Προς το περιεχόμενο

bdmv-certificate (3d movie)


RasAlGhul07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας παιδια εχθες κατεβασα πρωτη φορα torrent  με αρχειο .iso εχει μεσα 3 folders bdmv-certificate-any τα οποια ειναι ταινια αλλα δεν ξερω πως να την κανω να τρεξει. δωκιμασα λυσεις με το imgburn που λεει στο internet αλλα παλι τπτ. Επισης εσυρα τα folders στο vlc επισης τπτ. Οποιος μπορει να βοηθησει πλζ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατεβασες μια ταινια μοφης blu ray, φυσιολογικα αν στον VLC επιλεξεις "ανοιγμα δισκου" και επιλεξεις το ISO, πρεπει να στην τρεξει (Πολυμέσα / Ανοιγμα Δίσκου / Blu-Ray / Περιηγηση, και επιλεγεις το ISO).

αν όχι, μπορεις να φτιαξεις εναν φακελο με οτι ονομα να είναι, και εκει μεσα να πεταξεις τα περιεχομενα του ISO (δηλαδη τους 3 φακελους) και απο τον VLC επελεξε "ανοιγμα φακελου" και επελεξε τον φακελο που εφτιαξες που εχει μεσα τους αλλους τρεις. με τον 2ο τροπο μπορεις να δοκιμασεις καθε συγχρονο media player, απο φακελους μπορουν να παιξουν οι περισσοτεροι.

 

* η ταινια ναι μεν ειναι μεσα στον φακελο bdmv αλλα οταν δινεις blu ray φακελο σε ενα προγραμμα αυτο περιμενει να βρει μια συγκεκριμενη δομη, θελει εναν φακελο που μεσα του να εχει του φακελους bdmv ΚΑΙ certificate,δεν δινεις ουτε τον φακελο bdmv, ουτε τον certificate, ουτε κανεναν μονο του, δινεις αυτον που εχει μεσα τους υπολοιπους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...