dimitristsim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, το pc μου βγάζει blue screen of death με τα εξής δύο error:kernel security check failure και driver overrun stack buffer. O υπολογιστής είναι καινούργιος και φτιαγμένος κομμάτι - κομμάτι. Έχω κάνει τόσες φορές φορματ διάφορα windows, έχω αλλάξει μητρική, ram και κάρτα γραφικών αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Ο ssd, το τροφοδοτικό και το κουτί δούλευαν μια χαρά σε ένα άλλο σύστημα.Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω πια τι να κάνω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Επίσης το pc μου έχει: motherbord: gigabyte 970a-ds3p cpu:amd fx 4300 ram:2*4gb kingston hyperx fury ddr3 1866 ssd: kingston hyperx fury 120gb και κάρτα γραφικών: amd radeon r7 360 gigabyte Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από dimitristsim
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αναβάθμισε όλους τους drivers και ανέβασε μια φωτό όταν το τρέξεις το BlueScreenView.
dimitristsim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ σήμερα αλλά αύριο αυτό θα κάνω και θα ανεβάσω μια φωτό από το BlueScreenView.
dimitristsim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έκανα αναβάθμιση όλους τους drives αλλά τίποτα πάλι τα ίδια.Στέλνω και μια φοτο απο το BlueScreenView.
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Από τη στιγμή που άλλαξες μητρική-ram-gpu κάποιο software την κάνει την δουλειά. Επειδή αναβάθμισες και τους drivers σύμφωνα με αυτό πρέπει να σκανάρεις και για malware. Εκτός αν έχει θέμα ο ssd ή κάποιος hdd (κοιτάς και τους σκληρούς).
dimitristsim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχω κάνει πολλές φορές φορματ τα windows, δεν πιστεύω να είναι malware.Θα κοιτάξω τους σκληρούς αύριο.Στέλνω και μια φοτο το δεύτερο error που με βγάζει από το BlueScreenView.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα