Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ενα προβλημα με τα win 7 home 64 bit.

Αραια και που κατα την εκκινηση το υπολογιστη μου κολαει στο σημα των win και δεν ανοιγουν 

ουτε με επανεκκινηση.

Πρεπει να βγαλω το pc απο την μπριζα για κανενα 20λεπτο και μετα θα ανοιξει κανονικα.

Τα win ειναι γνησια.

Ξερει καποιος γιατι γινεται αυτο?

Το pc αποτελειται απο-fx 8320-Amd radeon r7-8 gb ram-enermax 650watt-Gigabyte 970A-UD3P.

Aπο θερμοκρασιες ολα ενταξει.

Δημοσ.

Δοκίμασε ενα repair απο το cd των windows και δές και την υγεία του δίσκου με το hdsentinel

• Like 1
Δημοσ.

Το hdsentinel μου βγαζει 100% υγεια στο δισκο και repair στα windows  εχω κανει αλλα δεν.

Υπαρχει περιπτωση να φταιει το πολυμπριζο που το εχω η δεν εχει καμια σχεση?

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι έχει σχέση το πολύμπριζο γιατι να μου έλεγα οτι μια άνοιγε ή δεν άνοιγε το pc οκ αλλα εδώ υπάρχει θέμα με τον δίσκο αν και νομίζω οτι ειναι θέμα software , δοκίμασε πάντως σε μια αλλη θύρα sata και οπωσδήποτε αλλο καλώδιο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπέρα,

για να σου κολαει στο pos των windows σημαινει οτι καποιος οδηγος δεν εχει κατσει καλα...,συνηθως των γραφικων οποτε καθαρισετο και ξαναπερασε τους απο την αρχη ολους και ανανεωμενους να δεις αν ειναι αυτο...

Δημοσ.

Για να πρέπει να τον κλείσει και να τον έχει κλειστό για 20 λεπτά για να δουλέψει,πως μπορεί να είναι driver ή ότι άλλο πρόβλημα λογισμικού;

Λογικά κάποιος πυκνωτής είναι στα τελευταία του και όταν τον κλείνεις για 20 λεπτά ξεφορτίζει και έρχεται στο επίπεδο λειτουργίας του και ανοίγει ο Η/Υ.

Οπότε πρέπει να αλλάξεις ένα ένα όλα τα εξαρτήματα του Η/Υ με κάποια που είναι 100% σίγουρα λειτουργικά για να δεις ποιο είναι το προβληματικό.

Επικεντρώσου πρώτα σε μητρική και τροφοδοτικό,ιδίως αν τον είχες overclocked.

• Like 2
Δημοσ.

+1 γι' αυτά που πρότεινε ο TheElf, δοκίμασε να παίξεις βγάζοντας/ βάζοντας hardware για να αποκλίσεις πιθανές περιπτώσεις και να βρεις το πρόβλημα σου.

PS. Ο χρόνος που το αφήνεις είναι πάντα 20 λεπτά; Δγλαδή αν το ανοίξεις νωρίτερα έχεις τα ίδια αποτελέσματα;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει να το ανοιξω νωριτερα.

Για αρχη θα αλλαξω θυρα sata, καλωδιο,και θα ξαναπερασω τους drivers.

Αν δεν φτιαξει θα παω στα υπολοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...