Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ήρθε η ώρα για να πάμε σε κάτι καινούργιο και όσο το δυνατόν δυνατότερο μετά από 8 χρόνια.

Θέλω ο επεξεργαστής να είναι Intel και η GPU Nvidia if possible (στην gpu αμφιταλαντεύομαι, στον επεξεργαστή είμαι απόλυτος.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1000€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  ) Gaming και χαλαρό Video Editing

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Sony Vegas - Premiere (Θα ήθελα να τα τρέχει ικανοποιητικά, ας μην επηρεάσει την τελική σύνθεση)

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Έχω την 2232 BW. Μελλοντικά θα αλλαχτεί. @Millenium σε πρόλαβα :P

Ωστόσο αν μπορούμε με μία μικρή υπέρβαση να χωρέσουμε και οθόνη καλοδεχούμενη η όποια πρόταση. 24 και 27 ίντσες κοιτάζουμε, με ιδιαίτερη προτίμηση στις 27αρες προφανώς.

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Θα χρειαστώ συναρμολόγηση από κατάστημα. Μένω Αττική, με βολεύει πολύ το Πλαίσιο Αργυρούπολης για θέματα εγγύησης. Γνωρίζει κανείς αν το Πλαίσιο δέχεται να στήσει το σύστημα αν του πάω και δικά μου κομμάτια?(Δεν θέλω να μπλέξω με e-shop)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Συναρμολόγηση από κατάστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?

Δεν έχω βλέψεις για Sli, η μόνη αλλαγή που θα ήθελα να κάνω μελλοντικά είναι να αλλάξω gpu, όταν θα έχει απαρχαιωθεί αυτή που θα επιλέξουμε τώρα

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος?

Καθόλου OC, δεν ασχολούμαι με το άθλημα

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage?

Καθόλου OC, δεν ασχολούμαι με το άθλημα

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

DVD-RW

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Cpu i5 6500

Μητρικη H170

Ram καλυτερα 16Gb τωρα που εχουν πεσει οι τιμες κιολας στα 2133(αν διαλεξεις Ddr4 μητρικη)ή(1600 αν διαλεξεις Ddr3 μητρικη

Σκληρο WD caviar Blue ή Black 1tb(εκτως αν θες μεγαλυτερο)

Ssd Samsung Evo 250gb στα 100περιπου ευρω

Τροφοδοτικο ενα bronze 630 ή 650ρι σου ειναι υπεραρκετο

Καρτα γραφικων R9 390(ή Gtx 970 αν προτιμας Nvidia)

Κουτι Corsair Carbide ή Phanteks Pro με παραπανω χρηματα

Ψυκτρα μια απλη αεροψυξη των 30ευρω οπως η κλασσικη Evo ειναι υπεραρκετη για κλειδωμενο επεξεργαστη.

Σαν εναλλακτικη για επεξεργαστη ειναι και ο i7 6700 αλλα ειναι αισθητα ακριβοτερος και θα σου κοψει λογικα απο τα αλλα κομματια,και στο gaming διαφορες για τα χρηματα αυτα δεν βλεπεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ Fulgore.

Η ταπεινή 7870 που φοράω τώρα μπορεί να μου κερδίσει κάμποσο χρόνο ή να πάω από τώρα σε νέα GPU?

Δημοσ.

Αναλογα τι παιχνιδια παιζεις και αν εισαι ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις εως τωρα. Βεβαια οσο χρονο και να σου κερδισει,κατι καλυτερο απο την 390 δεν υπαρχει για 1080p και τα χρηματα σου.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να παίξω σε ικανοποιητικά γραφικά σχεδόν τπτ για να έχω άποψη. Με κόβει σε όλα η Ram βασικά. (Core 2 Quad E9300 + 4 gb RAM + 7870).

Έλεγα μήπως η 16αρα RAM μαζί με το νέο επεξεργαστή ανεβάσουν τα γραφικά σε ικανοποιητικό επίπεδο. (Ας μην είναι Ultra, ας είναι High)

Μνήμες αυτές ίσως?

http://www.guaranty.gr/product/1002118/corsair-vengeance-lpx-16gb-ddr4-2400mhz-cmk16gx4m2a2400c14.html

Δημοσ.

Cpu i5 6500

Μητρικη H170

Ram καλυτερα 16Gb τωρα που εχουν πεσει οι τιμες κιολας στα 2133(αν διαλεξεις Ddr4 μητρικη)ή(1600 αν διαλεξεις Ddr3 μητρικη

Σκληρο WD caviar Blue ή Black 1tb(εκτως αν θες μεγαλυτερο)

Ssd Samsung Evo 250gb στα 100περιπου ευρω

Τροφοδοτικο ενα bronze 630 ή 650ρι σου ειναι υπεραρκετο

Καρτα γραφικων R9 390(ή Gtx 970 αν προτιμας Nvidia)

Κουτι Corsair Carbide ή Phanteks Pro με παραπανω χρηματα

Ψυκτρα μια απλη αεροψυξη των 30ευρω οπως η κλασσικη Evo ειναι υπεραρκετη για κλειδωμενο επεξεργαστη.

Σαν εναλλακτικη για επεξεργαστη ειναι και ο i7 6700 αλλα ειναι αισθητα ακριβοτερος και θα σου κοψει λογικα απο τα αλλα κομματια,και στο gaming διαφορες για τα χρηματα αυτα δεν βλεπεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε και λέμε

gamingPC_zpsu8hftxaa.jpg

από τα παραπάνω λείπει η GPU και οι μνήμες.

Μου αρέσει πολύ η R9 αλλά επειδή η οθόνη μου έχει max ανάλυση 1680 x 1050 λέω να τρενάρω για λίγο την αγορά κάρτας και να την πάρω αργότερα που θα έχει πέσει η τιμή (380€ στην καλύτερη atm) μαζί με μία οθόνη (κατά Πάσχα μεριά)

Μνήμες αυτές http://www.techstores.gr/simm-ddr4-pc2133-8gb-c13-corsair-ven-k2.htmlΧ2 = 120€

716€ σύνολο και θα φορέσω προσωρινά την 7870

Αξιοπρεπής οθόνη 27ιντσών στα 350€ περίπου? 

Δημοσ.

Τροφοδοτικο καλυτερα καποιο αλλο.Απο ποιο καταστημα ειναι τα παραπανω?

27ιντσες αξιζουν μονο σε 2560x1440 αναλυση κυριως και στα χρηματα αυτα 

https://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?keyphrase=dell+u2515

και μετα πανε στα 430+ευρω. Αλλιως για 1080p μπορεις να κοιταξεις σε 24αρια monitor 144hz μιας και τα υποστηριζει και η καρτα γραφικων σου πχ https://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html?keyphrase=asus+vg24

Δημοσ.

Από Πλαίσιο είναι.

Η οθόνη θα αγοραστεί με γνώμονα την R9 390, όχι αυτή που έχω τώρα όμως

Δημοσ.

συμφωνό απόλυτα με την πρώτη σύνθεση του fulgore και δίνω μία παραπάνω ψήφο στην 390 χωρίς να έχω διαβάσει κάποιο άλλο πόστ

Δημοσ.

Από Πλαίσιο είναι.

Η οθόνη θα αγοραστεί με γνώμονα την R9 390, όχι αυτή που έχω τώρα όμως

Αν κοιτας μονο απο Πλαισιο για τροφοδοτικο τοτε οι μονες αξιολογες επιλογες που εχεις ειναι τα 

Corsair CX600M 

Corsair CS650M

Και σε ακριβοτερα βεβαια ειναι τα Rm αλλα ξεφευγει αρκετα η τιμη.

Τραγικη ποικιλια το Πλαισιο στα τραφοδοτικα δυστηχως και οι τιμες στο Θεο.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html

https://www.skroutz.gr/s/4184620/CoolerMaster-G650M.html

Γνωστο και καλο

Αν θες κατι ποιοτικοτερο με Gold Eff κοιτας σε Superflower,evga,seasonic αν και δεν ξερω ποσα χρηματα θες να δωσεις για τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-golden-green-hx-series-550w-sf-550p14xe-p-PER.811708

Δημοσ.

Πάρε το Coolermaster. Αν θες να γλιτώσεις 10 ευρώ παίρνεις και το 550. Θα σε καλύψει άνετότατα και αυτό. Αφού επιλέγεις συναρμολόγηση από το κατάστημα παίρνεις από πλαίσιο κουτί+μητρική+επεξεργαστή. Όλα υπόλοιπα που μπορείς να βάλεις άνετα μόνος σου,τα παίρνεις από όπου τα βρεις φθηνότερα. Ίσως σε παιδέψει λίγο το cable management με το τροφοδοτικό, αλλά με υπομονή θα τα καταφέρεις. ΝΑ υποθέσω ότι το DVD-RW είναι sata έτσι?

Δημοσ.

Ναι, το DVD-RW είναι SATA.

Επίσης αν τους πάω δικό μου τροφοδοτικό σιγά μη μου πούν όχι για τη συναρμολόγηση.

Κουτί + μητρική + CPU + HDD = 516€, αν δεν τα θέλουν να τα δώσω αλλού.

Το coolermaster μου κάνει, δεν θα τα χαλάσουμε για 10€.

@βασίλης Κι εμένα μου αρέσει πολύ η σύνθεση του Fulgore, αλλά με πάει στα 1200€ περίπου και θα χρειαστώ και οθόνη, συνεπώς ξεφεύγουμε πάνω από το 1,5 χιλιάρικο και ζορίζομαι ιδιαιτέρως να φύγω πολύ πάνω από το 1000αρικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...