χτες ομως.Τωρα ολα μαυρα.
Nik.K Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 5 μηνες ενεργοποιημενα και στα πουλησε ? Ε μαλλον τα ειχατε και οι 2 και κατι παιχτηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα