John122GR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια εχω το συστημα που βλεπετε στην υπογραφη με ενα budget 190 ευρω max( μαζι με μεταφορικα) τι gpu να διαλεξω ωστε να παιζω Gta v ( high) και κανα BF4 στα Ultra , χωρις να εχω θεμα με το psu.
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Παντως το συστημα σου πληροφοριακα αλλα ειναι τραγικο. Παρα πολλα χρηματα σε κουτι αλλα μετριος επεξεργαστης,μετριο προς κακο τροφοδοτικο και πολλη ψιλο αχρηστη ram. Να υποθεσω οτι θα αναβαθμισεις συντομα????Για το τροφοδοτικο αυτο θα προτεινα μονο 960 επειδη δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει αν και επωνυμο. 2
John122GR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ναι φυσικά θα αναβαθμίσω το καλοκαίρι λογικά σε I7 πήρα μια καλή μητρική για να πατάει καλά το σύστημα ακόμα η ram τις είχα από παλιά δεν αγόρασα τίποτα και τροφοδοτικό θα αλλάξω σε κάνα 2 μηνο απλά δεν είχα υπολογιστή και έχτισα ένα skylake ( δεν το λες και τραγικό όλα τα παίζει για 520 ευρώ που έδωσα για όλα εκτός gpu Αν πάω σε Msi gtx 950 ή r7 370 θα είμαι κομπλέ?
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για gaming μιλαμε και μου αναφερεις καρτες χειροτερες απο αυτες που αναφερθηκαν παραπανω. Επισης δεν εχει λογικη να τα σκασεις χοντρα για i7 και να κοψεις απο καρτα γραφικων.
John122GR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Είπα το budget για gpu δεν πάει παραπάνω και μέχρι στιγμής μόνο 960 έχουν πει όλοι που ξεπερνά το budget , τον Ι7. Τον θέλω για render
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ανεφερες συγκεκριμενα παιχνιδια και συγκεκριμενες αναλυσεις . Δες λοιπον πως αποδιδουν οι παραπανω καρτες που αναφερονται στο Grand theft auto αλλα και γενικα σε καινουργια παιχνιδια(υποψην οτι οι μετρησεις που βλεπεις στην πραξη θα ειναι χειροτερες για σενα λογω i3 αρχικα αρα ακομα πιο κατω μεχρι να μπει ο I7) http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_950_strix_review,12.html https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_950_Gaming/18.html Δες και κρινε αναλογα τι θες να αγορασεις.
skopelmix Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Είχες ανοίξει ένα θέμα τον Σεπτέμβριο για 4170 vs 4590 σου έγιναν κάποιες προτάσεις,τελικά κατάφερες και πήγες σε ι3 skylake me DDR3 μνήμες(???) τον οποίο θέλεις να τον αλλάξεις σε 9 μήνες σε ι7 skylake (αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα) ΤΕΣΠΑ.Η μόνη επιλογή σου αυτή την στιγμή στα λεφτά που δίνεις είναι η GTX 950,τα ultra settings τα ξεχνάς βέβαια αλλα θα μπορείς να παίζεις όλους τους καινούριους τίτλους σε 1080p με console settings. 3
John122GR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Είχες ανοίξει ένα θέμα τον Σεπτέμβριο για 4170 vs 4590 σου έγιναν κάποιες προτάσεις,τελικά κατάφερες και πήγες σε ι3 skylake me DDR3 μνήμες(???) τον οποίο θέλεις να τον αλλάξεις σε 9 μήνες σε ι7 skylake (αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα) ΤΕΣΠΑ.Η μόνη επιλογή σου αυτή την στιγμή στα λεφτά που δίνεις είναι η GTX 950,τα ultra settings τα ξεχνάς βέβαια αλλα θα μπορείς να παίζεις όλους τους καινούριους τίτλους σε 1080p με console settings. Nαι το θεωρησα καλυτερη επιλογη που ειναι με βαση οσα μου ειπαν στο pcpartpicker μιας και ειχαν ακριβως τα ιδια λευτα , ακομα αν αυτα θεωρουτνε console settings τι να πω , μαλλον δεν εχεις παιξει σε κονσολα (ο ι3 μου ειναι ακομα πιο δυνατος απο αυτο του βιντεο) . Οταν παω σε i7 θα πουλησω τον i3 οποτε που ειναι το προβλημα
skopelmix Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ότι είχα να προτείνω στο πρ'οτεινα,απλώς θα κάνω μερικές παρατηρήσεις: α)Αναφέρομαι στις DDR3 μνήμες σε πλατφόρμα skylake. β)Τα παιχνίδια με την κάρτα γραφικών τα παίζεις όχι με τον επεξεργαστή. γ)Το βίντεο που έχεις κάνει link μας δείχνει έναν Ρώσο να παίζει σε 1440χ900 εγώ μίλησα για 1920χ1080. δ)http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-nvidia-geforce-gtx-950-review
John122GR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ότι είχα να προτείνω στο πρ'οτεινα,απλώς θα κάνω μερικές παρατηρήσεις: α)Αναφέρομαι στις DDR3 μνήμες σε πλατφόρμα skylake. β)Τα παιχνίδια με την κάρτα γραφικών τα παίζεις όχι με τον επεξεργαστή. γ)Το βίντεο που έχεις κάνει link μας δείχνει έναν Ρώσο να παίζει σε 1440χ900 εγώ μίλησα για 1920χ1080. δ)http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-nvidia-geforce-gtx-950-review Nαι φιλε απλα επειδη τρεχει ακριβως το ιδιο συστημα ενας φιλος μου μια χαρα χωρις κανενα θεμα στο gta v και στο battlefield 4 μου φανηκε αρκετα περιεργο αυτο που ειπες , η μητρικες π ειχε το καταστημα ειχαν ddr3 ολες και δεν εβρισκα μεχρι 150 ε καποια με ddr4 , παντος η 950 φαινεται καλη επιλογη
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν είπες ποιά οθόνη έχεις. Για 5-15ε πάνω από το budget δεν αξίζει να πας σε 950.Παίρνεις 380 που είναι πολύ δυνατότερη σε αυτά τα price range και έχεις και Mantle στο BF4 (και για τον i3). Με το τροφοδοτικό δεν θα χεις θέμα με αυτό το rig αν και λες οτι θα το αλλάξεις κιόλας.Εγώ είχα 5800Κ με μια 7950 σε παρόμοιο 450w για κάποιο καιρό και δεν είχα θέμα. Ο i7 θα σου είναι άχρηστος,είναι προτιμότερο να πας σε καλύτερη κάρτα σε τέτοιες περιπτώσεις. 1
skopelmix Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν είπες ποιά οθόνη έχεις. Για 5-15ε πάνω από το budget δεν αξίζει να πας σε 950.Παίρνεις 380 που είναι πολύ δυνατότερη σε αυτά τα price range και έχεις και Mantle στο BF4 (και για τον i3). Με το τροφοδοτικό δεν θα χεις θέμα με αυτό το rig αν και λες οτι θα το αλλάξεις κιόλας.Εγώ είχα 5800Κ με μια 7950 σε παρόμοιο 450w για κάποιο καιρό και δεν είχα θέμα. Ο i7 θα σου είναι άχρηστος,είναι προτιμότερο να πας σε καλύτερη κάρτα σε τέτοιες περιπτώσεις. 'Oντως βλεπω στο scroutz ρ9 380 με 195 ευρω,είχα μείνει με την εντύπωση οτι ξεκινούσαν απο τα 230+ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα