dimitris2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ιδιαίτερα σημαντική είναι η τελευταία αναβάθμιση του Mozilla Firefox browser για τους χρήστες Android συσκευών, με αισθητά βελτιωμένη ταχύτητα και επιδόσεις. Οι πρώτες αναφορές μάλιστα κάνουν λόγο για μεγαλύτερη ταχύτητα όχι μόνο σε σύγκριση με τον προεπιλεγμένο browser του Android αλλά και από όλες τις υπόλοιπες λύσεις της πλατφόρμας. Εκτός από τη βελτίωση των χρόνων σχεδιασμού των ιστοσελίδων και του χρόνου φόρτωσής τους, η Mozilla ισχυρίζεται ότι έχει μειώσει ακόμη την απόκριση του ζουμ, της περιήγησης των sites αλλά και τον χρόνο εκκίνησης της εφαρμογής.Έχει ενσωματωθεί μια νέα οθόνη η οποία ονομάζεται “awesome screen¨ η οποία εμφανίζει όλες τα αγαπημένα site του χρήστη, το ιστορικό, τα δεδομένα φορμών και passwords των άλλων συσκευών. Πρόκειται για μια λειτουργία παραπλήσια με αυτή του Chrome browser αλλά και του Safari στο επερχόμενο iOS 6. Σε αντίθεση με τους δύο τελευταίους στην mobile εκδοχή τους, ο Firefox 14 υποστηρίζει πλέον αναπαραγωγή Flash περιεχομένου. Επίσης υπάρχει υποστήριξη τεχνολογιών HTML5, ενώ η οθόνη εκκίνησης είναι ίδια με αυτή της έκδοσης για επιτραπέζιους υπολογιστές, η οποία προβάλλει ορισμένες συντομεύσεις της εφαρμογής. Η τελευταία έκδοση του Firefox για Android είναι διαθέσιμη για κατέβασμα μέσα από το κατάστημα εφαρμογών Google Play. Είναι συμβατή προς το παρόν αποκλειστικά με συσκευές smartphones, καθώς η Mozilla ετοιμάζει σύντομα την κυκλοφορία μιας ανανεωμένης έκδοσης του δημοφιλούς browser για Android tablets. Site: theverge.com Download: Firefox 14 για Android (Google Play) http://www.youtube.com/watch?v=uKqyxhEUrBg
Thanasis159 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πολύ όμορφη εμφάνιση, αλλά σε πρώτη φάση δεν μου φαίνεται ιδιαίτερο πιο γρήγορος. Σίγουρα, η διαφορά με την προηγούμενη έκδοση είναι εμφανής, αλλά συγκριτικά με άλλους browsers, δεν βλέπω κάποια εμφανή διαφορά.
k_dinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν νομιζω να φτάσει τον opera mini σε ταχύτητα, θα το δούμε αυτό όμως
stefanos_79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Από εμφανιση ειναι βελτιωμένο αλλά εξακολουθει να είναι πολύ βαρυς browser..δεν ειναι τυχαιο που εχει χαμηλη βαθμολογία στο market..εκτος και αν απευθευνεται μονο σε τετραπυρηνα κινητα με 1 giga ραμ :-D
aiolos.01 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Οτι και να έκαναν σίγουρα καλύτερος θα είναι απο το προηγούμενο αίσχος.
Angeldust Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τον δοκίμασα αλλά δε μου έκανε καμμιά ιδιαίτερη εντύπωση. Πολύ βαρύς και όχι τόσο smooth. Μένω με τον Dolphin προς το παρόν.
Tsenex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν μπαίνει στο Huawei Ideos X3. Μάλλον λόγω της RAM.
flamelab Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Προτιμώ να πω την αληθεια μου τον stock ICS και μετά τον Οpera Mini (για 3G, αλλα ενίοτε και σε wifi) Επίσης καλός ειναι και ο Maxthon (!!) για Android. Σε desktop απλά *δεν*, εδώ όμως μου φαινεται αρκετά "συμπαθητικός".
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τον εγκαθιστώ, πάω να μπω στο in και κολλάει, εντελώς. Και τον έβγαλα. Αυτά.
argirisparxas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τον δοκίμασα και μου φάνηκε πολύ καλός...
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Eγώ με τον 13.0.1 αγανάκτησα. Σε όλους τους υπολογιστές μου, ακόμα και στους high end, έχω lags, microfreezes, προβλήματα με το flash και καθυστέρηση στη πληκτρολόγηση. Έβαλα τον Chrome για πρώτη φορά και ησύχασα. Τώρα να δοκιμάσω τον Firefox 14 μπάς και λυθήκαν τα προβλήματα. Α, η έκδοση είναι μόνο για Android......
vpatac Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 αμα θες να κανεις copy ενα κειμενο πως το κανεις βρε παιδια Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
ftp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Eγώ με τον 13.0.1 αγανάκτησα. Σε όλους τους υπολογιστές μου, ακόμα και στους high end, έχω lags, microfreezes, προβλήματα με το flash και καθυστέρηση στη πληκτρολόγηση. Έβαλα τον Chrome για πρώτη φορά και ησύχασα. επαναφορά του profile στην αρχική του κατάσταση δοκίμασες ? (firefox->βοηθεια->αντιμετώπιση προβλημάτων->επαναφορά firefox, μετά την επαναφορά δεν κρατάει τα add-on αλλά κρατάει ιστορικό,σελιδοδείκτες,cookies)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα