fogurein Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αναφέρομαι σε συναλλαγή από ιδιώτη σε ιδιώτη με αντικαταβολή με courrier. Σκοπευω να προβώ σε αγορά προιόντος απο αγγελία που βρήκα εδώ πέρα κi επειδή το ποσό δεν είναι μικρο, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου κατα την παραλαβή; Ωστέ να δω αν το προιον ειναι όντως μέσα στο δέμα; Αν ναι, ποιες ταχυδρομικές το δέχονται αυτό; Και ποια είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ
coffeex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αφού είναι με αντικαταβολή μόλις το παραλάβεις ανοίγεις το πακέτο αν είναι οκ δίνεις τα λεφτά στο courier και τέλος.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Πρέπει να το ζητήσεις από την Κούριερ και να το δεχτεί και ο πωλητής. Ο έλεγχος γίνεται αν δεν κάνω λάθος μόνο στο κατάστημα της Κούριερ, όχι στο σπίτι σου
fogurein Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Πρέπει να το ζητήσεις από την Κούριερ και να το δεχτεί και ο πωλητής. Ο έλεγχος γίνεται αν δεν κάνω λάθος μόνο στο κατάστημα της Κούριερ, όχι στο σπίτι σου Ο πωλητής δεν έχει κανένα θέμα να γίνει έλεγχος, θα πάρω και την ΕΛΤΑ τηλέφωνο αύριο να ρωτήσω, αλλά για να έχω λίγο το μυάλο μου ήσυχο και να πάρω μια ιδέα του τι γίνεται, είπα να ρωτήσω κι εδώ.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σε όλες τις μεταφορικές έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις επιτόπου το πακέτο και αν δεν είναι σε καλή κατάσταση να μην το παραλάβεις. 1
fogurein Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σε όλες τις μεταφορικές έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις επιτόπου το πακέτο και αν δεν είναι σε καλή κατάσταση να μην το παραλάβεις. Ευχαριστώ πολύ, μου ελάττωσες την ανησυχία μου.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σε όλες τις μεταφορικές έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις επιτόπου το πακέτο και αν δεν είναι σε καλή κατάσταση να μην το παραλάβεις. Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό...για Κούριερ και ταχυδρομείο τουλάχιστον. Κάποιες Κούριερ προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το έχω κάνει σε TNT, Speedex, ACS, FedEx, DHL, Γενική και Ελτα (Πορτα Πορτα) λόγω δουλειάς, δεν ξέρω να έχουν αλλάξει πολιτική.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το έχω κάνει σε TNT, Speedex, ACS, FedEx, DHL, Γενική και Ελτα (Πορτα Πορτα) λόγω δουλειάς, δεν ξέρω να έχουν αλλάξει πολιτική. Χωρίς να το έχεις συνεννοηθεί από πριν; Απλά άνοιξες το δέμα, τσέκαρες και παρέλαβες ή δεν παρέλαβες;
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Χωρίς να το έχεις συνεννοηθεί από πριν; Απλά άνοιξες το δέμα, τσέκαρες και παρέλαβες ή δεν παρέλαβες; 'Οταν είναι παραλαβές/επιστροφές προϊόντων (ειδικά ευθραυστων), καλό είναι να τσεκάρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται για να αποφύγεις μετά διαφωνίες του στιλ "η μεταφορική το έσπασε / η αποθήκη το έσπασε / ο πελάτης το έσπασε / η γάτα το έσπασε". Δεν μου έχει τύχει να μην παραλάβω, έχει τύχει όμως στους αποθηκάριους που παραλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερο όγκο κάθε μέρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα