hardrocker Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το εξης συστημα απο πλαισιο και αναρωτιεμαι αν το τροφοδοτικο turbo x 600w συμφερει να το αγορασω η να κρατησω το παλιο που ειναι 450w corsair vs series. Carbide 200r Msi h81 m-p32l I3 4160 3,60 ghz Msi r7 260x 2 gb oc Corsair ram ddr3 4gb x2 vengeance Toshiba dt01aca 1 tb Θα αντεξει το τροφοδοτικο vs corsair τα watt του συστηματος? αν οχι τοτε το τουρμπο χ ειναι καλο αξιζει τα λεφτα του?
NeraRosa Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι.Αν και ζητάει 500w η κάρτα,στις προδιαγραφές τις. Όχι. Και εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί πας να δώσεις λεφτά για δεύτερης διαλογής πράγματα,σε μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις του χώρου,αλλά δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε σε αυτή τη ζωή.
hardrocker Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εχεις καμμια καλυτερη προταση εσυ? Ναι.Αν και ζητάει 500w η κάρτα,στις προδιαγραφές τις. Όχι. Και εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί πας να δώσεις λεφτά για δεύτερης διαλογής πράγματα,σε μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις του χώρου,αλλά δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε σε αυτή τη ζωή. ποια καρτα η γραφικων?αυτην πρεπει να εννοεις
NeraRosa Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Για μεσημεριανό; Να προτείνω τι,πως και για ποιον; http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/
hardrocker Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καποιο καταστημα για αγορα νεου θπολογιστη αυτο εννοουσα επειδη ειπες αυτα τα λογια για το πλαισιο. Γιατι πλαισιο ?Το εχω ξανα προτιμησει το πλαισιο και επιμενω σε αυτο χωρις να αποκλειω αλλες προτασεις για αλλα εξαρτηματα.
Hyphen Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 επειδη το πλαισιο ειναι αρκετα ακριβο και εχει μικρη γκαμα σε καποια προιοντα πχ μητρικες
NeraRosa Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πρόσθεσε και τα δεύτερης..τρίτης,τέταρτης διαλογής πράγματα που φέρνει,και έκλεισες. Τόσα καταστήματα έχει το σκρουτζ,κάποιο θα σε καλύψει.
monokeros Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 κι εγω πριν 5 χρονια το πλαισιο ειχα προτιμησει , τωρα δεν εχει ποικιλια και ειναι πολυ ακριβο οπως τα ειπαν και τα παιδια δηλαδη ... στα ιδια χρηματα θα παρεις πολυ καλυτερα πραγματα απο αλλα καταστηματα ... συμπληρωσε την φορμα που εχουν στο ινσομνια , βαλε και μπατζετ και θα σου προτεινουν την καλυτερη λυση τα παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα