bella11311 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα,θα ηθελα αν μπορεί κάποιος πιο σχετικός να με καατατοπίσει.. Εχω σκοπό να αγοράσω καινούριο κινητό και ειμαι ανάμεσα στο iphone 5s και το galaxy note 4... επειδή ομως θέλω να το κρατήσω καποια χρόνια και δεν θέλω να αλλάξω σύντομα δεν ξέρω ποιο ειναι καλύτερα να παρω! απο οτι είδα το galaxy έχει πολυ καλύτερη κάμερα αλλα το μέγεθος του με χαλάει λιγο.. για το 5s εχω ακούσει πολυ καλά λόγια αλλα εχουν βγεί ηδη 2καινούρια μοντέλα..Για iphone 6 k 6s δεν το κοιταω και για οικονομικούς λόγους και δεν μου αρεσούν και ιδιαίτερα..
tsortis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ειναι θεμα λειτουργικού απλα.. Για εμενα το νοτε 4 ειναι πολυ καλυτερο σε όλα τα επιπεδα καμερα μπαταρια οθονη το s pen βασικο.. και θα παρει και την 6 τουλαχιστον για 2 χρονια θα τρέχει νερο
bella11311 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αυτο σκέφτομαι και εγώ αλλα επείδη ειναι android και απο οτι ξέρω κολλάνε πιο ευκολα απο ότι τα iphone φοβάμαι μην δώσω παραπάνω χρήματα για το note και μου χαλάσει σχετικά νωρίς
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Θες αποκλειστικα μονο αυτα τα δυο ή και κατι αλλο!
bella11311 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα δυο μου άρεσαν πιο πολυ απο όσα είδα...και το huawei p8 αλλα το δοκίμασα απο εναν φίλο μου που το εχει και δεν μου άρεσε οσο το note4
looneygeorge Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ξεκινάς χωρις να το ξέρεις μια μάχη μεταξύ των φατριών τωρα... όπου να'ναι θα αρχίσουν τα posts στην αρχή ειρηνικά και σιγα σιγά θα αρχίσουμε να λέμε για την μαμα του συγχωρεμένου Jobs.Εγω θα σου πω παντως απο προσωπική εμπειρία οτι το iphone οταν δεν ειναι το τελευταίο που βγήκε θα τα φάει τα ψωμιά του πολύ γρηγορότερα απο την ναυαρχίδα της αντίπερα όχθης. 1
bella11311 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ωχ μην αρχίσετε να τσακώνεστε τώρα :ρ μάλλον με πείσατε να μην πάρω το 5s..
kostas8080 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 To μονο iphone που αξίζει είναι το 6s και το Plus Τα άλλα είναι σκουπίδια Το NOTE είναι σαφως ανώτερο σε όλα
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα για το Lg G4(370€),OnePlus 2(399€)απο το επισημο site,Meizu MX5(409€)θα υπαρχουν και αλλα...αλλα καλα ειναι και αυτα.
dimips Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το note αφού ηδη σκέφτηκες οτι είναι πολύ μεγάλο, τότε δε θα σε βολεύει. Και τωρα που είναι χειμώνας κομπλέ το βαζεις στις τσέπες του μπουφάν. Το καλοκαίρι θα πρέπει να φοράς μπανάνα. Επίσης το λειτουργικό είναι η μέρα με τη νύχτα. Και η μέρα είναι στο iOS. Αν δε θες να το κανεις restart να κλείνεις συνεχώς τις εφαρμογές, να κάνεις σε recovery mode cache wipe κτλ και να ψάχνεις συνεχώς ποια services και ποιες εφαρμογές να κανεις disable για να παει πιο γρήγορα και να κραταει η μπαταρία παρε το 5s. Αν δε σε νοιάζει να τα κάνεις αυτά τότε πάνε στο note που έχει πανέμορφη οθόνη και επιδόσεις που λόγο λειτουργικού πάνε τζάμπα.
bella11311 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εκεί λιγο με τα restart και αυτα το έχασα τι εννοείς οτι θα με δυσκολεψει;
dimips Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το android δε κάνει πολυ σωστη διαχείριση των εφαρμογών και των αχρηστων πληροφοριών που συλλέγει οσο το χρησιμοποιείς. Έτσι θα πρέπει συχνά να κλείνεις εφαρμογές, να κάνεις restart το κινητό και να σβήνεις τις άχρηστες πληροφορίες που λέγονται cache απο τη μνήμη του. Είχα το 5s και πήγα στο galaxy s6. Από λειτουργικής άποψης δεν έμεινα και τόσο ευχαριστημένος αλλά απο οθόνη έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος επειδη είναι πανέμορφη καμία σχέση με του 5s. Απλά θα πρέπει να ασχολούμαι συνέχεια με το τι φταίει και τρώει κολλήματα που και που και τι φταίει και τελειώνει η μπαταρία σήμερα σε 3 ωρες ενώ χθες κράτησε 6 ωρες κτλ επειδή το λειτουργικό δε τα διαχειριζεται όλα μόνο του και πρέπει να βάλω χερι εγω.
looneygeorge Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εκεί λιγο με τα restart και αυτα το έχασα τι εννοείς οτι θα με δυσκολεψει; αν δεν εχεις όρεξη να το προσέχεις και να το σβηνεις που και που θα καθυστερεί μετα απο μια εβδομάδα χρήσης. Το iphone τα διαχειρίζεται αυτά μόνο του.
dimips Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλά και βδομάδα δε το λες στις 2 μέρες ξεκινάει να χολενει το s6 μου και μαζεύει και κανα 500mb cache αν δεν εχεις όρεξη να το προσέχεις και να το σβηνεις που και που θα καθυστερεί μετα απο μια εβδομάδα χρήσης. Το iphone τα διαχειρίζεται αυτά μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα