thodoristeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πηρα χθες μια LG32LF5800. Ολα λειτουργουν ενταξει εκτος απο το οτι δε συνδεεται με το Desktop (Windows 7, AMD r7 260x, ενημερωμενη οπως και η τηλεοραση). Ο μονος τροπος συνδεσης ειναι μεσω HDMI (δεν εχει VGA και DVI). Ο υπολογιστης λειτουργει μια χαρα με την LGm2380d που εχω στο γραφειο (HDMI και DVI) καθως και με μια 28" LG (δε θυμαμαι μοντελο) που ειχα πριν. Να σημειωσω οτι εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα καλωδια HDMI (belkin, turbo-x κι ενα απο PS4) με τα ιδια αποτελεσματα (ολα λειτουργουν με την 23" και κανενα με την 32"). Ομως με την 32" (και τις υπολοιπες φυσικα) συνδεονται κανονικα το λαπτοπ (Win 8.1, Intel HD 4000) και το PS4. Το προβλημα λοιπον ειναι οτι τα μονα που δεν αναγνωριζονται μεταξυ τους ειναι η 32" με το Desktop. Ουτε καν εμφανιζεται ενεργη στην tv η επιλογη HDMI... Και απο τη μερια του υπολογιστη, σε ταυτοχρονη συνδεση με την 23" μεσω DVI, παλι δε δειχνει την 32". Ελπιζω να μη σας μπερδεψα πολυ...! Ευχαριστω για την οποια βοηθεια!!
guardianx71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 catalyst - διαχείριση - δημιουργία επιφανειών εργασίας εκεί που λέει παρακαλούμε επιλέξτε οθόνη βλέπεις 1 ή 2 (με συνδεμένο το καλώδιο πριν ανάψεις pc και tv) Αν βλέπεις 2 δεξί κλίκ πάνω της και επέκταση ή κλώνος. Αλλιώς από επιφάνεια εργασίας δεξί κλίκ ανάλυση οθόνης πολλές οθόνες. Επίσης ξανά catalyst -διαχείριση - ρυθμίσεις οθόνης για προχωρημένους , δοκίμασε να αλλάξεις την επιλογή που έχει
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Eισαι σιγουρος οτι βαζεις το καλωδιο σε hdmi in? μια παλιοτερη τηλεοραση που ειχα ειχε και hdmi out και ειχα παρομοιο θεμα
thodoristeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Eισαι σιγουρος οτι βαζεις το καλωδιο σε hdmi in? μια παλιοτερη τηλεοραση που ειχα ειχε και hdmi out και ειχα παρομοιο θεμα 3 υποδοχες εχει και ολες ειναι in. Σε καμια δε δουλευει... catalyst - διαχείριση - δημιουργία επιφανειών εργασίας εκεί που λέει παρακαλούμε επιλέξτε οθόνη βλέπεις 1 ή 2 (με συνδεμένο το καλώδιο πριν ανάψεις pc και tv) Αν βλέπεις 2 δεξί κλίκ πάνω της και επέκταση ή κλώνος. Αλλιώς από επιφάνεια εργασίας δεξί κλίκ ανάλυση οθόνης πολλές οθόνες. Επίσης ξανά catalyst -διαχείριση - ρυθμίσεις οθόνης για προχωρημένους , δοκίμασε να αλλάξεις την επιλογή που έχει Απο επιφανεια το ειχα δοκιμασει και δεν... Τωρα δοκιμασα και μεσα απο την καρτα, αλλα παλι τιποτα. Παρεμπιπτοντως αν συνδεσω την 23" και με HDMI και με DVI τοτε εμφανιζεται κανονικα αυτη η λειτουργια. Επισης να αναφερω οτι με την 28", το ενα καλωδιο (ή το belkin ή το turbo-x, δεν τα ξεχωριζω...) εκανε ενα παρομοιο προβλημα... Μονο που εκει η επιλογη HDMI ηταν ενεργη, απλα μετα σου ελεγε "δεν υπαρχει σημα". Τωρα ουτε καν ειναι ενεργη η επιλογη.
thodoristeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Προοδος! ...ο υπολογιστης αναγνωριζει δυο οθονες (συνδεδεμενος με την 32")! Μονο ομως αν τον συνδεσω μεσω του HDMI της Sony... Παρ'ολα αυτα η tv συνεχιζει να μην αναγνωριζει το pc... Γι'αυτο ελεγα στην αρχη οτι δε δουλευει κανενα καλωδιο... Απλα δεν ειχα προσεξει οτι γινεται κατι τετοιο... Δεν υπηρχε καποιο CD μαζι με την τηλεοραση... Ξερετε αν υπαρχει και μπορω να το βρω καπου; Χθες που κοιταξα στην LG εχει διαθεσιμο μονο το περσινο μοντελο (32LB5820) -δεν ειδα καπου για αρχειο εγκαταστασης- την οποια εχω στο σαλονι και παρουσιαζει και αυτη το ιδιο προβλημα...
guardianx71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Θα σου συνιστούσα πλήρης απεγκατάσταση των οδηγών της ati και ξανά εγκατάσταση , και firmware update την τηλεόραση από Site: εδώ
thodoristeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Θα σου συνιστούσα πλήρης απεγκατάσταση των οδηγών της ati και ξανά εγκατάσταση , και firmware update την τηλεόραση από Site: εδώ Τα ιδια...
guardianx71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν. Επανάληψη... Την τηλεόραση την δοκίμασες αν παίρνει σήμα hdmi από άλλη πηγή(πχ ps4)? Με το καλώδιο που λες ότι βλέπει 2 οθόνες , έκανες αυτά που σου είπα στο πρώτο μήνυμα? Πρώτα γίνονται αυτά και μετά βλέπει η τηλεόραση σήμα. Driver για τηλεόραση να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει καμιά να χρειάζεται
thodoristeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν. Επανάληψη... Την τηλεόραση την δοκίμασες αν παίρνει σήμα hdmi από άλλη πηγή(πχ ps4)? Με το καλώδιο που λες ότι βλέπει 2 οθόνες , έκανες αυτά που σου είπα στο πρώτο μήνυμα? Πρώτα γίνονται αυτά και μετά βλέπει η τηλεόραση σήμα. Driver για τηλεόραση να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει καμιά να χρειάζεται Ναι, το PS4 παιζει στην 32". Με ολα τα καλωδια εχω κανει δοκιμες. Και πριν και τωρα. Αυτο του PS4 ειναι το μονο που κανει τον υπολογιστη να βλεπει τη συγκεκριμενη οθονη. Η οθονη ομως δε βλεπει τιποτα, καμια συνδεση. Τα λαπτοπ συνδεονται κανονικα στην οθονη με ολα τα καλωδια. Επισης και οι δυο 32" ειναι απο χθες ενημερωμενες μεσω ιντερνετ (ειναι smart).
guardianx71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Και ξαναρωτάω. Με αυτό που βλέπει ο υπολογιστής την δεύτερη οθόνη , έκανες τα βήματα που είπα στο πρώτο μου post?
thodoristeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Και ξαναρωτάω. Με αυτό που βλέπει ο υπολογιστής την δεύτερη οθόνη , έκανες τα βήματα που είπα στο πρώτο μου post? Ναι, ειχα αυτο συνδεδεμενο στην 32" και το DVI στην 23". Γινεται ο,τι και πριν. Τα ιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα