darkdemon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θλεω να συνδέσω το παλιο μου λαπτοπ με την hdtv. Δυστηχως το λαπτοπ εχει μονο VGA, ενω η τηλεοραση δεν διαθετει. Ειδα πολλα απο VGA TO SCART αλλα πολλα γραφονται οτι δεν λειτουργεί καλά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργησει καλά και επιπλέον τι κανω με τον ήχο? Ευχαριστώ.
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιες θύρες εισόδου έχει η τηλεόραση;
darkdemon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 SCART. HDMI, RED YELLOW WHITE αυτες
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Από την έξοδο των ακουστικών μπορείς να συνδέσεις καλώδιο rca για τον ήχο,στο κόκκινο και το άσπρο. Από καρφί σε rca θα ζητήσεις,με κόστος κάτω των 3 ευρώ. Τώρα για εικόνα,σκούρα τα πράγματα. Θα μπορούσες να κοιτάξεις σε κάποια εξωτερική κάρτα γραφικών ή για κάποιο καλό vga to hdmi adapter. Τα φθηνά του δεκάρικου,είναι ρίσκο,που συνήθως δεν βγαίνει.
darkdemon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι ομως απο vga σε hdmi , δεν υπάρχει κατι καλό σε scart ? Δεαν θα ηταν πιο απλο?
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι ομως απο vga σε hdmi , δεν υπάρχει κατι καλό σε scart ? Δεαν θα ηταν πιο απλο? Τα ίδια χάλια. Αν δεν είναι ακριβό,πάλι θόρυβο θα έχεις στην εικόνα,οπότε προτίμησε την πιο σύγχρονη λύση. Εκτός και αν παίζουν και άλλες τηλεοράσεις με μόνο σκαρτ,στο χωριό ας πούμε,οπότε..εσύ ξέρεις.. Εγώ θα πήγαινα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών της γειτονιάς,θα του έλεγα θέλω αυτό,δώσε μου το πιο φθηνό,και αν δεν μου δουλέψει θα στο φέρω να πάρω κάποιο καλύτερο.Έτσι και αλλιώς θα πας για το καλώδιο του ήχου..
darkdemon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 καλως. Δοκιμαζουμε και βλεπω. Ευχαριστω πολυ για την βοοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα