Petros79 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους στο forum. Χρόνια πολλά! Θέλω να προβω σε αγορά tablet και να το χρησιμοποιώ για ίντερνετ, χωρίς τη δυνατότητα free wifi. Επειδή χρήματα για tablet με υποδοχη για sim και δυνατότητα 4G, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, σκεφτομουν (τη στιγμη που διαθετω cosmote 4G και κινητό 4g-lte με tethering ), να αγοράσω ενα απλό wifi tablet. Και να χρησιμοποιώ τη σύνδεση του κινητού. Απλα δεν ξέρω αν η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στο tablet ή, θα είναι ή ίδια. . Θα μπορούσε κάποιος απο το φόρουμ να βοηθήσει σχετικά αν το έχει ψάξει? Σας ευχαριστώ ολους προκαταβολικα!!!!
WalkerSW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Κανονικά δεν πρέπει να έχεις θέμα αλλα ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι δεν είναι καθόλου πρακτικό αυτό! 1
Petros79 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ναι, το φαντάζομαι... Απλα ή διάφορα στα χρήματα ειναι μεγάλη... Σε ευχαριστω.
enterhere Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ότι ταχύτητα έχω στο κινητό την ίδια ακριβώς έχω και στο tablet, χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα