skorpios131 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Χαιρετώ όλους τους συμφορουμιτες . Θέλω την βοήθεια σας , έχω το turbo x sting alpha το οποίο αποτελείται από AMD a8 7600 apu RAM 2x4gb hyper x fury 1866mhz 1tb HD Εδώ είναι το θέμα μου , τροφοδοτικό 450w ( παίζει να είναι τις turbo x θα το δω αύριο ) Θέλω να ανεβάσω λίγο επίπεδο τα γραφικά , η ερώτηση μου είναι , θα αντέξει μια r7 260x sapphire 2gb oc το τροφοδοτικό μου ; Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσουν
Scatman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ενδεχομένως να το αντέξει. Ανάλογα πόσο ταλαιπωρημένο είναι. Για full load καταστάσεις το φοβάμαι. Το ιδανικό θα ήταν μα είχες ένα ποιοτικό/επώνυμο 450 για να είσαι ήσυχος.
skorpios131 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το τροφοδοτικό είναι μικρό σε μέγεθος δεν είναι σαν όλα τα κανονικά , που μπορώ να βρω σε τέτοιο μέγεθος τροφοδοτικό ; Είναι ακριβά ; Παρεπιμπτοντως είναι ενός χρόνου και λίγο παραπάνω και μπορώ να πω δεν έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα . Όταν εννοείς Full load καταστάσεις ; Δηλαδή μια gtx 750ti θα την τρέξει πιο χαλαρά την στιγμή που δεν ζητάει πολλά σε ρεύμα ; Ευχαριστώ
Scatman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Έχεις κάποιο εύκαιρο τροφοδοτικό από desktop σύστημα να τσεκάρεις αν χωράει μέσα στο κουτί του sting? Αν θέλει μόνο mini itx τροφοδοτικά, φοβάμαι πως είναι αρκετά δαπανηρά ~στα λίγα watts . Δεν είναι και πολύ διαδεδομένα στο εμπόριο. Δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να δώσεις πολλά λεφτά για ένα τέτοιο σύστημα, σε αυτή τη μορφή. Να σου πω και κάτι άλλο, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσεις κάποια parts και να το "μετατρέψεις" σε desktop? Με ένα κουτί και τροφοδοτικό, το κάνεις σταθερό.
skorpios131 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Έχεις δίκιο , υπάρχει μια πιθανότητα να χωράει τροφοδοτικό το κανονικό μέγεθος , θα το ελέγξω αύριο και θα απαντήσω . Όχι δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες , άλλωστε για αυτό το πήρα γιατί έχει πάρει την θέση κονσόλας και οικιακού κινηματογραφου χαχαχαχαχαχα , κοινώς htpc με λίγα λόγια , είναι και όμορφο σχετικά
skorpios131 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα . Κανείς άλλος να μου πει την γνώμη του ;
Physiciant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και 1000W να ήταν το συγκεκριμένο τροφοδοτικό εγώ θα το άλλαζα, είναι αμφιβόλου ποιότητας. Κανονικά ένα 450αρι αντέχει άνετα την R7 260X αλλά προτίθεσαι να το ρισκάρεις; Δες αν παίρνει τροφοδοτικό κανονικών διαστάσεων μήπως με κανά 40αρι ευρώ βολευτείς.
Andreasgarb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή μια gtx 750ti θα την τρέξει πιο χαλαρά την στιγμή που δεν ζητάει πολλά σε ρεύμα ; Έχω τρέξει την 750ti Low profile, παρέα με i5-4570, 32gb ram, hdd + ssd σε 240w τροφοδοτικό Λενοβο από επαγγελματικό μηχάνημα. Η λογική λέει πως δεν θα έχεις θέμα.
Physiciant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μα το θέμα δεν είναι αν θα το τρέξει μια φορά..αλλά συνέχεια χωρίς να φοβάται μήπως του κάψει κάτι. Το ότι όλοι τη βγάλαμε κάποτε με τροφοδοτικά της κακιάς ώρας χωρίς να καεί το υπόλοιπο σύστημα δε κάνει αυτομάτως το συγκεκριμένο τροφοδοτικό ποιοτικό.
skorpios131 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ωραίες οι απόψεις σας και σας ευχαριστώ , τώρα ανοίγω μια το κουτάκι να δω τι παίζει , από την άλλη με την σύνθεση που έχω ταιριάζει καλύτερα η AMD r7 260x ;
Physiciant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εννοείς αν είναι πιο δυνατή απ' το apu;
skorpios131 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όχι αν ταιριάζει στην σύνθεση που έχω μια r7 260x καλύτερα ή μια gtx 750ti εννοώ . Λοιπόν έβγαλα και φωτό τον χώρο που έχει το κουτί ( δυστυχώς δεν με παίρνει για κανονικό τροφοδοτικό ) και έβγαλα και φώτο με τα πλήρη χαρακτηριστικα του τροφοδοτικού , από ότι βλέπω να κοιτάζω για gtx 750ti καλύτερα ; Αυτό εδώ είναι : http://www.fsp-group.com.tw/index.php?do=proinfo&id=1744
Physiciant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Απ' ότι βλέπω είναι 12.5cm στο πλάτος. Το κουτί δεν έχει καθόλου χώρο στο πλάι για μεγαλύτερο τροφοδοτικό; Δε φαίνεται καλά στη φωτό γι' αυτό ρωτάω.
skorpios131 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω κανονικό τροφοδοτικό να το δοκιμάσω , κοίταξε εάν πίσω ( εκεί που είναι ο διακόπτης on-off ) έχει το ίδιο μέγεθος με το κανονικό κάτι ίσως μπορεί να γίνει , μπροστά προς το ανεμιστηρακι έχει λίγο χώρο ( δεν ξέρω όμως εάν χρειαστεί να βγει το ανεμιστηρακι που δεν το θέλω )
Physiciant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το πλάτος είναι αυτό που μας ενδιαφέρει. Πάρε ένα χάρακα αν μπορείς και μέτρα το. By the way το ανεμιστηράκι το έχεις βάλει ανάποδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα