DJ Gx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Δημιούργησα το εν λόγω θέμα γιατί έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το συγκεκριμένο site. Είχα δεί την προσφορά που είχανε για το iPad mini και έκανα την παραγγελία μου στις 09/11/2012 Η προσφορά έλεγε ότι μετά την παραγγείλει θα έχετε το iPad στα χέρια σας μέσα σε 15 εργάσιμες μέρες και άλλες διάφορες μ@#$%ς όπως μπορείτε να δείτε και εδώ http://www.deals365....eal.php?id=1707 Πριν προχωρήσω στη παραγγελία τους έστειλα mail και τους ρώτησα αν θα πρέπει να πληρώσω παραπάνω λεφτά στο τελωνείο κτλ. και η απάντηση τους ήταν όχι φυσικά μονό τα 329 ευρώ και θα είστε από τους πρώτους που θα έχετε στα χέρια σας το νέο iPad Mini. Τελικά πίστικα και έκανα την παραγγελία και μετά από σχεδόν 2 μήνες δηλαδή σήμερα έφτασε. Μαζί με ένα χαρτί το οποίο έλεγε ότι για να παραλάβω την παραγγελία θα πρέπει να πληρώσω επιπλέον 109 ευρώ! Φυσικά έστειλα μήνυμα στο site και περιμένω την απάντηση τους. Εγώ επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελιά μεγάλης αξίας δεν γνωρίζων όντως πρέπει να πληρώσω τα 109 ευρώ Η σκέψη μου είναι η εξής: Γίνετε να ακυρώσω την παραγγέλλει και να πάρω πίσω τα λεφτά μου? Μπορώ με κάποιο τρόπω να τους κάνω να πληρωνόσουν αυτοί τα 109 ευρώ Να τους κάνω μήνυση γιατί στην ουσία με κοροϊδέψανε? Αν ήξερα ότι θα έπρεπε να πληρώσω τόσα λεφτά παραπάνω τα οποία δεν έχω θα περίμενα να το αγοράσω από Ελλάδα. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας με συμβουλέψει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
nomes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Τα email που ανταλαξατε αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο. Sent from my iPad using Insomnia
kostastnt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Αν πλήρωσες με paypal πάρε τα λεφτά πίσω και τράβα τους και καταγγελία στο paypal κτλ.. Αν έχεις όρεξη και αγωγή μπορείς να κάνεις κτλ... Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση έχεις δίκιο 100% και θα βγάλεις άκρη..
DJ Gx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Χέρομαι γιαυτό. Ευτυχώς δεν έχω σβήσει τίποτα έχω ακόμα και την απόδειξη του κουπονιού. Ελπίζω να βγάλω άκρη και ξανά δεν πρόκειται να παραγγείλω από εξωτερικό! Τα λεφτά τα τράβηξαν από την χρεωστική μου κάρτα την ίδια μέρα κιόλας!
kalmik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Θα έπρεπε να αναφέρει παραπέρα επιβαρύνσεις π.χ. τελωνεία. Αφού δεν αναγράφεται οτιδήποτε σχετικό και απευθύνεται σε πελάτες λιανικής, η τιμή (329) θεωρείται τελική με όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις με το προϊόν παραδοτέο με απόδειξη λιανικής στον καταναλωτή. Αλλιώς καταγγελία στη ΓΓ Καταναλωτή.
makfil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 1. Δεν διευκρινίζεις σε τι αφορά το επιπλέον ποσόν των 109 ευρώ (δασμούς ή κάτι άλλο; ) 2. Η Universal Exports έχει κάνει πολλές προσφορές, τελευταία, σε πολλά και διαφορετικά είδη (ρουχισμό κλπ) και, προσωπικά, έχω προβληματιστεί γιατί δεν έχει στοιχεία παρουσίας στον ελληνικό χώρο, ώστε να φαίνεται αφενός η έδρα και η δυνατότητα επικοινωνίας αφετέρου εάν καταβάλλει ΦΠΑ, φόρους κλπ. 3. Ο deal πάροχος (Deals365) αναφέρει στους όρους ότι "Μετά την αγορά δεν είναι δυνατή η επιστροφή των προϊόντων". 4. Συνήθως, δεν ακυρώνεται η παραγγελία μετά την πάροδο 2 μηνών. 5. Το γενονός ότι σου απάντησαν ότι δεν θα πληρώσεις παραπάνω από το ποσόν του deal, για να παραλάβεις το προιόν είναι ενισχυτικό των απόψεών σου. 6. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να καταφύγεις στο Συνήγορο του Καταναλωτή και όποια άλλη σχετική Αρχή, προκειμένου να προστατεψεις τα συμφέροντά σου. Αυτό το επιχείρημα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στην αλληλογραφία με τον deal πάροχο, από τον οποίο νομίζω ότι πρέπει να ζητήσεις την προστασία του.
ratataplan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχως η Universal Exports πρεπει να ειναι καποια τυπακια που κανουν bulk παραγγελιες και τα στελνουν εδω ελλαδα. Αργουν να σταλουν τα εμπορευματα και για ποσα πανω απο 22 ευρω νομιζω πληρωνεις δασμους και Τέλη εκτελωνισμού Ειχα αγορασει μια προσφορα τους πριν απο μηνες ενα USB DRIVE που ειχαν αλλα δεν ειχα δασμους γιατι ειχε μικρη εμπορικη αξια.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μετά την αγορά δεν είναι δυνατή η επιστροφή των προϊόντων. Προφανώς η απάντηση οτι δεν θα πλήρωσης τελωνείο αφορούσε την εταιρεία προωθήσεις (deals364) και οχι την προμήθειας του iPad, στο τέλος της σελίδας εχει χάρτη με την έδρα της εταιρείας απο την οποία ήρθε το προϊόν. Νομίζω οτι με μια απλή ματιά στην προσφορά αμέσως γίνετε κατανοητό οτι υπάρχει και τελωνείο.
DJ Gx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Η εταιρία στην ουσία απλά έκανε μια μαζική αγορά η τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Το οτι αναγράφει: Μετά την αγορά δεν είναι δυνατή η επιστροφή των προϊόντων δεν σημαίνει ότι ο αγοραστής δεν πρέπει να ενημερωθεί για επιπλέον έξοδα που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά για μένα και δεν έχω να τα δώσω. :/ Δηλαδή άκρη δύσκολα θα βγάλω? Μόλις μου ήρθε απάντηση από το deals365 και μου γράψανε να πάρω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και να ρωτήσω τον λόγο που πρέπει να πληρώσω αυτό το ποσό. Τους πήρα και μου είπαν δεν ξέρουν και μου δώσανε έναν άλλο αριθμό να τους πάρω πάλι αύριο γιατί σήμερα κλείσανε. Edit: Ανέβασα και την φωτογραφία με το χαρτί που μου ήρθε παιδιά. Αν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη θα το εκτιμούσα http://img32.imagesh...21217152220.jpg
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σου έχουν βάλει και ναύλα απο οτι κατάλαβα χαχαααα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Τα υπόλοιπα είναι οκ εκτελωνισμός και φπα, έπρεπε πριν το αγοράσεις να ποσταρειςεδω, θα σε σώναμε
DJ Gx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Όποτε πρέπει να τα πληρώσω αναγκαστικά ε? Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες διορία έχω μέχρι να το στείλουν πίσω?
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Απο εδω και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, μονο σε συνεννόηση με τις εταιρείες αν κάνεις κατι, αλλιώς το πληρώνεις για να μην χάσεις και αυτα που έδωσες και αλλη φορα προσοχη!
makfil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Είναι κλασσική περίπτωση επιβολής δασμών κλπ για αγορά αντικειμένου από τρίτες χώρες. Στην αξία του αντικειμένου πρόσθεσαν και τα $38 των μεταφορικών (29,67 ευρώ) που ανέγραφε το τιμολόγιο αποστολής και επί του συνολικού ποσού (329+29,67=) 358,67 επιβλήθηκε δασμός 2,5% (8,96) και στο σύνολο (358,67+8,96=) 367,63 βάλανε ΦΠΑ 23% (84,55) και ΔΕΤΕ (Δικαιώματα εκτελωνισμού κλπ) 1,49 δηλαδή σύνολο (8,96+84,55+1,49=) 95 ευρώ. Αλλά και σ' αυτό πρόσθεσαν οι αθεόφοβοι και 14,76 και βγήκε το συνολικό 109,76 !!! Αυτά, για να "μαθαίνουν" όσοι ψωνίζουν από ΗΠΑ και αλλού αντικείμενα αξίας πάνω από 150 ευρώ που είναι η ατέλεια για εμπορικά είδη. Σε ότι αφορά στο τι θα κάνεις, είναι στην κρίση σου είτε να πληρώσεις για να μην χάσεις τα 329 είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα συζητούσα με τον deal πάροχο απαιτώντας να επιβαρυνθεί η εταρεία με το ποσόν αυτό. ΥΓ Αυτό που έγινε στην περίπτωσή σου δεν σημαίνει ότι έγινε και σε όλους όσοι αγόρασαν το ίδιο αντικείμενο. Δηλαδή όσοι αγοραστές μένουν σε άλλες περιοχές μπορεί να μην εχουν την ίδια αντιμετώπιση με το δικό σου δέμα.
kostpap Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Δημιούργησα το εν λόγω θέμα γιατί έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το συγκεκριμένο site. Είχα δεί την προσφορά που είχανε για το iPad mini και έκανα την παραγγελία μου στις 09/11/2012 Η προσφορά έλεγε ότι μετά την παραγγείλει θα έχετε το iPad στα χέρια σας μέσα σε 15 εργάσιμες μέρες και άλλες διάφορες μ@#$%ς όπως μπορείτε να δείτε και εδώ http://www.deals365....eal.php?id=1707 Πριν προχωρήσω στη παραγγελία τους έστειλα mail και τους ρώτησα αν θα πρέπει να πληρώσω παραπάνω λεφτά στο τελωνείο κτλ. και η απάντηση τους ήταν όχι φυσικά μονό τα 329 ευρώ και θα είστε από τους πρώτους που θα έχετε στα χέρια σας το νέο iPad Mini. Τελικά πίστικα και έκανα την παραγγελία και μετά από σχεδόν 2 μήνες δηλαδή σήμερα έφτασε. Μαζί με ένα χαρτί το οποίο έλεγε ότι για να παραλάβω την παραγγελία θα πρέπει να πληρώσω επιπλέον 109 ευρώ! Φυσικά έστειλα μήνυμα στο site και περιμένω την απάντηση τους. Εγώ επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελιά μεγάλης αξίας δεν γνωρίζων όντως πρέπει να πληρώσω τα 109 ευρώ Η σκέψη μου είναι η εξής: Γίνετε να ακυρώσω την παραγγέλλει και να πάρω πίσω τα λεφτά μου? Μπορώ με κάποιο τρόπω να τους κάνω να πληρωνόσουν αυτοί τα 109 ευρώ Να τους κάνω μήνυση γιατί στην ουσία με κοροϊδέψανε? Αν ήξερα ότι θα έπρεπε να πληρώσω τόσα λεφτά παραπάνω τα οποία δεν έχω θα περίμενα να το αγοράσω από Ελλάδα. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας με συμβουλέψει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Κρατάς printScreen της προσφοράς σε αρχείο jpeg. Προχωράς σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή με αποδεικτικά στοιχεία την προσφορά τους και τα mail που είχατε ανταλλάξει. Η καταγγελία σου να στρέφεται ενάντια στο Deals365.gr Ζητάς από τον συνήγορο να μεσολαβήσει ώστε να σου επιστραφούν τα χρήματα. Στέλνεις την καταγγελία στον συνήγορο μέσω email και το κοινοποιείς στον καταγγελλόμενο. (Από εμπειρία μου κινητοποιείται ο καταγγελλόμενος και δίνει λύση)
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Κρατάς printScreen της προσφοράς σε αρχείο jpeg. Προχωράς σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή με αποδεικτικά στοιχεία την προσφορά τους και τα mail που είχατε ανταλλάξει. Η καταγγελία σου να στρέφεται ενάντια στο Deals365.gr Ζητάς από τον συνήγορο να μεσολαβήσει ώστε να σου επιστραφούν τα χρήματα. Στέλνεις την καταγγελία στον συνήγορο μέσω email και το κοινοποιείς στον καταγγελλόμενο. (Από εμπειρία μου κινητοποιείται ο καταγγελλόμενος και δίνει λύση) χαιρετίσματα, σιγα μην βγάλει ακρη, μακάρι δηλαδή, αλλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα