Προς το περιεχόμενο

[Laptop] lenovo Z70-80 (i7-gt840) 719€ @eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από 819 στα 719 με newsletter

Το Lenovo Z70-80 αποτέλει τον ιδανικό σύντροφο για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, για την επικοινωνία και την διασκέδασή σας. Πλοηγηθείτε στο internet, μείνετε σε επαφή με τα emails σας, διασκεδάστε παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια και απολαύστε τις φωτογραφίες σας και τα βίντεο, μέσα από την φωτεινή του οθόνη.

• Οθόνη: 17.3'' IPS Anti-glare Full HD (1080p) με LED Backlight και ανάλυση 1920 x 1080.
  • Επεξεργαστής: Intel Core i7-5500U στα 2.4 GHz (με turbo boost στα 3.0 GHz, 4 MB cache).
  • Μνήμη: 4 GB SO-DIMM DDR3L (με δυνατότητα επέκτασης έως 16 GB, 2 x slot).
  • Σκληρός Δίσκος: 1 TB SATA, 5400 rpm και 8 GB SSD (χρησιμοποιείται για smart caching του σκληρού δίσκου και δεν είναι διαθέσιμο στο device manager).
  • Οπτικός Δίσκος: DVD-RW.
  • Κάρτα γραφικών: nVidia GForce GT840M με 2 GB αυτόνομης μνήμης.
  • Ασύρματη επικοινωνία: Wi-Fi (802.11 a/c/b/g/n), Bluetooth 4.0.
  • Θύρες επικοινωνίας: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ45 (10/100/1000), 1 x SD Card reader, 1 x 3.5 mm audio combo jack.
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο, HD (720p) Webcam.
  • Πληκτρολόγιο: Πλήρους μεγέθους Αγγλικό, με ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο.
  • Διαστάσεις: 41.8 x 28.3 x 2.52 (cm).
  • Βάρος: 3 kg.
  • Μπαταρία: Έως 4 ώρες αυτονομίας.
  • Λογισμικό: Χωρίς λειτουργικό σύστημα (Free DOS).
  • Εγγύηση: 2 χρόνια! Τον 1ο χρόνο παρέχεται άμεση αντικατάσταση με καινούριο και τον 2ο χρόνο δωρεάν επισκευή!

http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-z70-80-80fg00bvpb-173-intel-core-i7-5500u-4gb-1tb-8gb-nvidia-gt840m-2gb-free-dos-p-PER.910540?utm_campaign=newsletter151015&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=1-foritoi+ipologistes&utm_content=1.9-laptop+lenovo+z70+80+80fg00bvpb+173+intel+core+i7+5500u+4gb+1tb+8gb+nvidia+gt840m+2gb+free+dos

επόμενη τιμη με αυτα τα χαρακτηριστικα στο skroutz στα 892€

• Like 1
Δημοσ.

καμια προσφορα απο εξω παιζουν καλυτερες τιμες να μην σταθω και στον u επεξεργαστη που ο i5h που εχω εχει καλυτερη αποδοση.

τον 840m τον φοραει λαπτοπ που εχω παρει 439e με υποδεεστερο επεξεργαστη μονο

• Like 1
Δημοσ.

καμια προσφορα απο εξω παιζουν καλυτερες τιμες να μην σταθω και στον u επεξεργαστη που ο i5h που εχω εχει καλυτερη αποδοση.

τον 840m τον φοραει λαπτοπ που εχω παρει 439e με υποδεεστερο επεξεργαστη μονο

α. λες 439 με υποδεεστερο επεξεργαστη αρα δεν μπορεις να τα συγκρινεις διοτι μπορει να εχουν τετοια διαφορα στην αποδοση που να καθιστα την 840 του σαν 820 ... επισης δεν νομιζω οτι εχεις λαπτοπ με τον οποιο επεξεργαστη στα 439 και να εχει 17 fhd οθονη

β. συγκρινεις μηλα με αχλαδια . laptop απο το εξωτερικο ολοι ξερουμε οτι ειναι φθηνοτερα (οχι τραγικα ομως ) . εγγυηση ? μεταφορικα ? φοροι (αν ειναι εκτος εε)

με λιγα λογια μιλα με παραδειγματα για να ενισχυσεις τα επιχειρηματα σου . αν μου βρεις εσυ λαπτοπ με i7 ,  840m  , 17 fhd και 2 χρονια εγγυησης (τον 1ο αμεση αντικατασταση) στα 719 σφυρα μου . ετσι να πεταμε μια παπατζα το ξερουμε ολοι . εγω ξερω οτι ειναι 165 € φθηνοτερος απο τον επομενο με τα ιδια χαρακτηριστικα .

ps. μην μου πεις για εγγυησεις απο εξωτερικο διοτι

α. θα σου παρει κανα διμηνο χωρις μηχανημα ( αυτο ποσο το κοστολογεις )

β. θα σου παρει κανα 40€ για τα μεταφορικα που δεν καλυπτονται οτι εγγυηση και να χεις (για να το στειλεις) 

γ. δεν νομιζω να βρεις αμεση αντικατασταση για ενα χρονο

μονο τα παραπανω κοστολογουνται κανα 150€ για πλακα ... δειξε μου ενα ιδιο απο το εξωτερικο λοιπον με 569€ για να το πατσισεις (χωρια την ταλαιπωρια)

ps2

χαχαχαχα τωρα το ειδα στο skroutz http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=gt+840m

529€ επομενη τιμη για 840m ...με ι3 ομως και 15αρα οθονη που το δες το ονειρο εσυ για 439€ για πες μου ποιο μηχανημα εχεις .

ps3

το ποιο φθηνο με ι7 , 840m και 17fhd στο ebay http://www.ebay.com/itm/Dell-Inspiron-17-5749-Laptop-3-0-i7-8GB-RAM-nVidia-2Gb-GeForce-840M-720p-S-D-/351556238077?hash=item51da627afd:g:FDkAAOSwRLZT7dYY

667 + 40 μεταφορικα :P

• Like 1
Δημοσ.

Τα κυριότερα αρνητικά είναι :

-I7 U ΑΝ ήταν ΗQ ναι αλλά U όχι 

-4gb ram μόνο 

-Εγγύηση eshop (Τα προϊόντα είναι παραεισαγωγές , δηλαδή αν το πάρεις θα δεις ότι προορίζεται για αγορά άλλης Ευρωπαϊκής και μη  χώρας) ΑΝ χρειαστεί να στο αντικαταστήσουν (αν το καταφέρεις) ή θα περιμένεις αν έχουν stock να στο αλλάξουν ή απλά θα πάρεις πιστωτικό στην καλύτερη)

Η Lenovo Ελλάδος δεν καλύπτει (εγγύηση) αυτά τα προϊόντα , αν απευθυνθείς  σε αυτούς θα πληρώσεις κανονικά 

• Like 1
Δημοσ.

α. λες 439 με υποδεεστερο επεξεργαστη αρα δεν μπορεις να τα συγκρινεις διοτι μπορει να εχουν τετοια διαφορα στην αποδοση που να καθιστα την 840 του σαν 820 ... επισης δεν νομιζω οτι εχεις λαπτοπ με τον οποιο επεξεργαστη στα 439 και να εχει 17 fhd οθονη

β. συγκρινεις μηλα με αχλαδια . laptop απο το εξωτερικο ολοι ξερουμε οτι ειναι φθηνοτερα (οχι τραγικα ομως ) . εγγυηση ? μεταφορικα ? φοροι (αν ειναι εκτος εε)

με λιγα λογια μιλα με παραδειγματα για να ενισχυσεις τα επιχειρηματα σου . αν μου βρεις εσυ λαπτοπ με i7 ,  840m  , 17 fhd και 2 χρονια εγγυησης (τον 1ο αμεση αντικατασταση) στα 719 σφυρα μου . ετσι να πεταμε μια παπατζα το ξερουμε ολοι . εγω ξερω οτι ειναι 165 € φθηνοτερος απο τον επομενο με τα ιδια χαρακτηριστικα .

ps. μην μου πεις για εγγυησεις απο εξωτερικο διοτι

α. θα σου παρει κανα διμηνο χωρις μηχανημα ( αυτο ποσο το κοστολογεις )

β. θα σου παρει κανα 40€ για τα μεταφορικα που δεν καλυπτονται οτι εγγυηση και να χεις (για να το στειλεις) 

γ. δεν νομιζω να βρεις αμεση αντικατασταση για ενα χρονο

μονο τα παραπανω κοστολογουνται κανα 150€ για πλακα ... δειξε μου ενα ιδιο απο το εξωτερικο λοιπον με 569€ για να το πατσισεις (χωρια την ταλαιπωρια)

ps2

χαχαχαχα τωρα το ειδα στο skroutz http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=gt+840m

529€ επομενη τιμη για 840m ...με ι3 ομως και 15αρα οθονη που το δες το ονειρο εσυ για 439€ για πες μου ποιο μηχανημα εχεις .

ps3

το ποιο φθηνο με ι7 , 840m και 17fhd στο ebay http://www.ebay.com/itm/Dell-Inspiron-17-5749-Laptop-3-0-i7-8GB-RAM-nVidia-2Gb-GeForce-840M-720p-S-D-/351556238077?hash=item51da627afd:g:FDkAAOSwRLZT7dYY

667 + 40 μεταφορικα :Pπαραθετοντας link τιμη απο αμαζον 549

http://www.amazon.fr/Lenovo-Z50-70-portable-disque-Windows/dp/B00LA4CLX4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1445585436&sr=8-3&keywords=z50-70+840m

αυτο το μοντελο με τον i3 επεξεργαστη ,τυχαιο αλλα μολις παραθεσα καταπληκτικοτερη προσφορα απο την δικη σου ;)

τελικως αντι να επιτεθεσαι καλυτερα να σκεφτεσαι μηπως ο αλλος που μιλα εχει καποια βαση

Δημοσ.

http://www.amazon.fr/Lenovo-Z50-70-portable-disque-Windows/dp/B00LA4CLX4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1445585436&sr=8-3&keywords=z50-70+840m

αυτο το μοντελο με τον i3 επεξεργαστη ,τυχαιο αλλα μολις παραθεσα καταπληκτικοτερη προσφορα απο την δικη σου ;)

τελικως αντι να επιτεθεσαι καλυτερα να σκεφτεσαι μηπως ο αλλος που μιλα εχει καποια βαση

ε;  refurbished απο 3ο πωλητή;  (και 15")

ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί!

• Like 1
Δημοσ.

ε;  refurbished απο 3ο πωλητή;  (και 15")

ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί!

μαλιστα αυτο σε χαλασε,τελικα κατανοησες γιατι εστειλα τον συνδεσμο ή οχι ο τυπος ηταν σιγουρος οτι η προσφορα που αναρτησε ειναι η ποιο τελεια που υπαρχει και δεν θα επρεπε να υπαρχει αντιλογια και μαλιστα αμφισβητησε την υπαρξη του λαπτοπ μου ,διοτι δεν το εβρισκε σε συνδεσμους του .

παρτε συνδεσμους λοιπον προσφορων

http://www.amazon.de/Acer-E5-771G-595Q-Notebook-i5-5200U-Betriebssystem/dp/B00WE7WC6W/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1445589551&sr=8-5&keywords=840m

Δημοσ.

O topic starter προτείνει λαπτοπ 17 ιντσών με Full hd ips panel , ο άλλος προτείνει 15αρι με glossy ΤΝ πανελ της κακιάς ώρας.

Υπερπροσφορά δεν είναι σε καμιά των περιπτώσεων αλλά όποιος θέλει να σεβαστεί τα μάτια του, είναι μονόδρομος στις 17'' με ips panel και νορμαλ τιμή.

• Like 4
Δημοσ.

O topic starter προτείνει λαπτοπ 17 ιντσών με Full hd ips panel , ο άλλος προτείνει 15αρι με glossy ΤΝ πανελ της κακιάς ώρας.

Υπερπροσφορά δεν είναι σε καμιά των περιπτώσεων αλλά όποιος θέλει να σεβαστεί τα μάτια του, είναι μονόδρομος στις 17'' με ips panel και νορμαλ τιμή.

ο αλλος αναφερε οτι αναφερε διοτι καποιος αμφισβητησε την υπαρξη του λαπτοπ του αν το ψαχνες στα λεγομενα του topic starter

Δημοσ.

ρε φιλε προτεινε κατι ισαξιο και μην σπαμαρει το τοπικ με ακυρα λινκ

δεν προκειται να κανω την δουλεια καποιου που θελει να αγορασει,αγοραστε λοιποιν οτι σας σερβιρεται και μην ψαξετε...

απλα την αποψη μου ειπα

Δημοσ.

πες την αποψη σου λοιπον χωρις λινκ με ακυρα προιοντα, που κανουν την αποψη σου να χανει την υποσταση της . Δες πως ειπε την αποψη του ο τερρυ και θα καταλαβεις το να σου λεω εγω τα μηλα που πουλας ειναι ακριβα γιατι ο διπλα πουλαει πορτοκαλια στην μιση τιμη δεν βγαζει καπου :)

• Like 3
Δημοσ.

πες την αποψη σου λοιπον χωρις λινκ με ακυρα προιοντα, που κανουν την αποψη σου να χανει την υποσταση της . Δες πως ειπε την αποψη του ο τερρυ και θα καταλαβεις το να σου λεω εγω τα μηλα που πουλας ειναι ακριβα γιατι ο διπλα πουλαει πορτοκαλια στην μιση τιμη δεν βγαζει καπου :)

ακριβως αυτο του ειπα και γω ...και αυτος μου εβαλε τριτο χερι υπολογιστη απο γαλλια με 15αρα οθονη της κακιας ωρας ως συγκρισιμο αντε μεγαλε παρτο και καλοταξιδο ( οχι δεν πηρες αμαξι αλλα απο τα πολλα πηγαινε ελα που θα χεις για επισκευη ...χαχαχαχα)

Για την εγγύηση του eshop μην παίρνεις κ όρκο πάντως ....

εμενα ευτυχως με εχονυ καλυψει με αμεση αντικατασταση μια φορα που την χρειαστηκα . βεβαια ηταν σε ταμπλετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...