Vasilis1818 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καρτα γραφικων: Sapphire R7 200 series, 2GB ddr3 Καλησπερα παιδια, εχω μια καρτα γραφικων εδω και κατι μηνες, παιζει μονιμα το league of legends στα 60 FPS ειτε σε very high γραφικα ειτε σε very low... Θεωρησα πως ηταν λογο του παλιου επεξεργαστη και μνημες (ddr2). Εκανα προχθες αλλαγη σε επεξεργαστη http://www.e-shop.gr/cpu-amd-fx-4300-38ghz-4-core-box-p-PER.559645 και μνημη 4GB fury στα 1600 και με νεα μητρικη ASROCK. Εφοσον σε high γραφικα δεν πεφτει σε FPS και στα low παραμενει στα ιδια δεν σηκωνει λογικα παραπανω απο 60? τοτε γιατι παραμενουν εκει μονιμα? Να κανω κατι λαθος? Υ.Γ. Στο παιχνιδι υπαρχει ρυθμιση να διαλεγεις ποσα θες να φαινονται εγω το εχω uncapped.
Occultist Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κάπου έχεις ενεργοποιημένο το v-sync : είτε στο παιχνίδι, είτε στο CCC. Κάνε το off...
La_MoRt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εείναι μέσα στα settings του LOL. Απενεργοποιήσε το.
Vasilis1818 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Catalyst Control Center εννοεις με το CCC λογικα, πηγα στο gaming ---> 3D aplication ---> Stystem Settings---> Frame Rate Control --> Vertical refresh---> off unless aplication specifies Ετσι ειναι, το εβαλα always off αλλα παραμενουν 60 Ωπα παιδια το βρηκα, το εψαξα λιγο καλυτερα στο παιχνιδι και τα καταφερα, ευχαριστω και παλι, μπορει να κλειδωθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα