Προς το περιεχόμενο

Sony service-εκτός εγγύησης


nkarag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει γιατί μου φαίνεται ότι η Sony με δουλεύει.νομίζω είναι ένα θέμα που μας ενδιαφέρει όλους. Πριν από ακριβώς ένα χρόνο αγόρασα ένα Sony Xperia z3combact, το κινητό ήταν τέλειο. Πριν από 1μιση μήνα περίπου και μετά από αναβάθμιση σε τελευταίο λογισμικό Android σταμάτησε να συνδέεται σε wi fi και Bluetooth.. Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπισαν πολλοί χρήστες από ότι διάβασα στο επίσημο support της Sony.Λέω εντάξει θα το στείλω για επισκευή με την πρώτη ευκαιρία.μετά από λίγες μέρες τελειώνει η μπαταρία στο κινητό και όση φόρτιση και αν έκανα απλά δεν ξανά άνοιξε πότε.το στέλνω γ επισκευή στον Γερμανό και μετά από 1μιση εβδομάδα μου το βγάζουν εκτός εγγύησης,παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι έγινε λόγω ενός μικρού ραγισματος στο πίσω γυαλί του κινητού.παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά στη Sony και μου λένε επειδή θα πρέπει να αλλάξει η πλακέτα του κινητού και θα γίνει αντικατασταση το κόστος είναι 220 ευρώ!!!!!τους λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω για ένα κινητό που αγόρασα πριν ένα χρόνο 400 ευρώ κ απλά έκλεισε και δεν ξανάανοιξε και πως θα τους καταγγείλω. Μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και να κινηθώ όπως νομίζω.μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση?και γενικά είναι δυνατόν??για τόσο πρόβατα μας έχουν πια οι εταιρίες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε,

 

Απαράδεκτοι τι να πω. Νομίζω το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να απευθυνθείς στον συνήγορο του καταναλωτή ή του πολίτη. Τώρα πως και τι, δεν γνωρίζω. Μακάρι να βρεις άκρη, διότι στους καιρούς που ζούμε και το 1€ έχει αξία (με την καλή έννοια). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα πηγε στην ARVATO καλα κρασια.

Δεν εχουν 2 χρονια εγγυηση?

Επικοινωνησε με την BUZZ Mobile.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να καταλάβω λίγο πως πάει..το κινητό δηλαδή από Γερμανό πήγε στη Sony και από εκεί στην arvato η στη buzz mobile??και αν επικοινωνήσω με την buzz mobile θα αλλάξει κάτι πιστεύεις??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι.

Η ARVATO ειναι το επισημο service της Sony.

Αν το πηγε εκει η Sony δεν θα βγαλεις ακρη ποτε.

Στο BUZZ Mobile απλος σου ειπα να παρεις να δεις αν σε εξυπηρετησουν καλητερα.

Τελικα καταλαβα οτι αν δεν το στειλεις εξωτερικο το κινητο στο επισημο service εδω δεν θα κανεις δουλεια ποτε.

Στειλε email στη Sony οχι εδω εξω και πες τους τη εγινε και αν μπορουν να σε βοηθησουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω δεν καταλαβα απο που και ως που 1 χρονο εγγυηση?????προσφατα που πηρα sony ps4 μου ανεφεραν οτι η σονι δινει στις κονσολες 1 χρονο αλλα ρωτησα για ταμπλετ και κινητα και μου ειπαν 2 χρονια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι φίλε μου..δεν μίλησε κανείς για 1 χρόνο εγγυση..2 χρόνια έχει το κινητό απλά αυτοί το έβγαλαν εκτός εγγύησης λόγω ενός ραγισματος από πίσω..δεν νομίζω να βγάλω άκρη με την Sony πάντως..προστασία καταναλωτή και πολύ υπομονή..και Sony πότε ξανά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...