Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Members Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μετά την έλευση του Google+ το Facebook έπρεπε να απαντήσει με κάτι «δυνατό» και εδώ και μέρες είχε καλλιεργήσει το κλίμα πως επρόκειτο να πραγματοποιήσει σημαντικές ανακοινώσεις. Τελικά το έκανε και οι αλλαγές που παρουσίασε ο ίδιος ο Mark Zuckerberg περιλαμβάνουν την πλήρη αναδιαμόρφωση της υπηρεσίας του Chat, που επανασχεδιάζεται και δίνει τη δυνατότητα ομαδικής συνομιλίας και βιντεοκλήσεων με την υποστήριξη του Skype. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Facebook Chat εμφανίζεται με τη μορφή πλευρικής μπάρας στα δεξιά της σελίδας και περιλαμβάνει τους φίλους με τους οποίους συνομιλείτε συχνότερα. Η μπάρα προσαρμόζεται στο ύψος του παραθύρου του browser και εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος, ώστε να μην κρύβει το περιεχόμενο της σελίδας. http://www.youtube.com/watch?v=NJevVy9eVwQ Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσκαλέσει πολλά άτομα σε μία συζήτηση με ένα μόνο κλικ, σε ένα χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες ζητούσαν εδώ και καιρό. Το ιστορικό των ομαδικών αυτών συζητήσεων διατηρείται διαθέσιμο στην ενότητα messages, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα και με τις απλές (ένας προς έναν) συζητήσεις. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, όμως, περιλαμβάνει την δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων μέσα από το περιβάλλον του ίδιου του Facebook. Πρόκειται για λειτουργία που έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Skype και την περιμέναμε αργά ή γρήγορα να υλοποιηθεί. Παρόλα αυτά, υπολείπεται έναντι του αντίστοιχου Hangouts του Google+ στο ότι δεν επιτρέπει ομαδικές βιντεοκλήσεις. Site: The Facebook Blog Site: Ενεργοποίηση Βιντεοκλήσης
leukonas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ας ελπίζουμε να λύσανε όλα τα προβλήματα που είχε.
Black Demis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 σιγαση δεν έχει.............. και σκέτο κλίση δεν έχει (χωρίς video δλδ) + είναι πολύ βαρύ με 6 πύρινο είμαι μόνιμα μόνο σε αυτή την διεργασία 18%
FarCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 σιγαση δεν έχει.............. και σκέτο κλίση δεν έχει (χωρίς video δλδ) αν δεν εχεις καμερα δεν παιζει ο ηχος?
jimmymous1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 αν δεν εχεις καμερα δεν παιζει ο ηχος? Όχι. Είναι μόνο video call απ' ότι κατάλαβα. Αλλά και αυτό το εξηγεί το facebook αν το ψάξεις
Black Demis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 αν δεν εχεις καμερα δεν παιζει ο ηχος? δεν ενοο αυτό θέλω να έχω δυνατότητα να κάνω μι κανονική κλίση χωρίς video
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @farCry, Black Demis I don’t have a webcam on my computer. Can I still make a call?You can still use video calling even if you don’t have a webcam. You will be able to see and hear your friends, but they will only be able to hear you. http://www.facebook.com/help/?page=177940565599960
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 θα πίασει, μόνο και μόνο επειδή είναι βολικό για τα μύρια των χρηστών που είναι στο FB. πατάς ένα κουμπί και κάνεις video chat, simple ( καλά, όχι και τόσο μιας και πρέπει να το κατεβάσεις κιόλας, αλλά παραμένει βολικό)
mariosk89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 πληρώνεις εκατομμύρια για να αγοράσεις το skype, να το ξεφτιλίσεις και να το βάλεις στο facebook. κι όμως και πάλι ρε κομπάρσοι της M$ 2οι είστε, ΟΥΣΤ //1 όλα τα ψευδοπροφίλ χάνουν το νόημα τους πλέον, αμα μπορεί κάποιος να σε δει.καλό αυτό //2 ναι είμαι προκατειλημμένος κόντρα στην M$, ας μου πει κάποιος έναν λόγο να μην είμαι!!!
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @farCry, Black Demis http://www.facebook.com/help/?page=177940565599960 δεν λέω αυτό ρε συ φυσικά και μπορώ να κάνω κλίση χωρίς camera άλλο λέω να υπάρχει επιλογή όπως στο skype να κάνεις κανονική κλίση(δλδ φωνή μόνο)
FarCry Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 //1 όλα τα ψευδοπροφίλ χάνουν το νόημα τους πλέον, αμα μπορεί κάποιος να σε δει.καλό αυτό καποιος μπορει να σε δει μονο αν εσυ το επιλεξεις αρα το ψευδοπροφιλ δε χανει το νοημα. το καλο ειναι οτι μπορεις να κανεις καλυτερο καμακι
devilfish Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καποιοι εχουν αυτην την δυνατοτητα για τσατ με πολλους και βιντεοκλησεις??? εγω ακομα δεν εχω κατι τετοιο στο fb μου
giannisxp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καποιοι εχουν αυτην την δυνατοτητα για τσατ με πολλους και βιντεοκλησεις??? εγω ακομα δεν εχω κατι τετοιο στο fb μου http://www.facebook.com/videocalling olloi exoun dinatotita
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 To omadiko chat είναι κάτι σημαντικό που περιμέναμε πολύ καιρό. Να δούμε τώρα πότε θα εφαρμοστεί και πόσο ευέλικτο θα είναι
daino92 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μπορούμε να επαναφέρουμε τα παράθυρα συνομιλιών όπως ήταν πριν? Γιατί έχουν πάρει μια περίεργη διάσταση έτσι και δε μ'αρεσει...ασε που αμφιβάλλω άμα θα το χρησιμοποιήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα