agisilaosko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, αγορασα και πέρασα σε να φιλο μου την sapphire r7 360 και νμζ οτι δεν λειτουργεί καλά. Αρχικα παρατηρω ο ανεμιστήρς της να μην γυρνάει πολύ και μολις ανοίγω το πισι μου βγάζει πολύχρωμα pixel σε μαύρη οθόνη για δευτερόλεπτα έως ότου βγάλει την μητρική και αρχίσει το boot.τι λέτε να είναι;;
Fanistop Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κακή τροφοδοσία της κάρτας, δες αν έχεις συνδέσει σωστά τις τροφοδοσίες επάνω στην κάρτα. επίσης τι τροφοδοτικό έχεις;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι δοκιμή σε αλλο pc με δυνατότερα χαρακτηριστικά(κυριώς στο τροφοδοτικό) επίσης το καλώδιο σύνδεσης με την οθονη ειναι σίγουρα οκ; το χρησιμοποιούσες και με την παλιά κάρτα και δεν έκανε κάτι; δες μήπως δεν έχει πατήσει σωστά,μου έχει τύχει περιστατικό με την 760 πρόσφατα οπως επαιζα να γεμίσει κοκκινα Pixel η οθόνη,λέω εδώ ειμαστε και τελικά έιχε ξεκουμπώσει το DVI πίσω απο το μόνιτορ.
agisilaosko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το σκέφτηκα και αυτό.. Το τροφοδοτκο είναι 500w κινεζια...επίσης ελενξα τς σύνδεσης και είναι κομπλε... Την σύνδεσα και σε δεύτερο πισι που έχει 500w 80 plus που του έχω κάρτα ρ7 260x και κανει τα ίδια...
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το σκέφτηκα και αυτό.. Το τροφοδοτκο είναι 500w κινεζια...επίσης ελενξα τς σύνδεσης και είναι κομπλε... Την σύνδεσα και σε δεύτερο πισι που έχει 500w 80 plus που του έχω κάρτα ρ7 260x και κανει τα ίδια... εφόσον κάνει τα ιδια και την πήρες σήμερα προσωπικά θα την πήγαινα πίσω. Συμβαίνουν αυτά δυστυχώς. 1
Fanistop Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοείται!, πήγαινε αμέσως για αλλαγή.. εφόσον κάνει τα ιδια και την πήρες σήμερα προσωπικά θα την πήγαινα πίσω. Συμβαίνουν αυτά δυστυχώς. 1
agisilaosko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 την καρτα την πειρα απο το skytech μεσω skroutz και ειμαι λαρισα.Θα μου την αλλαξει κανονικα λετε;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 την καρτα την πειρα απο το skytech μεσω skroutz και ειμαι λαρισα.Θα μου την αλλαξει κανονικα λετε; Άνετα. 'Εχω καλές εμπειρίες με το συγκεκριμένο κατάστημα... Μην αγχώνεσαι καθόλου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα