apostolisk4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά φαίνεται .με μια καλή μπαταρία είσαι κομπλέ 1
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ήρθε σήμερα και ένα VTC Mini για τον αδερφό μου. Το δικό μου το είχα πάρει από εδώ πριν 4-5 μήνες. Σε σύγκριση με αυτό που ήρθε σήμερα από Fasttech: άλλη οθόνη (? - είναι, νομίζω, τα στοιχεία, λίγο πιο ευανάγνωστα), λίγο στραβή οθόνη, άλλος πόλος σε σύγκριση με το δικό μου ( τετράγωνος σε σχέση με τον στρογγυλό σε μένα), μικρότερο fire button (οκ, δεν υπάρχει θέμα εδώ αλλά το κουνάς και ακούγεται!!). Περιμένω άλλο ένα αύριο-μεθαύριο. Έκαναν τόσες αλλαγές; Ο άτμο που δοκίμασα (Subtank και ο σημερινός Griffin), αρχικά δεν καθόταν καθόλου καλά. Οκ, έχει μεγάλο, σε μήκος, πόλο, όμως αυτός άφηνε τεράστιο κενό. Έπαιξα λίγο με ένα κατσαβιδάκι τον πόλο στο VTC και κάπως έστρωσε, αν και μου έκανε κάτι περίεργα στην αρχή. Ενώ διάβαζε την αντίσταση, πάταγες fire και έλεγε ότι δεν βρίσκει ατμομάγειρα.
apostolisk4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Βάλε φώτο να το δούμε .την οθόνη πιο πολύ γιατί είχα ξαναδεί έναν κλώνο .
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Οκ, θα ανεβάσω αργότερα διότι τώρα δε το έχω εδώ. Σε σύγκριση, πάντα, με το δικό μου, οι μόνες διαφορές που διαπίστωσα με μια ματιά που του έριξα ήταν οι παραπάνω. Και φυσικά ότι στον ένα από τους 4 μαγνήτες, δεν αναγράφεται ο αριθμός που γράφουν σε αυτά που πωλούνται εδώ. Οκ, το τελευταίο το γνώριζα γιαυτό δε το θεώρησα άξιο να το αναφέρω.
apostolisk4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 μηπως το αλλο ηταν ο κλωνος??απο οσα εχω διαβασει σε φορουμ δεν εχει τυχει σε κανεναν να παρει το aυthentic και να ειναι διαφορετικο.ακομα και εγω που πηρα αυτο που εχει περασμενη την 3.0 εκδοση ειναι ολοιδιο.
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Παραθέτω φωτογραφίες από το κουτί, προς το παρόν. Φυσικά με τη ζελατίνα του απ'έξω. Είχε μέσα και ένα χαρτάκι με το scratch and check, αλλά έχει μόνο το QR Code. Το υπόλοιπο είναι "κομμένο". Βέβαια, τα συνηθίζουν αυτά οι Κινέζοι για αυτό δεν έδωσα σημασία. Δεν νομίζω ότι είναι κλώνος, και ειδικά της Fasttech της έχω εμπιστοσύνη. Όμως, είχε αρκετές διαφορές με το δικό μου. Edit: μηπως το αλλο ηταν ο κλωνος?? Τώρα κατάλαβα. Το δικό μου που το δουλεύω 5 μήνες;
apostolisk4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 φιλε ειναι αυθεντικο.το ιδιο ακριβως εχουμε απλα εγω το πηρα σε κοκκινο.δειξε μας το δικο σου αν ειναι ευκολο.μηπως εσυ εχεις τον κλωνο.
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ορίστε και το δικό μου. Η αγορά του είχε γίνει από εδώ, μήνες πριν, τονίζω άλλη μία φορά. Ίσως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από τότε; Edit: Τσέκαρα το σκρατς εντ τσεκ του δικού μου (δεν το είχα κάνει τόσο καιρό). Όλα καλά.
apostolisk4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ειναι ολοιδια απλα το δικο σου εχει την εκδοση 2.0 και το αλλο την εκδοση 3.0 .αν θελεις μπορεις να κανεις το δικο σου αναβαθμιση και παει μεχρι 75βαττ οχι 60 που ειναι τωρα.μην ανησυχεις ειναι ολοιδια.εκτος αν πεφτω τοσο εξω ας με διορθωσει καποιος
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ειναι ολοιδια απλα το δικο σου εχει την εκδοση 2.0 και το αλλο την εκδοση 3.0 .αν θελεις μπορεις να κανεις το δικο σου αναβαθμιση και παει μεχρι 75βαττ οχι 60 που ειναι τωρα.μην ανησυχεις ειναι ολοιδια.εκτος αν πεφτω τοσο εξω ας με διορθωσει καποιος Ναι, το γνωρίζω. Ήδη είμαι στη τελευταία έκδοση. Απλά μου έκαναν εντύπωση οι διαφορές με το καινούριο που ήρθε σήμερα. Δηλαδή, γιατί να χαλάσεις ένα τόσο καλό κουμπί; Ή, γιατί να αλλάξεις τον πόλο ενώ ήδη λειτουργεί απροβλημάτιστα; Edit: Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες δίπλα-δίπλα. Τελικά ο πόλος στο δικό μου, είναι ίδιος, απλά έχει πιο καμπύλες γωνίες. Τώρα γιατί τον έβλεπα στρογγυλό... Βέβαια, φαίνεται εμφανώς ότι το κουμπί είναι σχετικά μικρότερο και η διαφορά στην οθόνη, με του καινούριου να είναι πιο καθαρή! Επίσης, φαίνεται και ο πόλος να έστρωσε. Όλα καλά. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από giorgos147 1
discoboyminimal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 σημερα καταλαβα ποσο ανωτερο ειναι το SS316L. μου αρεσε παρα πολυ η γευση του!! ευκολο στο στησιμο, νομιζω ειναι το best of των σιρματων!! το δοκιμασα τοσο σε TC οσο και σε watt! και τα 2 αποτελεσματα φοβερα , απλα! (δεν το πυρωσα σε καμια περιπτωση) πλεων SS316L > kanthal a1 > Titanium1 το ni200 , το ni80 , nichrome δεν μπαινουν καν στην συγκριση 1
alldaynews Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το 316 θα δουλέψει με το istick 40???
discoboyminimal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 το ni200 εχει περιπου συντελεστη 600+ το titanium εχει περιπου 350. το SS εχει 100+. λογικα ριχνοντας την θερμοκρασια κατα 6 φορες σε ni200 mode , η 3φορες σε Ti mode θα παιξει. πολυ μπακαλιστικα , και δεν το εχω δοκιμασει αν λειτουργει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις