nickolas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ψάχνω για δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο σε περιβάλλον windows όπως το Imovie στους Mac. Προτάσεις?
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Προτάσεις πολλές, γνώσεις όμως πάνω στο video editing υπάρχουν; Γιατί όποιο πρόγραμμα και να βάλεις, αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με video edit τότε θα δυσκολευτείς στην αρχή, Λοιπόν έχουμε και λέμε: Adobe premiere pro ή elements Sony Vegas Pinnacle studio Canopus Edius Όλα τα παραπάνω είναι επαγγελματικά προγράμματα μοντάζ. Υπάρχουν βέβαια και χαμηλότερες λύσεις. Μια σχετικά εύκολη στη χρήση της σουίτα με πολλές δυνατότητες είναι το cyberlink power director
nickolas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Με ενδιαφέρει κάτι δωρεάν και εύκολο όπως το imovie
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Με ενδιαφέρει κάτι δωρεάν και εύκολο όπως το imovie Και δωρεάν και εύκολο; Μόνο το movie maker μου έρχεται στο μυαλό. Το κατεβάζεις μέσω του essentials της microsoft. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/get-movie-maker-download Κατέβασε τον installer για 8.1 από το παραπάνω λινκ, τρέξτο και επέλεξε τι θέλεις να εγκαταστήσεις. Πέρα από την έκδοση 2012 που δίνει η ms υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την έκδοση 6 (για vista) από αυτό το λινκ. Θα μου πεις, γιατί να μην πάω στην τελευταία έκδοση; Είναι θέμα γούστου. Εμένα με χάλασε η 2012 γιατί αφαίρεσαν το timeline.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα