sifis_1908 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα κ χρονια πολλα!!ο μικρος μου αδερφος(15 χ.) θελει να παρει κινητο αποκλειστικα για παιχνιδια κ ειναι αναμεσα στο g4 αι στο s6.ποιο προτεινετε και γιατι; Ευχαριστω καλη χρονια σε ολους!
Makeran Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το S6 γιατί είναι έφηβος και δε χρειάζεται μεγάλη οθόνη.
Iris_89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως επειδή λόγω ηλικίας να βρείτε λιγότερο ευαίσθητη συσκευή και περισσότερο ανθεκτική? Στην τελική, ας επενδύσει σε ένα xbox/ps4..
2.1Ohm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θα ελεγα το g4 γιατι εχει μεγαλη οθονη και τα παιχνιδια θα τα ευχαριστηθει παραπανω και επισης εχει αφαιρουμενη μπαταρια (γιατι και με τα 2 αμα παιζει θα μενει σιγουρα στην μεση την ημερας απο μπαταρια) οποτε να εχει μια 2η για παραπανω αυτονομια και να την βγαζει την μερουλα!Αλλα ναι γιατι να μν παρει ενα tablet?!Πολυ κλτρη επιλογη για gaming και εχουν και μπαταριες που κραταν μερες!
sifis_1908 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!ουτως η αλλως θελει να παρει κινητο οποτε για ταμπλετ το βλεπω δυσκολο κ για κονσολα που προταθηκε δεν υπαρχει καταλληλη τηλεοραση.κι εγω το g4 του ειχα προτεινει αν εχετε κατι αλλο στο νου σας σ αυτα τα λεφτα κ απο ελλαδα αναμενω λιγο ακομα πριν την αγορα
Beerloah Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!ουτως η αλλως θελει να παρει κινητο οποτε για ταμπλετ το βλεπω δυσκολο κ για κονσολα που προταθηκε δεν υπαρχει καταλληλη τηλεοραση.κι εγω το g4 του ειχα προτεινει αν εχετε κατι αλλο στο νου σας σ αυτα τα λεφτα κ απο ελλαδα αναμενω λιγο ακομα πριν την αγορα Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Προσωπικά θα πρότεινα το LG G4, λόγο του μεγαλύτερου μεγέθους του, όπως είπε και ο 1.2Ohm, αλλά και λόγο της αποσπώμενης μπαταρίας του.
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αφου θα τα σκασεις παρε το moto X style τα εχει ολα. Δες το.
Makeran Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ όταν πήρα το Xiaomi Redmi Note 2 έναντι του J5 ή του mi4c, το έκανα όντως λόγω της μεγάλης οθόνης και για το άνετο gaming. Τώρα με το Honor 3C που έχω, το gaming(πριν ένα χρόνο γιατί τώρα κρασάρουν όλα τα παιχνίδια)δεν ήταν τόσο άνετο όσο σε Xperia Z Ultra. Οπότε, ίσως όντως να είναι καλύτερα να πάει για G4,
kostas8080 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις το πολύ; Γιατί προσωπικά θα σου πρότεινα Nexus 6p, που είναι το καλύτερο κινητό, έχει μεγάλη οθόνη, καλή μπαταρία και μπροστινα ηχεία, ότι πρέπει για gaming
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις το πολύ;Αν σου λεει οτι θελει G4 & S6 τοτε μιλαμε για 450€ περιπου απο Ελλαδα. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Και από εμένα G4 λόγω οθόνης! Έχω λιώσει στο gaming και εγώ. Ειδικά real racing έχω γράψει τρελές ώρες
GiwrgosP- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχω το g4 να ξέρεις ότι αν το λιώνει στο παιχνίδι θα θέλει εφεδρική μπαταρία στην τσέπη.. Πάντως το s6 είναι πιο ισχυρο. Ωστόσο g4 καλύτερα για games λόγω αποσπωμενης μπαταριας και μεγαλύτερης οθόνης. 1
carrypizza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 αν κατεβαζει μεγαλα παιχνιδια καλυτερα να παρει g4 για να περναει τραγουδια , φωτογραφιες και διαφορα αρχεια στην sd και να εχει οσο χωρο θελει για apps . μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις δεν υπαρχει το s6 ειναι λιγο πιο δυνατο αλλα το g4 εχει μεγαλυτερη οθονη + αποσπωμενη μπαταρια . οποιο και να παρει δεν θα απογοητευτει αλλα να εχει υποψιν οτι θα χρειαστει powerbank
sifis_1908 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Τελικα ο αδερφος μου πηρε το s6 με το οποιο ειναι ικανοποιημενος ομως αντιμετωπιζει το εξης προβλημα. Απ το 1 τις εκατο κανει 6 ωρες μεχρι το 100 τις εκατο!!!πως γινεται απ τη στιγμη που εχει fast charge λειτουργια;πρεπει να ενεργοποιησει κατι;η παιζει να εχει προβλημα ο φορτιστης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα