apostocv Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Αγορασα ενα laptop απο το ιντερνετ macbook air 11 αλλα ελειπε μια βιδα πισω απο το καπακι εχει συνολικα 10. Παρηγγειλα μια απο το ebay και οταν ηρθε πηγα να την βαλω αλλα με τιποτα απλα στρυφογυρναει οποτε το πασο ειναι χαλασμενο. Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση? Καλα και με 9 να μεινει δεν εχει θεμα αλλα γενικα αν γινεται κατι με αυτο. Ευχαριστω.
11demian111 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 αν δεν σε ενοχλεί μην ασχοληθείς. Δεν έχει χαλάσει το σπείρωμα αλλά το πλαστικό που κρατάει το "παξιμάδι". Φαντάζομαι μόνο αν βάλεις κόλλα στο σημείο ανάμεσα στο πλαστικο και στο παξιμάδι θα φτιάξει
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Βάλε στην άκρη της βίδας ελάχιστη superglue και βίδωσε την.
vasilis123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Στο macbook pro οι 3 απο τις βιδες είναι λίγο πιο μακριες απο τις άλλες. Μήπως ισχυει κατι τετοιο στο air και εχει παρει μικρη βιδα; 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Στο macbook pro οι 3 απο τις βιδες είναι λίγο πιο μακριες απο τις άλλες. Μήπως ισχυει κατι τετοιο στο air και εχει παρει μικρη βιδα; Όντως μπορεί!
veteranos123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 macbook air 11 αλλα ελειπε μια βιδα πισω απο το καπακι εχει συνολικα 10. Χωρίς να θέλω να το γρουσουζέψω μήπως να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που το πήρες γιατί αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι και χρειαστείς το service υπάρχει πιθανότητα να στο βγάλουν εκτός εγγύησης με την δικαιολογία ότι το άνοιξες.
vasilis123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 τωρα που το κοιταξα έχει 2 πιο μεγαλες το air. αν πεις και το σημειο που δεν εχει βιδα μπορουμε να βρουμε αν εχει μικρη η μεγαλη. αν δεν κανω λαθος οι 2 που είναι στη μερια του εξαερισμου ειναι οι μεγαλες
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 επειδή έχω air και έχω ανοίξει το καπάκι (άλλαξα SSD) και το έχω πάει μετά για service (για αλλαγή μπαταρίας), δεν επηρεάζει την εγγύηση επιβεβαιωμένα.
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αν το πήρε καινούργιο θα έλεγα κι εγώ να μιλήσει με το κατάστημα! Αλλά για κάποιο λόγο κατάλαβα ότι δεν το πήρε καινούργιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα