Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το εξης συστημα απο πλαισιο και αναρωτιεμαι αν το τροφοδοτικο turbo x 600w συμφερει να το αγορασω η να κρατησω το παλιο που ειναι 450w corsair vs series.

Carbide 200r

Msi h81 m-p32l

I3 4160 3,60 ghz

Msi r7 260x 2 gb oc

Corsair ram ddr3 4gb x2 vengeance

Toshiba dt01aca 1 tb

Θα αντεξει το τροφοδοτικο vs corsair τα watt του συστηματος? αν οχι τοτε το τουρμπο χ ειναι καλο αξιζει τα λεφτα του?

Δημοσ.

Ναι.Αν και ζητάει 500w η κάρτα,στις προδιαγραφές τις.

Όχι.

Και εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί πας να δώσεις λεφτά για δεύτερης διαλογής πράγματα,σε μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις του χώρου,αλλά δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε σε αυτή τη ζωή.

Δημοσ.

εχεις καμμια καλυτερη προταση εσυ?

Ναι.Αν και ζητάει 500w η κάρτα,στις προδιαγραφές τις.

Όχι.

Και εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί πας να δώσεις λεφτά για δεύτερης διαλογής πράγματα,σε μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις του χώρου,αλλά δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε σε αυτή τη ζωή.

ποια καρτα η γραφικων?αυτην πρεπει να εννοεις
Δημοσ.

Καποιο καταστημα για αγορα νεου θπολογιστη αυτο εννοουσα επειδη ειπες αυτα τα λογια για το πλαισιο.

Γιατι πλαισιο ?

Το εχω ξανα προτιμησει το πλαισιο και επιμενω σε αυτο χωρις να αποκλειω αλλες προτασεις για αλλα εξαρτηματα.
Δημοσ.

επειδη το πλαισιο ειναι αρκετα ακριβο και εχει μικρη γκαμα σε καποια προιοντα πχ μητρικες

Δημοσ.

Πρόσθεσε και τα δεύτερης..τρίτης,τέταρτης διαλογής πράγματα που φέρνει,και έκλεισες.

Τόσα καταστήματα έχει το σκρουτζ,κάποιο θα σε καλύψει.

Δημοσ.

κι εγω πριν 5 χρονια το πλαισιο ειχα προτιμησει , τωρα δεν εχει ποικιλια και ειναι πολυ ακριβο 

οπως τα ειπαν και τα παιδια δηλαδη ... 

στα ιδια χρηματα θα παρεις πολυ καλυτερα πραγματα απο αλλα καταστηματα ...

συμπληρωσε την φορμα που εχουν στο ινσομνια , βαλε και μπατζετ και θα σου προτεινουν την καλυτερη

λυση τα παιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...