Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σε άρθρο του στην ηλεκτρονική σελίδα Bloomberg Businessweek, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε ανοιχτά τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.Ο ισχυρός άνδρας της Apple γράφει, μεταξύ άλλων: "Για χρόνια ήμουν ειλικρινής σε πολλούς ανθρώπους για την σεξουαλική μου κατεύθυνση. Πολλοί συνάδελφοι στην Apple γνωρίζουν ότι είμαι ομοφυλόφιλος και δεν φαίνεται να υπάρχει οποιαδήποτε διαφοροποίηση στον τρόπου που μου φέρονται. Φυσικά, είχα την καλή τύχη να δουλεύω σε μία εταιρεία που αγαπάει την δημιουργικότητα και την καινοτομία και γνωρίζει ότι μπορεί να προχωρήσει μόνο όταν αγκαλιάζει την διαφορετικότητα. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί. Αν και ουδέποτε αρνήθηκα την σεξουαλική μου ταυτότητα, δεν την είχα δηλώσει δημόσια μέχρι σήμερα. Γι'αυτό θα το πω καθαρά: είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος και θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλία μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός. Το να είμαι ομοφυλόφιλος μου έχει δώσει μια βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να βρίσκομαι στην μειονότητα και μου έχει επιτρέψει να αντιληφθώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά άνθρωποι που ανήκουν σε άλλες μειονότητες. Με έχει οπλίσει με μεγαλύτερη κατανόηση, η οποία με οδήγησε σε πλουσιότερη ζωή. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο αλλά μου έχει δώσει την αυτοπεποίθηση να είμαι ο εαυτός μου, να ακολουθώ τον δικό μου δρόμο και να ανταπεξέρχομαι την αδιαλλαξία. Μου έχει επίσης δώσει δέρμα σκληρό σαν του ρινόκερου, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν είσαι Διευθύνων Σύμβουλος της Apple". Διαβάστε όλο το άρθρο του Tim Cook στον παρακάτω σύνδεσμο. Site: Businessweek
Δημοφιλής ανάρτηση obi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βασικά ακόμα θυμάμαι την άλλη είδηση που ο Brendan Eich, CEO της Mozilla, έχασε τη δουλειά του μετά από 'διαμαρτυρίες' επειδή ως ιδιώτης είχε επιλέξει να κάνει δωρεά σε ακτιβιστές ενάντιους στους γάμους ομοφυλόφιλων. Mozilla CEO resigns, opposition to gay marriage drew fire http://www.reuters.com/article/2014/04/03/us-mozilla-ceo-resignation-idUSBREA321Y320140403 Σε μια τέτοια είδηση, όπως αυτή εδώ με τις δηλώσεις του Tim Cook, τώρα τί σχόλια να κάνεις ; Αν σχολιάσεις θετικά, τότε για την πολιτική ορθότητα που επιβάλλεται πολλαπλώς (βλέπε πρόσφατους νόμους, ΜΜΕ κλπ) είσαι ΟΚ. Αν δεν σχολιάσεις υποστηρικτικά, τότε θα λογοκριθείς. Άρα μια είδηση όχι για ελεύθερη κρίση αλλά διαθέσιμη μόνο για τα θετικά σχόλια. ΥΓ: Όχι ότι δεν ψιλοέφερνε ο Mr. Cook. Απορώ ποιος να ήταν ο boyfriend εκεί μέσα στην Apple... ( ; ) ΥΓ2: Η είδηση δεν είναι τεχνολογική αλλά αφορά τα προσωπικά του Mr. Cook, αυτά που οι ίδιοι πάνω κάτω άνθρωποι κάνουν υποτίθεται αγώνες για τα δικαιώματα πάνω στην ιδιωτικότητα. ΥΓ3: Εμπρός οι ετεροφυλόφιλοι να αρχίζουμε να δηλώνουμε στη φόρα περήφανοι που είχαμε 5,10,100,200,300... εμπειρίες. Ο τελευταίος που το έκανε λεγόταν Τ@τσόπουλος και τον κράξανε, αν όμως έλεγε ότι ήταν gay ίσως να ήταν διαφορετικά (είτε δε θα τον έκραζαν καθόλου μην του προσβάλουν τη διαφορετικότητα είτε θα ήταν διαφορετικό το κράξιμο, διαλέχτε). Το μεγαλείο της υποκρισίας. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2014 από obi 78
Δημοφιλής ανάρτηση tara493 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλία μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός ??? seems legit.... Τι σχέση έχει η είδηση με την τεχνολογία αυτό δεν το κατάλαβα. 38
Δημοφιλής ανάρτηση orphaeus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Το δαγκώνει το μήλο, ε; 207
Δημοφιλής ανάρτηση umbrella co. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμας γιατι μας το λεει δεν μπορω να καταλαβω...λες και μας ενδιαφερει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του... 42
~mxls~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ...Γι'αυτό θα το πω καθαρά: είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος και θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλία μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός... Και εγώ είμαι ετεροφυλόφιλος, μ'αρέσουν τα "γατια". Είναι αυτος λόγος υπερηφάνιας; 19
coffeex Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμας γιατι μας το λεει δεν μπορω να καταλαβω...λες και μας ενδιαφερει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του... Παίζει να ακουγόταν πολλά πίσω από την πλάτη του για το αν είναι η όχι, οπότε....
isim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Το Diversity and Inclusion πουλαει πολυ στο εξωτερικο. Θελει να δειξει το καλο προσωπο και κουλτουρα της apple ;-) 3
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση paredwse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Στο περιθώριο της παραπάνω δήλωσης του Tim Cook... https://twitter.com/hunterwalk/status/527782309366603777 97
Δημοφιλής ανάρτηση michael92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 "και θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλία μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός." Το ότι φτάσαμε σε σημείο το gay come out να είναι πιο εύκολο από το atheist come out με ξεπερνάει 46
damoclesword Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ελπίζω να μη ζηλέψει κανένας της Google τώρα και βγει να πει ανοικτά "Είμαι κομμουνιστής", έτσι; 19
Giotakoss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Και γιατι να μη το κανει? Μην δεν περασει απο συνεντευξη για δουλεια? 3
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 μπραβο!! τωρα που το εμαθα και αυτο θα κοιμαμαι ησυχος τα βραδια... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις