Masma Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εχουμε αυτα τα δυο κινητα(φιλος μου τα εχει οχι εγω αλλα οκ ) Το ερωτημα ειναι παρα πολυ απλο: Ποιο κραταμε και γιατι? θα διαλεξει ενα και το αλλο για πουλημα. Σιγουρα καλυτερα spects το note3 και εγω αυτο λεεω να κρατησει αλλα θελει και αλλες αποψεις(τεκμηριωμενες αν μπορειτε). Το ενα μοντελου του 2015 το αλλο του 2013 (αυτο τον προβληματιζει επειδη και καλα ειναι παλιο το note3 εγω δεν το καταλαβαινω αλλα τεσπα). Ευχαριστω εκ των προτερων
kostas8080 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πουλάς και τα δύο και παίρνεις, NOTE 4, S6,G4 Το Note 3 Είναι καλό κινητό, αλλά όχι νσ να περάσεις από NOTE 3 σε NOTE 4...Περίμενε πες του το note 5 ή πουλά και τα δύο και παίρνεις ή s6 ή g4 1
Masma Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πουλάς και τα δύο και παίρνεις, NOTE 4, S6,G4 Το Note 3 Είναι καλό κινητό, αλλά όχι νσ να περάσεις από NOTE 3 σε NOTE 4...Περίμενε πες του το note 5 ή πουλά και τα δύο και παίρνεις ή s6 ή g4 Μου φαινεται εχεις ενα δικιο.... Ειναι η καλυτερη λυση αυτη! Καλα να περιμενει για note 5 δεν νομιζω αλλα να παρει ΝΟΤΕ4 Η S6 ειναι μια καλη επιλογη. Το LG G4 δεν του αρεσει. Θελει samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα