Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ενας φιλος μου θελει να αγορασει ενα pc για να παιζει LoL. Το budget ειναι περιορισμενο γι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ποσό που διαθέτουμε :300€

Χρήση υπολογιστή : LoL, browsing, ταινιες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Μονο απο eshop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Υπαρχουν ηδη win 7.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις. Πιστευετε οτι τα γραφικα του επεξεργαστη φτανουν για το λολ;

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις. Πιστευετε οτι τα γραφικα του επεξεργαστη φτανουν για το λολ;

Δημοσ.

το πρωτο δεν ισχυει επειδη ειναι σε crossfire, αν και δεν ξερω εαν εχει προοπτικη για μελλοντικη αναβαθμιση. Πιθανον να του πουλησω την δικια μου r7 250 στο μελλον.  Οσο για το δευτερο φαινεται να ειναι playable. Αν και η συγκριση ειναι ανιση (apu vs cpu) :P

Αν μπορεις να ανεβεισ στα 350ε θα μπορεσεις να φτιαξεις πολυ καλυτερη συνθεση 

Δεν γνωριζω κατα ποσο μπορει να ανεβει το μπατζετ, αλλα για καλο και για κακο μηπως μπορεις να μου προτεινεις μια συνθεση στα 350?

Δημοσ.

το πρωτο δεν ισχυει επειδη ειναι σε crossfire, αν και δεν ξερω εαν εχει προοπτικη για μελλοντικη αναβαθμιση. Πιθανον να του πουλησω την δικια μου r7 250 στο μελλον.  Οσο για το δευτερο φαινεται να ειναι playable. Αν και η συγκριση ειναι ανιση (apu vs cpu) :P

1) ο λογος που το εβαλα ειναι να δεις οτι μπορεις σε λιγο καιρο να βαλεις μια καρτα γραφικων των 70 ευρο και να παιζεις στα ultra το bf4

2) το θεμα δεν ειναι η συγκριση απλα δεν βρηκα αλλο βιντεο μονο με τον 7600...  αλλα η απαντηση στο ερωτημα το οποιο μαλιστα  εβαλα και σε quote...

τωρα αν σε θιξαμε την ιντελ τι να πω.. sorry?

Δημοσ.

1) ο λογος που το εβαλα ειναι να δεις οτι μπορεις σε λιγο καιρο να βαλεις μια καρτα γραφικων των 70 ευρο και να παιζεις στα ultra το bf4

2) το θεμα δεν ειναι η συγκριση απλα δεν βρηκα αλλο βιντεο μονο με τον 7600...  αλλα η απαντηση στο ερωτημα το οποιο μαλιστα  εβαλα και σε quote...

τωρα αν σε θιξαμε την ιντελ τι να πω.. sorry?

Φιλε προς θεου δεν το ειπα για κακο. Δεν φτανει που ασχοληθηκες θα σε βρισω και απο πανω?

Δημοσ.

τα γραφικά του φτάνουν και περισσεύουν για LoL 1080p, επιβεβαιώνω εγώ με 5800K και ddr3 2.133ΜHz χωρίς overclock. Παίζω LoL με όλα full στα 1080p (ίσως έχω ρίξει λίγο τα shadows νομίζω). 

• Like 1
Δημοσ.

.  Οσο για το δευτερο φαινεται να ειναι playable. Αν και η συγκριση ειναι ανιση (apu vs cpu) :P

Ποιος σου ειπε εσενα οτι ο ι3 δεν ειναι APU?

Δημοσ.

«I get about 20 - 25 FPS. Mantle doesn't support Dual Graphics so it only gets about 15 - 20 FPS. Still impressive for a low-end card on 1080p, though. »

Τι να το κάνει το (custom) ultra στα 20-25fps;Και μάλιστα με μεγάλο o/c και στης δυο vga. Καλύτερα να παίζει στα medium με μια μόνο vga και να βγάζει ανθρώπινα fps.

Δημοσ.

τα γραφικά του φτάνουν και περισσεύουν για LoL 1080p, επιβεβαιώνω εγώ με 5800K και ddr3 2.133ΜHz χωρίς overclock. Παίζω LoL με όλα full στα 1080p (ίσως έχω ρίξει λίγο τα shadows νομίζω). 

Ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε!

Ποιος σου ειπε εσενα οτι ο ι3 δεν ειναι APU?

δεν ειναι APU...

«I get about 20 - 25 FPS. Mantle doesn't support Dual Graphics so it only gets about 15 - 20 FPS. Still impressive for a low-end card on 1080p, though. »

Τι να το κάνει το (custom) ultra στα 20-25fps;Και μάλιστα με μεγάλο o/c και στης δυο vga. Καλύτερα να παίζει στα medium με μια μόνο vga και να βγάζει ανθρώπινα fps.

οποτε μονο με apu θα ειναι καλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...