Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα αγορασει γνησια κλειδια μεσα απο το φορουμ, για τα windows 7 64bit.Τα ενεργοποιησα κανονικα και χτες μου βγηκε στην επιφανεια του υπολογιστη μυνημα απο την μαμα εταιρια οτι δεν ειναι γνησια

και να τα αγορασω.Για ποιο λογο εγινε αυτο;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα αγορασει γνησια κλειδια μεσα απο το φορουμ, για τα windows 7 64bit.Τα ενεργοποιησα κανονικα και χτες μου βγηκε στην επιφανεια του υπολογιστη μυνημα απο την μαμα εταιρια οτι δεν ειναι γνησια

Δημοσ.

γιατί απλά δεν ήταν γνήσια ή ο πωλητής τα πούλησε και σε άλλο αγοραστή ή έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ήτα κλειδιά ήταν για συγκεκριμένο είδος υπολογιστή (π.χ. φορητό Toshiba) . Εν ολίγοις σε πιάσανε κορόιδο.

Δημοσ.

γιατί απλά δεν ήταν γνήσια ή ο πωλητής τα πούλησε και σε άλλο αγοραστή ή έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ήτα κλειδιά ήταν για συγκεκριμένο είδος υπολογιστή (π.χ. φορητό Toshiba) . Εν ολίγοις σε πιάσανε κορόιδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...