voltmod Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Η Apple ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης σε παγκόσμιο επίπεδο του καλωδίου φόρτισης USB-C του MacBook με οθόνη Retina 12 ιντσών. Το πρόγραμμα αντικατάστασης αφορά σε Macbook με οθόνη Retina 12 ιντσών που πωλήθηκαν κατά την διάρκεια του Ιούνιου 2015. Τα καλώδια αυτά, έχουν κατασκευαστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην φορτίζεται ο MacBook ή να φορτίζεται κατά διαστήματα όταν είναι συνδεδεμένος στην πρίζα. Τα καλώδια, μπορούν να προσδιοριστούν από μία επισήμανση που διαθέτουν και στην οποία διαβάζουμε: “Designed by Apple in California. Assembled in China”. Τα επανασχεδιασμένα καλώδια, γράφουν το ίδιο, ωστόσο δίπλα διαθέτουν και ένα σειριακό αριθμό. Η Apple θα αντικαταστήσει τα καλώδια που έχουν πρόβλημα με νέα, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση. Μάλιστα, το πρόγραμμα αντικατάστασης ισχύει και για καλώδια που πωλήθηκαν ξεχωριστά (stand-alone), και όχι μαζί με το MacBook Pro. Οι πελάτες που έχουν υποβάλλει διεύθυνση email κατά το registering του προϊόντος ή αγόρασαν το MacBook ή κάποιο καλώδιο μέσω του Apple Online Store, θα παραλάβουν νέο καλώδιο αυτόματα, ενώ οι υπόλοιποι δικαιούχοι κάτοχοι MacBook μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα υποστήριξης της Apple ή να επισκεφτούν ένα αντιπρόσωπο ή κάποιο retail store της Apple για να αντικαταστήσουν το καλώδιο τους. Το πρόγραμμα θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι της 8 Ιουνίου του 2018. Site: Macrumors
stfaros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μπραβο στην εταιρεια που σεβεται τον καταναλωτη 5
DimVavas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Θέλει α@@@@@α να είσαι τόσο μεγάλη εταιρία και να έχεις βγάλει τόσα πολλά προγράμματα αντικατάστασης παραδέχοντας ότι έκανες λάθος. Τουλάχιστον σέβονται τους πελάτες! 4
baskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Θέλει α@@@@@α να είσαι τόσο μεγάλη εταιρία και να έχεις βγάλει τόσα πολλά προγράμματα αντικατάστασης παραδέχοντας ότι έκανες λάθος. Τουλάχιστον σέβονται τους πελάτες! Θελει προσπαθεια οταν βγαζεις λιγα μοντελα, σε τετοιες τιμες να εχεις τοσα προβληματα που να πρεπει να κανεις αντικατασταση συμεχως.. Quality control οθτε στο καλωδιο φορτισης δεν εχουν; 10
MechaCorn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εν μέρη έχει και ένα δίκιο, τα macbook κοστιζουν κυριολεκτικά μια περιουσία και ο λόγος είναι ότι πληρωνεις για το support, για το απροβληματιστο os, την τέλεια συνεργασία iPhone με Mac κτλ. Εάν εγώ δουλευα δύο μήνες για να το πάρω και μου ερχόταν με προβληματικό φορτιστη και η apple το διόρθωνε 7 μήνες μετά θα είχα πάει έξω από το κοντινότερο κατάστημα να πετάξω ντομάτες. 7
stevchrly Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 σταματήστε να γράφετε για να γράφετε και διαβάστε την είδηση στο κάτω κάτω από όσους γράφουν δεν έχει κανένας το macbook 5
coffeex Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά δεν είναι να πολύ εμπιστεύεται κανείς (ακόμη) τα usb-c καλώδια. There's a lot to say about how great USB-C is, but there are also very serious issues that aren't being quickly addressed.
georgetsl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ παλιά ξέρω ότι κάτι τέτοιες ανακλησεις το λέγανε,προβληματική εταιρία, σήμερα κάποιοι το βαφτιζουν σεβασμός στον καταναλωτή.... Εγώ θα πω κουράγιο για τους πελάτες της apple,και καλή χωνεψη, εξάλλου το μηλαρακι από όσο ξέρω, μετά το φαγητό είναι χωνευτικο φρούτο. Με αυτό φαίνεται καθαρά αυτό που έγραψε ένα μέλος παραπάνω, ποιοτικός έλεγχος είναι μόνο στα χαρτιά.... 1
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 σταματήστε να γράφετε για να γράφετε και διαβάστε την είδηση στο κάτω κάτω από όσους γράφουν δεν έχει κανένας το macbook 1
MechaCorn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 σταματήστε να γράφετε για να γράφετε και διαβάστε την είδηση στο κάτω κάτω από όσους γράφουν δεν έχει κανένας το macbook Οπότε να σχολιαζουμε μονο σε ειδήσεις για προϊόντα που έχουμε;
basilis_k6 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ παλιά ξέρω ότι κάτι τέτοιες ανακλησεις το λέγανε,προβληματική εταιρία, σήμερα κάποιοι το βαφτιζουν σεβασμός στον καταναλωτή.... Εγώ θα πω κουράγιο για τους πελάτες της apple,και καλή χωνεψη, εξάλλου το μηλαρακι από όσο ξέρω, μετά το φαγητό είναι χωνευτικο φρούτο. Με αυτό φαίνεται καθαρά αυτό που έγραψε ένα μέλος παραπάνω, ποιοτικός έλεγχος είναι μόνο στα χαρτιά.... ναι γιατι παλια γινόντουσαν συνεχως ανακλήσεις. ειδικα την δεκαετια του 90 μιλάμε ειχε γινει χαμος. 2
FELIX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ παλιά ξέρω ότι κάτι τέτοιες ανακλησεις το λέγανε,προβληματική εταιρία, σήμερα κάποιοι το βαφτιζουν σεβασμός στον καταναλωτή.... Εγώ θα πω κουράγιο για τους πελάτες της apple,και καλή χωνεψη, εξάλλου το μηλαρακι από όσο ξέρω, μετά το φαγητό είναι χωνευτικο φρούτο. Με αυτό φαίνεται καθαρά αυτό που έγραψε ένα μέλος παραπάνω, ποιοτικός έλεγχος είναι μόνο στα χαρτιά....πριν ενα χρονο που αντικατεστησε το ipod nano 1st gen(που ηταν 5 χρονων πλεων) με το 6 η 7gen,επειδη ισως να χαλαγε η μπαταρια,καλα ητανε.μας εδωσε τσαμπα το νεο μετα απο 5 χρονια. ποιος αλλος κατασκευαστης θα το εκανε αυτο? 2
georgetsl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ναι γιατι παλια γινόντουσαν συνεχως ανακλήσεις. ειδικα την δεκαετια του 90 μιλάμε ειχε γινει χαμος. Την δεκαετία του 90 το κινητό ήταν σχεδόν ανύπαρκτο στην καθημερινότητα και η apple ήταν κάπου στο πουθενά....επίσης το 90 τα προϊόντα ήταν ποιο ποιοτικά και χαλούσαν σπανίως, ήταν made in Japan,made USA,made Germany, made....... Σήμερα είναι made in China....τίποτα τυχαίο.
SkyNet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Την δεκαετία του 90 το κινητό ήταν σχεδόν ανύπαρκτο στην καθημερινότητα και η apple ήταν κάπου στο πουθενά....επίσης το 90 τα προϊόντα ήταν ποιο ποιοτικά και χαλούσαν σπανίως, ήταν made in Japan,made USA,made Germany, made....... Σήμερα είναι made in China....τίποτα τυχαίο. Καθόλου τυχαίο δεδομένης της πολυπλοκότητας πλέον. Ας μην αγοράζουμε τίποτα από Κίνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα