Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω χαθει με ολα αυτα τα βιντεακια , εχετε υπ οψιν σας οδηγιες για να φτιαξω το iso image απο το τα αρχεια των windows 7??? Τα κατεβασα απο το dreamspark αν παιζει καποιο ρολο αυτο.

Δημοσ.

εγω εχω τα αρχεια των win7 και θελω να φτιαξω το iso για να το περασω σε usb και να κανω απο αυτο την εγκατασταση. Ρωτω αν καπου υπαρχουν οδηγιες πως να φτιαξω το iso με imgburn για παραδειγμα γιατι με τα βιντεο στο youtube δεν εβγαλα ακρη....

Δημοσ.

Αν το usb είναι έτοιμο και μπορεί να κάνει εκκίνηση απλά αντιγράφεις τα αρχεία(όχι τον φάκελο αν είναι σε φάκελο αλλά μόνο τα αρχεία) ,δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. 

Από το dream δηλαδή σε τι μορφή τα κατέβασες;;; Ήταν χύμα αρχεία;;

Δημοσ.

Αυτο που μου λες πρωτη φορα το ακουω. Παντου βλεπω οτι χρειαζεται ενα iso αρχειο που το περνας σε usb με το windows 7 usb/dvd tool. Τα αρχεια ηταν σε μορφη rar. Εκανα extract με winrar, βγηκαν τα αρχεια και τωρα ψαχνω τροπo να φτιαξω αυτο το iso image. Εσυ προτεινεις να τα περασω στο usb και να κανω boot απο το usb??? Και θα δουλεψει αυτο??? Ξεκιναει ετσι το setup???

Δημοσ.

Τα αρχεια ηταν σε μορφη rar. Εκανα extract με winrar, 

Μάλλον σε iso ήταν εξαρχής και έχεις το rar να βλέπει και τα iso αρχεία οπότε σου το αποσυμπίεσε.

http://hodgin.ca/2012/10/02/creating-a-uefibios-windows-7-usb-and-installing-to-gpt-partitions/

απλά παραλείπεις τα βήματα 14/15/16/17

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...