Giannakisz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, σκέφτομαι τα εν λόγω τηλέφωνα σκεφτομάι πολύ το χρηματικό καθότι φοιτητής τους χαλεπους αυτους καιρούς δυσκολεύομαι κομματακι Λοιπον αυτα που με ενδιαφέρουν σε ενα τηλεφωνο είναι : -αυτονομία(μπαταρ.) -να μην λαγκάρει(εκνευρίζομαι όταν κολλάει) -αναλυση οθόνης, φωτο κ τ σχετικα θα ήθελα γνώμες σχετικα με ατές τις επιλογές ή καποια αντίστοιχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foxoulhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 lg g2.. το προτεινω σαν χρηστης του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 εγώ θα κάνω την έκπληξη και θα προτείνω το g2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GianniSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μα τι έκπληξη και εγώ το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dialer1453 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Σ αυτά τα λεφτά αν βάλεις την αυτονομία ως τελευταία απαίτηση και όχι ως πρώτη, το lumia 930 είναι η καλύτερη επιλογή σε όλα τα υπόλοιπα. Πάντως αν εκνευρίζεσαι όταν κολλάει μάλλον δεν σου κάνουν τα περισσότερα android, ειδικά στο μπάτζετ που κοιτάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foxoulhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Σ αυτά τα λεφτά αν βάλεις την αυτονομία ως τελευταία απαίτηση και όχι ως πρώτη, το lumia 930 είναι η καλύτερη επιλογή σε όλα τα υπόλοιπα. Πάντως αν εκνευρίζεσαι όταν κολλάει μάλλον δεν σου κάνουν τα περισσότερα android, ειδικά στο μπάτζετ που κοιτάς. παντως το lg g2 με android 5.0.2 δεν μου κολλαει καθολου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GianniSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εμ πως να κολλήσουν τα WP? ούτε εφαρμογές έχουν να τα ζορίσουν ούτε multitasking. Αν είναι να λέμε κάτι να τα λέμε όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieccast Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καρφιτσωστε ρε παιδια οτι το G2 αποτελει νουμερο 1 επιλογη μεχρη 300 ευρω να ξεμπερδευουμε απο τα ατελειωτα θεματα που ανοιγουν οι ανθρωποι και προτεινεται παντα αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GianniSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καρφιτσωστε ρε παιδια οτι το G2 αποτελει νουμερο 1 επιλογη μεχρη 300 ευρω να ξεμπερδευουμε απο τα ατελειωτα θεματα που ανοιγουν οι ανθρωποι και προτεινεται παντα αυτο! Μέχρι τα 250, μετά παίζει το G3, αλλά δεν το προτείνω πια να μην μου την λένε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 λοιπόν αντε παρε το g2 να τελειώνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 προφανως το G2 με την 5.0.2 ειναι απιστευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 πως και λετε για smartphone toy 2013? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέχρι τα 250, μετά παίζει το G3, αλλά δεν το προτείνω πια να μην μου την λένε Κακα τα ψεματα στα 300 εγω lg g3 θα αγοραζα και ας ειχα g2 (ξερω τι κινηταρα ειναι)στο παρελθον..... Δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο στο lg g3 αν εξερεσεις ολα αυτα που λεμε για τη μπαταρια. Παντως σε αυτα τα λεφτα LG G2 32GB και θα σκεφτομουν και το Motorola Moto x 2nd Gen (16GB) (δεν παιρνει καρτα sd ομως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GianniSM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Κακα τα ψεματα στα 300 εγω lg g3 θα αγοραζα και ας ειχα g2 (ξερω τι κινηταρα ειναι)στο παρελθον..... Δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο στο lg g3 αν εξερεσεις ολα αυτα που λεμε για τη μπαταρια. Παντως σε αυτα τα λεφτα LG G2 32GB και θα σκεφτομουν και το Motorola Moto x 2nd Gen (16GB) (δεν παιρνει καρτα sd ομως). Μα εγώ το ξέρω σαν κάτοχος του τηλ εδώ και 6 μήνες, αλλά με κατηγόρησαν ως μη αντικειμενικό, οπότε παρά να μαλώνω με κάθε παιδάκι απλά σιωπώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannakisz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Γεια σα παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις Αρχικά, για το Lg να πω οτι οντως είναι κινηταρα απλά τι τους ήρθαν και βαλανε στο πίσω καπάκι το κουμπί για κλείδωμα κτλ.???μου φαινεται οτι δεν συνηθίζεται εύκολα. Οσον αφορά το Α5 μ αρεσει πολυ το design του οπότε μπορεί και να το ρίσκαρα. τπτ θετικά-αρνητικά γι αυτο το τηλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα