Προς το περιεχόμενο

Lucifer

Moderator ε.α
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.303
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    37

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://veinsaw.blogspot.com/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    As far remov'd from God and light of Heav'n, as from the Center thrice to th' utmost Pole.
  • Ενδιαφέροντα
    The Dynamics of an Asteroid & A Treatise on the Binomial Theorem
  • Απασχόληση
    Πλήρης

Πρόσφατες Επισκέψεις

47.937 προβολές προφίλ

Lucifer's Achievements

  1. Γιατί στα παπάρια της επιστήμης οι απόψεις του καθενός, είτε είναι νομπελίστας, είτε τρισωμία με πρόσβαση στο ίντερνετ. Αν ο Μοντανιέ το είχε στοιχειοθετήσει επιστημονικά, θα καθόντουσαν όλοι σούζα.
  2. τώρα είναι αργά φίλε, το καζάνι γράφει το όνομά σου
  3. 12 ώρες μετά την παραγγελία: η ώρα της παραγγελίας ήταν 1:00 τη νύχτα στις 19 (μόλις είχε ξημερώσει δλδ) και το μεσημέρι της ίδιας μέρας (12:50) έσκασε email ότι έγινε η αποστολή.
  4. Μόλις έσκασαν με ΕΛΤΑ, όχι συστημένο. Είχα βάλει επιλογή Guaranteed. 19/4 η παραγγελία.
  5. Για να σου λύσω την απορία φίλε μου, είναι ξεκάθαρα χειρότερο να ψηφίζεις κόμματα φασιστών από κόμματα που σε κλέβουν, γιατί γενικά το κλέψιμο δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί.
  6. "Ένα χιλιόμετρο έχει κάνει φίλε, δες το κοντέρ το φέρανε με φορτηγό από την αντιπροσωπεία" -Τάκης, μαντράς
  7. Μπορεί να είναι και 100% λάθος, γι' αυτό και δεν κρατάνε τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα για την πάρτη τους και τα δημοσιεύουν σε ένα επιστημονικό journal. Πριν δεχτεί το journal να τα δημοσιεύσει, τα αξιολογεί και κρίνει αν είναι πίπες ή αν έχει κάνει όντως δουλειά ο άλλος. Και μόλις δημοσιευτούν, τα βλέπουν όοοοολοι οι άλλοι επιστήμονες, παντού σε όλο τον κόσμο και έτσι και βρουν λάθος ή αστοχία, επισημαίνεται! Οπότε δεν είναι ούτε "ο καθένας" που το λέει, ούτε "οι δέκα". Είναι ένα ολόκληρο σύστημα αξιολόγησης που φυσικά και λαμβάνει υπ όψιν το ενδεχόμενο λάθους, αλλιώς δε θα το λέγαμε επιστήμη, θα το λέγαμε θρησκεία. Δυστυχώς για το είδος και ευτυχώς για τον πλανήτη, δεν έχει βρει κανένας κάποιο μετρήσιμο λάθος που να αποδεικνύεται. Τώρα κι εγώ αν διαβάσω 10 σελίδες paper για αυτό, θα καταλάβω τις 4. Δεν είμαι κλιματολόγος, έχω αλλού εμπειρία που θα με βοηθήσει να αξιολογήσω τα δεδομένα και τη μεθοδολογία σε ένα βαθμό, αλλά για τα υπόλοιπα θα πρέπει να βασιστώ στο ότι όοοοοολα τα αλάνια που είδαν τη δημοσίευση και δε την αποδόμησαν, την δέχονται κι ας μην ξέρω εγώ τι διαβάζω. Αντίστοιχα κι εσύ, καταλαβαίνω ότι είσαι άνθρωπος που πας στη λαϊκή για 2 κιλά καρότα και όταν στα δώσουν αρχίζεις και σκέφτεσαι "και πως ξέρω εγώ ότι αυτό δεν είναι ενάμισι κιλό κολοκυθάκια" αλλά η δυσπιστία ως αποτέλεσμα της φυσικής σου άγνοιας δεν αποτελεί τεκμήριο. Αυτό, για ακόμα μια φορά, είναι γνώρισμα της θρησκείας που απορρίπτει ότι δεν καταλαβαίνει και διαφωνεί μαζί της.
  8. Διαβάζεις τι γράφεις; Ίσως δεν είναι η κλιματολογία η επιστήμη που θα έπρεπε να νοιώθεις ότι σε αφορά αμεσότερα.
  9. Οι παιδικές ερωτήσεις λέγονται έτσι όταν γίνονται από παιδιά, από μια ηλικία και μετά χάνεται αυτή η δικαιολογία.
  10. Άρα να μπορεί να κάνει παιδί κανείς μόνο αν περνάει ένα γενικό τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων;
  • Δημιουργία νέου...