dimitris2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του BGR η HTC πρόκειται να μονοπωλήσει την εκδήλωση που έχει οργανώσει στη 1 Σεπτεμβρίου με την παρουσίαση νέων Windows Phone Mango συσκευών. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ένα από τα smartphone που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι το HTC Eternity το οποίο θα διαθέτει οθόνη 3.7 ιντσών και το HTC Omega με μεγαλύτερη οθόνη 4.5 ιντσών. Και τα δύο θα τρέχουν φυσικά τη νεότερη έκδοση του WP7, το Mango. Χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί οι ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας των συσκευών, οι πηγές αναφέρουν ότι θα είναι πιο σύντομα απ’ ότι υπολογίζεται. Η HTC αρνήθηκε να σχολιάσει τη διαρροή. Είναι πολύ πιθανό πάντως να δούμε τα δύο παραπάνω μοντέλα κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2011 στο Βερολίνο. Site: bgr.com
tass0s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Το eternity δεν ειναι με 4.7 ιντσες και το omega με 3.8? Η χαθηκα καπου στα νουμερα...?
alx255 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ναι το HTC Eternity εχει οθονη 4.7" Super LCD και το Omega 3.8-inches, its S-LCD display
hackertom Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Θα καταφέρουν τίποτα απέναντι στο μηλαράκι . . .? Για Sumsung ξέρουμε κανένα νεο anti - apple χτύπημα . . . ;
lepaterious Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 πολυ δυναμικα εχει μπει το wp7 στην αγορα ολο καινουργιες συσκευες ανακοινωνονται.very niceee
alx255 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Θα καταφέρουν τίποτα απέναντι στο μηλαράκι . . .? Για Sumsung ξέρουμε κανένα νεο anti - apple χτύπημα . . . ; Γιατι πρεπει οτι συσκευη βγει σωνει και καλα να καταφερει να συγκριθει με το μηλο? ας μπορεσει πρωτα να σταθει το λειτουργικο αξια εγω εχω το optimus 7 και μετα ας δουμε τα υπολοιπα. υγ. το εχω ενα μιση μηνα και δεν εχει φαει ουτε ενα κολλημα ουτε για πλακα περιμενω με αγωνια να του ναλω mango.
hackertom Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Γιατι πρεπει οτι συσκευη βγει σωνει και καλα να καταφερει να συγκριθει με το μηλο? ας μπορεσει πρωτα να σταθει το λειτουργικο αξια εγω εχω το optimus 7 και μετα ας δουμε τα υπολοιπα. υγ. το εχω ενα μιση μηνα και δεν εχει φαει ουτε ενα κολλημα ουτε για πλακα περιμενω με αγωνια να του ναλω mango. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη φίλε μου . . . καθώς και οι απαντήσεις με νέα μοντέλα από Sumsung και όπως βλέπουμε και HTC . . . Για ποιο λειτουργικό μιλάς? το IOS? Και φυσικά ο ανταγωνισμός δουλεύει για μας.
alx255 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη φίλε μου . . . καθώς και οι απαντήσεις με νέα μοντέλα από Sumsung και όπως βλέπουμε και HTC . . . Για ποιο λειτουργικό μιλάς? το IOS? Και φυσικά ο ανταγωνισμός δουλεύει για μας. οχι φιλε για το wp7 λεω.
otommod Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τι οθόνη 4.7 ιντσών λέει. Αυτό είναι ταμπλέτα όχι τηλέφωνο! Δεν θα μπορείς να το κρατήσεις με το ένα χέρι, πόσο μάλλον να το δουλέψεις.
dream21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πάλι μία απο τα ίδια , κοινός πάτος Εαν δεν έχει μιλαράκι απο πίσω είναι για τον .......
alexzzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Είναι μια περίεργη κατάσταση για τις νέες συσκευές windows phone γιατί το παλιό harware υπερκαλύπτει ακόμα τις ανάγκες του mango (πλην φυσικά τον νέον αισθητήρων και της μπροστινής κάμερας) και έτσι νομίζω ότι πολλοί ήδη κάτοχοι wp δεν θα μπουν στον τρυπάκι της αλλαγής συσκευής. Για τους νέους χρήστες φυσικά και είναι καλό.
egw_eimai_re Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Θα καταφέρουν τίποτα απέναντι στο μηλαράκι . . .? Για Sumsung ξέρουμε κανένα νεο anti - apple χτύπημα . . . ; Μπα τίποτα γιατί το έχουν κάνει εδω κ καιρό. Τις apple το ξέρουμε πάντως http://www.insomnia.gr/topic/417212-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-apple-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-samsung/
Linuxmaniac Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Θα καταφέρουν τίποτα απέναντι στο μηλαράκι . . .? Για Sumsung ξέρουμε κανένα νεο anti - apple χτύπημα . . . ; Παιδιά καλησπέρα, το μηλαράκι αν θα καταφέρει ποτέ τίποτε απέναντι στα μεγαθήρια είναι το θέμα... Ας ξυπνήσουμε λίγο σαν καταναλωτές και ας κοιτάξουμε, τόσο απλά, μόνο τα χαρακτηριστικά σε αντιπαράθεση. Αναφορά στα sms έχει βάλει επιτέλους η Apple στα "έξυπνά" της τηλέφωνα εν έτη 2011?
21century Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μονο που δεν λενε την τιμη γιατι την φυλανε για εκπληξη φιλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα