Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρμα αγοράς- Υ/Η

Για αγορά υπολογιστή:

i) Το ποσό που διαθέτουμε: περιπου 600 €

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : όχι

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: το pc  είναι για γενική χρήση ίντερνετ ελαφρύ gaming (minecraft κτλ) λιγο photoshop λιγο sql  msacces . Γενικά πρόκειται για pc που θα ειναι σπιτι (τετραμελούς οικογένειας ) και θα ειναι ανοιχτός τις περισσοτερες ώρες της ημέρας  και της νύχτας μην πω :P  όποτε με ενδιαφέρει και ενα αποδοτικό τροφοδοτικό και ο θόρυβος .

Να πω επιπλεων οτι δεν ειμαι fan boy  καμιάς εταιρίας άλλα για να πω την αλήθεια δεν ειχα ποτε ιδιαίτερη εμπειρία με amd

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? στα χρήματα (600€)  δεν εχω υπολογίσει την οθόνη αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό μόνιτορ 23"

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) όλα θα σταλούν επαρχεία αλλά θα με βόλευε να είναι ένα οποιοδήποτε κατάστημα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εδώ εχω ενα θεματάκι έχω συναρμολογήσει πολλές φόρες αλλά στο πολύ παρελθόν , πιθανόν δεν θα έχω πρόβλημα τι να εχει αλλάξει τα τελευταία 15 χρόνια  :P

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι προορίζεται για  win7 αλλα θα ήθελα να είναι και linux friendly

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Σκέφτομαι για οικονομικούς λόγους οτι αν πάω σε ι3,ι5 και δεν μου φτάνουν για κάρτα γραφικών  απλα να πάρω ενα καλο τροφοδοτικό και να "παιζω" λιγο καιρό με την on board

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: έχω έναν SSDNow V300 120GB που κάθεται τίποτε αλλο που να αξίζει .

Ευχαριστώ πολύ  για τον χρόνο οποιουδήποτε κάνει το κόπο να βοηθήσει

Δημοσ.

μπορεις για τροφοδοτικο να βλεις και το thermaltake smart 530w semi modular για καλυτερο airflow

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40217&cat=3

μητρικη αυτη που εχει h97 τσιπακι με 4 ε παραπανω 

σκληρο αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31529&cat=6 

και ραμ με 2-3 ε παραπανω πας για cl9 αλλα μικρο το κακο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...