Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo Thinkpad E555, 15.6" HD+ matte, AMD Quad Core A10-7300, AMD Radeon R7 M265DX 2 GB 499 € + μεταφορικά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Laptop Lenovo Thinkpad E555, 15.6" HD+ matte, AMD Quad Core A10-7300, AMD Radeon R7 M265DX 2 GB  499 € + μεταφορικά

https://www.computeruniverse.net/products/90625288/lenovo-thinkpad-e555-20dh0034ge.asp

AMD Radeon R7 M265DX = AMD Radeon R6 Kaveri (integrated) + AMD Radeon R7 M260 (dedicated): Dual Graphics in CrossFire

lenovo_20dh002qus_e555_a6_7000_4gb_500gb

• Like 3
Δημοσ.

...το πληκτρολόγιο είναι γερμανικό ή αμερικάνικο?...

Γερμανικό, η διάταξη όμως αλλάζει εύκολα από τον πίνακα ελέγχου των Windows...

Σε τι υπερτερεί σε σχέση με αυτό;

http://www.digideli.gr/Dell-Inspiron-5545-37467

Σε ποιότητα κατασκευής που ούτε καν συγκρίνεται με αυτή των Dell Inspiron!

• Like 2
Δημοσ.

Τα inspiron ειναι τελειως βασικα μοντελα σε ποιοτητα κατασκευης, τωρα το αλλο ποσο thinkpad ειναι δεν ξερω, αν δηλαδη εχει το πλαισιο απο μαγνησιο και την ποιοτητα που εχουν τα t και x series, οπως επισης αν περναει mil-spec η απλα το βαφτιζουμε πιο ανθεκτικο γιατι γραφει thinkpad.

Δημοσ.

Τα inspiron ειναι τελειως βασικα μοντελα σε ποιοτητα κατασκευης, τωρα το αλλο ποσο thinkpad ειναι δεν ξερω, αν δηλαδη εχει το πλαισιο απο μαγνησιο και την ποιοτητα που εχουν τα t και x series, οπως επισης αν περναει mil-spec η απλα το βαφτιζουμε πιο ανθεκτικο γιατι γραφει thinkpad.

Δεν ξέρω αν το σασί του είναι από μαγνήσιο ή mil-spec Construction σίγουρα όμως ποιοτικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα επιεικώς απαράδεκτα σε ποιότητα υλικών κατασκευής Dell Inspiron αλλά και πολλών άλλων αυτής της κατηγορίας τιμής...

P.S: Δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής (οθόνη / πληκτρολόγιο / πλαστικά) από τα Dell Inspiron 3000 & 5000 Series!​

• Like 1
Δημοσ.

Γράφει το πρώτο μήνυμα πως έχει οθόνη Hd+, αλλά η ανάλυση όπως φαίνεται στον σύνδεσμο είναι 1366*768, δηλαδή HD σκέτο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το σασί του είναι από μαγνήσιο ή mil-spec Construction σίγουρα όμως ποιοτικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα επιεικώς απαράδεκτα σε ποιότητα υλικών κατασκευής Dell Inspiron αλλά και πολλών άλλων αυτής της κατηγορίας τιμής...

P.S: Δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής (οθόνη / πληκτρολόγιο / πλαστικά) από τα Dell Inspiron 3000 & 5000 Series!​

Και ποια ειναι καλα η μονη σειρά που εχει είναι xps και vostro που η xps ειναι ακριβη τωρα απο ποιοτητα δεν ξερω τη εχουν

Αφου δεν είναι καλη γιατι δεν αλλαζουν υλικα;

Δημοσ.

Καθαρή πλαστικούρα είναι τα thinkpad edge.

Καμία σχέση με 'νορμάλ' thinkpad.

Δημοσ.

Καθαρή πλαστικούρα είναι τα thinkpad edge.

...

Αλλά καμία απολύτως σχέση με την πλαστικούρα π.χ. των Dell Inspiron  ή των HP Pavilion...

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά καμία απολύτως σχέση με την πλαστικούρα π.χ. των Dell Inspiron  ή των HP Pavilion...

Η 55xx σειρά των inspiron είναι κατά πολύ ανώτερη από τα 35χχ.

Επίσης έχω δουλέψει πολλά τωρινά pavilion (P σειρά νομίζω) που είναι κλάσεις ανώτερα από τα Pavilion Dv series.

Δημοσ.

Η 55xx σειρά των inspiron είναι κατά πολύ ανώτερη από τα 35χχ.

Επίσης έχω δουλέψει πολλά τωρινά pavilion (P σειρά νομίζω) που είναι κλάσεις ανώτερα από τα Pavilion Dv series.

Αλλά κατά πολύ κατώτερα από τα αντιστοίχου κατηγορίας τιμής Αsus, MSI, Lenovo Z Series (με οποιοδήποτε ThikPad Series ούτε καν συγκρίνονται)...

• Like 1
Δημοσ.

Και ποια ειναι καλα η μονη σειρά που εχει είναι xps και vostro που η xps ειναι ακριβη τωρα απο ποιοτητα δεν ξερω τη εχουν

Αφου δεν είναι καλη γιατι δεν αλλαζουν υλικα;

Dell Latitude e6430 το πιο ποιοτικό λάπτοπ που έχω πιάσει στα χέρια μου τους τελευταίους μήνες. Δε θέλω να ξέρω σε τι τιμή αγοράστηκε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...