Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια και καλη εβδομαδα,  το προβλημα μου ειναι οτι απο εχτες η καρτα γραφικων ενω ολα ειναι καλα ξαφνικα παει 52 βαθμους και τα ρολογια της στο τερμα επισης βλεπω οτι ειναι στο 100% η χρηση της ειτε ειναι σε ηρεμη κατασταση το κανει αυτο ειτε παιζω καποιο παιχνιδι  εχει καποιο προβλημα;  αν κανω επανεκινηση τον υπολογιστη η καρτα πεφτει στις φυσιολογικες θερμοκρασιες 30 με 31 βαθμους αλλά και παλι μετα απο λιγο απο μονη της ανεβαζει βαθμους

(r7 260x 2gb)

post-211686-0-62432700-1429482552_thumb.jpg

Δημοσ.

Tι σας έχει πιάσει όλους σήμερα, είσαι ο 4ος με το ίδιο πρόβλημα...

Bitcoin miner, είτε απο crack απο τον "θείο" ή απο εγκατάσταση του mTorrent και πατώντας "next" σε όλα σαν ούγκανος... :-(

Κάνε αυτό, 5 λεπτά υπόθεση, στους άλλους έφτιαξε.

https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/

Καλή τύχη φίλε μου  ;)

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε μαλον πρεπει να εφτιαξε βρηκε καπου στα 5 registry και εναν bitcoiner που δεν το περιμενα μεσα στο nero αλλα αυτο το ειχα 3 χρονια πως εγινε τωρα και πηγε εκει, βασικα ολα εγιναν οταν και μπηκε το gta μακαρι παντος να εφυγε, δεν βλεπω την καρτα να ειναι στο τερμα ηρεμισε ο υπολογιστης μου και τα ανεμηστιρια πριν εκανε σαν ψυγειο  μπωρει να τον ειχα τον ιο και πιο παλια και να μην το ηξερα γιατι ελεγα κανει θορυβο εε θα ειναι γιατι εχει πολλους ανεμιστηρες

λοιπον κατι ακομα θελω να βαλω το msi afterburner μαζει με το riva tuner για να δω τις πληροφοριες που βγαζει οταν παιζεις ενα παιχνιδι αν και να σου πω την αληθεια με το που εβαλα αυτο αμεσως <<αναψε>> η καρτα γραφικων χωρις να πειραξω τους χρονισμους, υπαρχει περιπτωση να εχουν ιο (bit coiner) τα προγραμματα μαζει;   επισης το προγραμα αυτο να το βγαλω τωρα η να το αφησω; (rogue killer)

Δημοσ.

τωρα μπωρο να βαλω το afterburner εχεις κατι καλο να για προταση;  ας πουμε να λεει ολες τις πληροφοριες μεσα στο παιχνιδι αν υπαρχει  παντος  μου κανει εντυπωση γιατι λες τωρα που βγηκε το bitcoin  στο gta πριν το βαλω  αυτος  βρηκε μεσα στο nero το bitcoin αν και να σου πω κατι λιγο πολυ το περιμενα γιατι και στο skype ειχε μονο στο mtorretn δεν ειχε τιποτα δηλαδη μπωρει με το gta να πηγε και σε αλλα προγραμματα;  καλο ειναι να κανω φορματ ή οχι;  επισης τωρα το μηχανημα παει σαν καινουριο πρεπει να εφυγε ο ιος

Δημοσ.

οχι δεν βλεπω κατι να ειναι προς τα επανω,  αλλα μου ανακατεψε πολυ τα εγγραφα τις φωτογραφιες πεταξε κατι temporary κατι ασχετα τα διεγραψα εκανε λιγο ανω κατω το pc αλλά πρεπει να με εσωσε, πριν οι διεργασιες ηταν μεχρι κατω τωρα ειναι πολυ λιγες πρεπει να ετρεχε πολυ πραμα, το msi να το βαλω μπωρο ετσι;  δεν θα κανει ζημια στην καρτα γραφικων μου, δεν πιστευω παλι να παει στο 100% γιατι αν αυτο ηταν και πιο πριν που σιγουρα ηταν μπωρει να μην το καταλαβα θα ειχα τον υπολογιστη στα χερια καρβουνο αν συνεχιζε ετσι ακομα και ο σκληρος κανει εναν περιεργο θορυβο, θα τον κανω κανεναν ελεγχο μην επαθε κι αυτος καμια ζημια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...