Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα PC με :

και έχω και 6 οθόνες :

• LG Flatron W1943SB (μόνο με VGA έξοδο)

Θέλω λοιπόν να συνδέσω αυτόν τον υπολογιστή με τις 6 οθόνες. Τι θα χρειαστώ? 

Σκέφτηκα πως επειδή η 8500GT έχει 1xVideo, 1x DVI και 1xVGA δεν θα μας κάνει. Μήπως θα ήταν καλύτερο να αγοράσω 2 καινούργιες PCI Express κάρτες (Radeon καλύτερα) με 1xHDMI, 1xVGA και 1xDVI και να αγοράσω και απο 2 x αντάπτορες HDMI>VGA και 2 x αντάπτορες DVI>VGA ?

Έχω μπλεχτεί λίγο και θέλω μια τρίτη γνώμη.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

UPDATE : Βρήκα μια αρκετά φθηνή κάρτα γραφικών, την HD5450 η οποία έχει 1xDVI, 1xHDMI και 1xVGA. Η AMD λέει πως υποστηρίζει 3 οθόνες. (δείτε την εικόνα)

post-74833-0-66860600-1447162082_thumb.png

Επεξ/σία από ultraxmode
Δημοσ.

υπάρχουν συσκευές 1 είσοδο - πολλές εξόδους (βέβαια βλέπεις τα ίδια σε όλες τις οθόνες)

https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=76704&skr=skr15946&cat_id=002200140225

αν θες να έχεις "επεκταση" επιφάνειας εργασίας πρέπει να πας σε σοβαρή ΑΤΙ που έχω δει να βγάζει σε 4 οθόνες.

παραπάνω δεν ξέρω ίσως χρειαστείς μητρική που να παίρνει 2 κάρτες γραφικών

δεν μας λες για τι χρήση , τι θες να πετύχεις

Δημοσ.

Οι 6 οθόνες θα είναι επεκτάσεις ενός desktop. Θα σπάσουμε δηλαδή το desktop σε 6 κομμάτια.  Το PC θα χρησιμοποιηθεί σε χρηματιστηριακό γραφείο οπότε θέλουμε να έχουμε ανοιχτά παράθυρα σε κάθε οθόνη. (sorry ξέχασα να το αναφέρω πριν)

Δημοσ.

σαν καινούρια λύση σου προτείνω να πάρεις μια καινούρια VGA για 4Κ (τσέκαρε ποια έκδοση hdmi υποστηρίζει) και αγόρασε μια 4Κ τηλεοραση των 500-600ευρώ (γύρω στις 40")

μέσω software χωρίζεις την 4Κ οθόνη σε τέσσερις των 1920x1080

γνωστός το έκανε , μου είπε ότι είναι πολύ καλή λύση γι'αυτούς που θέλουν 4+ οθόνες ΑΛΛΑ δεν το έχω δει προσωπικά  πόσο πραγματικά βολικό είναι.

Δημοσ.

σαν καινούρια λύση σου προτείνω να πάρεις μια καινούρια VGA για 4Κ (τσέκαρε ποια έκδοση hdmi υποστηρίζει) και αγόρασε μια 4Κ τηλεοραση των 500-600ευρώ (γύρω στις 40")

μέσω software χωρίζεις την 4Κ οθόνη σε τέσσερις των 1920x1080

γνωστός το έκανε , μου είπε ότι είναι πολύ καλή λύση γι'αυτούς που θέλουν 4+ οθόνες ΑΛΛΑ δεν το έχω δει προσωπικά  πόσο πραγματικά βολικό είναι.

Δυστυχώς πρέπει να μείνουμε στις οθόνες που έχουμε ήδη. Δεν υπάρχει budget για 4K oθόνη.. :)

Δημοσ.

Δεν χρειαζτεε να εχεις καρτες γραφικώκ κλπ.
βαζεις στο PC windows 2008 server 

και κανουν remote desktop connections απο τα αλλα PC 6 fores.

αν δεν εχεις pc αγοραζεισ φτινιαρικα με 60 euro το ενα και κανεις την δουλεια σου.

Δημοσ.

Βρε παιδιά.. οι οθόνες θα είναι στη σειρά να τις βλέπει ο κόσμος που έρχεται στο γραφείο και όποιος θέλει θα παίρνει το ασύρματο mouse να κάνει τις κινήσεις που θέλει... 

Μιλάμε για ΓΡΑΦΕΙΟ. Μια άδεια Windows 2008 Server έχει τρελά χρήματα για αυτό που θέλουμε συν του ότι τα Remote Desktops είναι άσχετα με το θέμα μας.. 

Kάποια "λογική" λύση? 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ψάξε καμιά 5870 eyefinity που βγάζει 6 mini dp θύρες, από ότι κατάλαβα εσύ θέλεις κάθε οθόνη να δουλεύει ανεξάρτητα από της άλλες? Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να έχω ΕΞΙ (6) οθόνες πάνω σε ένα PC με Windows 7 Ultimate. Οι οθόνες βγάζουν όλες ΜΟΝΟ VGA. Το motherboard έχει 2 x PCI Express x16 Slots. Θέλω οι οθόνες να δείχνουν το desktop. Η πρώτη θα δείχνει την αρχή του desktop (με το Start Button και τα σχετικά) και οι υπόλοιπες θα είνια προεκτάσεις του desktop. Στη σειρά δηλαδή.

Δημοσ.

Πάιρνεις δύο φτηνές κάρτες γραφικών που υποστηρίζουν τουλάχιστον 3 οθόνες έκαστη. Voila!

Και η 5450 θεωρητικά κάνει, αλλά θα σου έλεγα ναπας σε καμια r7 240/250 αν υποστηρίζει 3 οθόνες. Μια χαρά θα είσαι, απλά να είναι λίγο πιο δυνατή για να μην έχει σπασίματα η εικόνα ;)

• Moderators
Δημοσ.

Θέλω να έχω ΕΞΙ (6) οθόνες πάνω σε ένα PC με Windows 7 Ultimate. Οι οθόνες βγάζουν όλες ΜΟΝΟ VGA. Το motherboard έχει 2 x PCI Express x16 Slots. Θέλω οι οθόνες να δείχνουν το desktop. Η πρώτη θα δείχνει την αρχή του desktop (με το Start Button και τα σχετικά) και οι υπόλοιπες θα είνια προεκτάσεις του desktop. Στη σειρά δηλαδή.

Extended desktop θέλεις, η κάρτα που ανέφερα πιο πάνω μετά αγοράζεις μετατροπέις και σε vga κάτι άλλο που να υποστηρίζει 6 οθόνες για Extended desktop δεν γνωρίζω
  • Moderators
Δημοσ.

Πάιρνεις δύο φτηνές κάρτες γραφικών που υποστηρίζουν τουλάχιστον 3 οθόνες έκαστη. Voila!

Και η 5450 θεωρητικά κάνει, αλλά θα σου έλεγα ναπας σε καμια r7 240/250 αν υποστηρίζει 3 οθόνες. Μια χαρά θα είσαι, απλά να είναι λίγο πιο δυνατή για να μην έχει σπασίματα η εικόνα ;)

Δεν ξέρω αν μπορέσει να πάρει Extended σε 6 οθόνες από της 2 κάρτες,να δώσει ίδιο σήμα σε 6 οθόνες θα μπορεί σίγουρα, Extended δεν νομίζω να μπορεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...