Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους συμφορουμιτες .

Θέλω την βοήθεια σας , έχω το turbo x sting alpha το οποίο αποτελείται από

AMD a8 7600 apu

RAM 2x4gb hyper x fury 1866mhz

1tb HD

Εδώ είναι το θέμα μου , τροφοδοτικό 450w ( παίζει να είναι τις turbo x θα το δω αύριο )

Θέλω να ανεβάσω λίγο επίπεδο τα γραφικά , η ερώτηση μου είναι , θα αντέξει μια r7 260x sapphire 2gb oc το τροφοδοτικό μου ;

Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσουν

Δημοσ.

Ενδεχομένως να το αντέξει. Ανάλογα πόσο ταλαιπωρημένο είναι. Για full load καταστάσεις το φοβάμαι.

Το ιδανικό θα ήταν μα είχες ένα ποιοτικό/επώνυμο 450 για να είσαι ήσυχος.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι μικρό σε μέγεθος δεν είναι σαν όλα τα κανονικά , που μπορώ να βρω σε τέτοιο μέγεθος τροφοδοτικό ;

Είναι ακριβά ;

Παρεπιμπτοντως είναι ενός χρόνου και λίγο παραπάνω και μπορώ να πω δεν έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα .

Όταν εννοείς Full load καταστάσεις ;

Δηλαδή μια gtx 750ti θα την τρέξει πιο χαλαρά την στιγμή που δεν ζητάει πολλά σε ρεύμα ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχεις κάποιο εύκαιρο τροφοδοτικό από desktop σύστημα να τσεκάρεις αν χωράει μέσα στο κουτί του sting?

Αν θέλει μόνο mini itx τροφοδοτικά, φοβάμαι πως είναι αρκετά δαπανηρά ~στα λίγα watts . Δεν είναι και πολύ διαδεδομένα στο εμπόριο. Δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να δώσεις πολλά λεφτά για ένα τέτοιο σύστημα, σε αυτή τη μορφή.

Να σου πω και κάτι άλλο,  έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσεις κάποια parts και να το "μετατρέψεις" σε desktop? Με ένα κουτί και τροφοδοτικό, το κάνεις σταθερό.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο , υπάρχει μια πιθανότητα να χωράει τροφοδοτικό το κανονικό μέγεθος , θα το ελέγξω αύριο και θα απαντήσω .

Όχι δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες , άλλωστε για αυτό το πήρα γιατί έχει πάρει την θέση κονσόλας και οικιακού κινηματογραφου χαχαχαχαχαχα , κοινώς htpc με λίγα λόγια , είναι και όμορφο σχετικά

Δημοσ.

Και 1000W να ήταν το συγκεκριμένο τροφοδοτικό εγώ θα το άλλαζα, είναι αμφιβόλου ποιότητας. Κανονικά ένα 450αρι αντέχει άνετα την R7 260X αλλά προτίθεσαι να το ρισκάρεις; Δες αν παίρνει τροφοδοτικό κανονικών διαστάσεων μήπως με κανά 40αρι ευρώ βολευτείς.

Δημοσ.

Δηλαδή μια gtx 750ti θα την τρέξει πιο χαλαρά την στιγμή που δεν ζητάει πολλά σε ρεύμα ;

Έχω τρέξει την 750ti Low profile, παρέα με i5-4570, 32gb ram, hdd + ssd σε 240w τροφοδοτικό Λενοβο από επαγγελματικό μηχάνημα.

Η λογική λέει πως δεν θα έχεις θέμα.

Δημοσ.

Μα το θέμα δεν είναι αν θα το τρέξει μια φορά..αλλά συνέχεια χωρίς να φοβάται μήπως του κάψει κάτι. Το ότι όλοι τη βγάλαμε κάποτε με τροφοδοτικά της κακιάς ώρας χωρίς να καεί το υπόλοιπο σύστημα δε κάνει αυτομάτως το συγκεκριμένο τροφοδοτικό ποιοτικό.

Δημοσ.

Ωραίες οι απόψεις σας και σας ευχαριστώ , τώρα ανοίγω μια το κουτάκι να δω τι παίζει , από την άλλη με την σύνθεση που έχω ταιριάζει καλύτερα η AMD r7 260x ;

Δημοσ.

Όχι αν ταιριάζει στην σύνθεση που έχω μια r7 260x καλύτερα ή μια gtx 750ti εννοώ .

Λοιπόν έβγαλα και φωτό τον χώρο που έχει το κουτί ( δυστυχώς δεν με παίρνει για κανονικό τροφοδοτικό ) και έβγαλα και φώτο με τα πλήρη χαρακτηριστικα του τροφοδοτικού , από ότι βλέπω να κοιτάζω για gtx 750ti καλύτερα ;

10zql90.jpg

2zygyvp.jpg

Αυτό εδώ είναι :

http://www.fsp-group.com.tw/index.php?do=proinfo&id=1744

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω είναι 12.5cm στο πλάτος. Το κουτί δεν έχει καθόλου χώρο στο πλάι για μεγαλύτερο τροφοδοτικό; Δε φαίνεται καλά στη φωτό γι' αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω κανονικό τροφοδοτικό να το δοκιμάσω , κοίταξε εάν πίσω ( εκεί που είναι ο διακόπτης on-off ) έχει το ίδιο μέγεθος με το κανονικό κάτι ίσως μπορεί να γίνει , μπροστά προς το ανεμιστηρακι έχει λίγο χώρο ( δεν ξέρω όμως εάν χρειαστεί να βγει το ανεμιστηρακι που δεν το θέλω )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...