Members gsarig Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Members Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για φάρσα, δεν θα βρισκόταν πολλοί εθελοντές για να χρησιμοποιήσουν τη λύση που προτείνει ο Γάλλος σκηνοθέτης François Vogel ώστε να δουν 3D τηλεόραση χωρίς γυαλιά. Εφαρμόζοντας δύο μικρές συσκευές στους κροτάφους, ηλεκτρονικά ερεθίσματα κάνουν τα βλέφαρα του θεατή να ανοιγοκλείνουν σε συγχρονισμό με τη στερεοσκοπική εικόνα που προβάλλεται στην οθόνη, επιτρέποντας του να την δει …τρισδιάστατη. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Vogel επιδεικνύει την εν λόγω τεχνολογία, την οποία σύμφωνα με την αρχική πηγή, θέλει να έχει έτοιμη για παρουσίαση σε τελική μορφή στην έκθεση CES 2012. Αν και η είδηση έχει αντιμετωπιστεί με δυσπιστία από μια μερίδα χρηστών, έχει ήδη «παίξει» σε μεγάλους ξένους ιστοχώρους και σε περίπτωση που ισχύει, ενδέχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες στον χώρο της 3D αναπαραγωγής πολυμέσων. http://www.youtube.com/watch?v=Uef17zOCDb8 Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 και δηλαδη για να εχουμε καλο ερωτημα αυτη η ασυνηθιστη τεχνολογια δεν θα προκαλεσει καποιο πονο στα ματια που θα ανοιγοκλεινουν οποτε να ναι... δεν πιστευω να ισχυει κατι τετοιο παντως αν και απο το βιντεο που ειδα εχει πολυ πλακα ετσι οπως ανοιγοκλεινουνε τα ματια του.. εγω παντως δεν θα τα εβαζα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aragorn Elessar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Τι κανει ο ψυχακιας ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Για φάρσα το κόβω...Αλλά και αλήθεια να είναι το βλέπω μια απέραντη βλακεία..Ε όχι και να σακατέψουμε τα μάτια μας για να δούμε μια ταινία...Ψηφίζω γυαλιά το καλύτερο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Τρελο γέλιο το βιντεο ... Πλακα μας κανει ο τυπος ...?? +1 κι εγω στα γυαλια μετα απο αυτο που ειδα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 εμενα παντως γιατι μου φαινεται για καραμουφα το βιντεο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Που να δουμε και ΧΧΧ με την 'τεχνολογια' αυτη... Εκει το τυφλωμα ειναι σιγουρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Τεχνικά, μία λογική την έχει. Το κατά πόσον ισχύει δεν ξέρω. Μάλλον όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Που να δουμε και ΧΧΧ με την 'τεχνολογια' αυτη... Εκει το τυφλωμα ειναι σιγουρο! Χα χα χα χα χαρωπά τα δυο μου χίλια να χτυπώ!!!Η απόλαυση σε τρεις διαστάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Hello, my name is,Dr Marvin Candle and this is the orientation film for station 3. The Swan. ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αυτο το εχω σκεφτεί εδω και αρκετό καιρό ομως η τεχνολογία εξελίσσεται. Αντι λοιπόν να ανοιγοκλείνουν τα ματια μας σαν δαιμονισμένοι δεν θα ηταν καλύτερο να το κανει η οθόνη αντι για εμας; Το ιδιο αποτέλεσμα δηλαδή θα έχει αν οχι καλύτερο Αντε τώρα να δεις τον διπλανό σου να ανοιγοκλείνει τα μάτια του ετσι καθως βλέπεις θρίλερ χαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν πάμε καλά !!!! προτιμώ 1000 φορές για γυαλιά και το πόσο έχουν, παρά να κάνουν τα μάτια μου σαν στροφόμετρα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alda Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Διαλύθηκα στο γέλιο! Οι Γάλλοι ας μείνουν καλύτερα στα κρασιά και τις ασπρόμαυρες ταινίες πιστεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν πάμε καλά !!!! προτιμώ 1000 φορές για γυαλιά και το πόσο έχουν, παρά να κάνουν τα μάτια μου σαν στροφόμετρα !!! χαχαχαχα σε καπια φαση νομιζα θα βγει ο διαβολος απ μεσα του Δεν πάμε καλά !!!! προτιμώ 1000 φορές για γυαλιά και το πόσο έχουν, παρά να κάνουν τα μάτια μου σαν στροφόμετρα !!! χαχαχαχα σε καπια φαση νομιζα θα βγει ο διαβολος απ μεσα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_Praises_Desolation Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 πλάκα κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα