Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δώρα θήκη και 2 μήνες ίντερνετ cosmote χωρίς συμβόλαιο και τα δύο, ενώ το MLS δίνει και έξτρα βάση και φορτιστή αυτοκινήτου.

https://www.germanos.gr/product/mls-iqtab-ultra-3g/20299505/

https://www.germanos.gr/product/lenovo-a8-50-3g/20299991/

Αξίζουν? Και αν ναί είναι προτιμότερο κάποιο από τα δύο σαν προσφορά? Το MLS δείχνει μη διαθέσιμο πλέον.

• Like 2
Δημοσ.

φιλε μακρια απο mls....

Για μενα δεν αξιζει σε ταμπλετ...τιποτα εκτος απο τα επωνυμα android (samsung,sony ktlp) και apple...

Tα ταμπλετ του κατοσταρικου πχ mls το μονο που θα καταφερουν ειναι να σε κανουν να βριζεις οταν θα κολανε...

Δημοσ.

Προσωπικα προτιμω το lenovo επειδη το εχω μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο...mls εχω το 10 αρι και απλα πιανει μερος στο συρταρι...

Δημοσ.

για να μην ανοίξω άλλο θέμα, βαζω εδω μια προσφορά του Lenovo A806 στα 99 δολάρια 200 τεμάχια.

Έβαλες κινητό σε θέμα για tablets

• Like 1
Δημοσ.

Ε τότε να βάλω κι εγώ μια κουζινομηχανή που βρήκα στα 99€ να το στρώσουμε το πράγμα :P

• Like 12
Δημοσ.

Πηρα το λενοβο απο γερμανο και για τα λεφτα του ειναι αψογο....για ταινιες,σερφαρισμα καιελαφρυ gaming ειναι υπεραρκετο....εχει επισης ζελατινα και θηκη της λενοβο συν το ιντερνετ για 2 μηνες...μονο μειονεκτημα η τελικη εκδοση 4.4.2 κιτκατ(οχι αναβαθμιση σε λολιποπ)...υπαρχει και στοκ ρομ που το μετατρεπει σε κανονικο κινητο τηλεφωνο εκτελωντας κλησεις.Τελος εχει 2 χρονια εγγυηση collect n return απο λενοβο Ελλας....μετα απο 4 μερες δεν εχει κολλησει ουτε μια φορα...οσο για την μπαταρια,απλα,ξεχνας να το φορτισεις.

Δημοσ.

Σαν κάτοχος και των 2 θα έλεγα για το MLS.

Δεν έχει καμιά σχέση με τα παλιά MLS και στα συν σε σχέση με το Lenovo είναι η μνήμη 32Gb και η κάμερα των 8mp και ο καλύτερος CPU.....

Δημοσ.

Να είμαστε αντικειμενικοι .. Μια χαρά είναι οι προσφορες.. +1 και για μένα το mls 32gb GPS 3g fm radio.. Δεν βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά.. Έχω πάρει 2 με την προσφορά της νοβα στα ανιψιά μου και είναι μια χαρά. Που ήταν τα premium είχαν 16gb και μικρότερη μπαταρία.

Οκ από το εξωτερικό βρίσκεις αλλά για εδώ μια χαρά είναι και το mls και το lenovo.. (νομίζω το mls έχει εξαντληθεί)

• Like 2
Δημοσ.

Σαν απόδοση πάντως, είναι σχεδόν τα ίδια ή παρουσιάζει κάποιο lag όπως αναφέρει κάποιος για το MLS? Σαν επεξεργαστές και γραφικά έχουν διαφορές αισθητές μεταξύ τους?

Δημοσ.

Προσωπικά δεν είδα καμία διάφορα ούτε στο ένα ούτε στο άλλο οσων αφορά απόδοση. Ταχύτητες είναι περίπου ίδιες αν και όπως έχω πει πιο πάνω το mls έχει λίγο πιο δυνατό cpu. Από τη στιγμή που το hardware είναι το ίδιο σχεδον, για μένα παίζει μεγάλο ρόλο το ότι έχει 32gb μνήμη....

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε φαντάζομαι και επειδή η ποιότητα θα ειναι πανω κατω η ίδια, τότε το mls υπερτερεί λόγω 32gb και του σετ αυτοκινήτου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...