Προς το περιεχόμενο

Γάλλος προτείνει ασυνήθιστη λύση για 3D χωρίς γυαλιά

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members

Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για φάρσα, δεν θα βρισκόταν πολλοί εθελοντές για να χρησιμοποιήσουν τη λύση που προτείνει ο Γάλλος σκηνοθέτης François Vogel ώστε να δουν 3D τηλεόραση χωρίς γυαλιά. Εφαρμόζοντας δύο μικρές συσκευές στους κροτάφους, ηλεκτρονικά ερεθίσματα κάνουν τα βλέφαρα του θεατή να ανοιγοκλείνουν σε συγχρονισμό με τη στερεοσκοπική εικόνα που προβάλλεται στην οθόνη, επιτρέποντας του να την δει …τρισδιάστατη.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Vogel επιδεικνύει την εν λόγω τεχνολογία, την οποία σύμφωνα με την αρχική πηγή, θέλει να έχει έτοιμη για παρουσίαση σε τελική μορφή στην έκθεση CES 2012. Αν και η είδηση έχει αντιμετωπιστεί με δυσπιστία από μια μερίδα χρηστών, έχει ήδη «παίξει» σε μεγάλους ξένους ιστοχώρους και σε περίπτωση που ισχύει, ενδέχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες στον χώρο της 3D αναπαραγωγής πολυμέσων.

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

και δηλαδη για να εχουμε καλο ερωτημα αυτη η ασυνηθιστη τεχνολογια δεν θα προκαλεσει καποιο πονο στα ματια που θα ανοιγοκλεινουν οποτε να ναι...

δεν πιστευω να ισχυει κατι τετοιο παντως αν και απο το βιντεο που ειδα εχει πολυ πλακα ετσι οπως ανοιγοκλεινουνε τα ματια του..

εγω παντως δεν θα τα εβαζα!!!

Για φάρσα το κόβω...Αλλά και αλήθεια να είναι το βλέπω μια απέραντη βλακεία..Ε όχι και να σακατέψουμε τα μάτια μας για να δούμε μια ταινία...Ψηφίζω γυαλιά το καλύτερο!!!

Που να δουμε και ΧΧΧ με την 'τεχνολογια' αυτη...

Εκει το τυφλωμα ειναι σιγουρο!

Χα χα χα χα χαρωπά τα δυο μου χίλια να χτυπώ!!!Η απόλαυση σε τρεις διαστάσεις...

Αυτο το εχω σκεφτεί εδω και αρκετό καιρό ομως η τεχνολογία εξελίσσεται.

Αντι λοιπόν να ανοιγοκλείνουν τα ματια μας σαν δαιμονισμένοι δεν θα ηταν καλύτερο να το κανει η οθόνη αντι για εμας;

Το ιδιο αποτέλεσμα δηλαδή θα έχει αν οχι καλύτερο :)

Αντε τώρα να δεις τον διπλανό σου να ανοιγοκλείνει τα μάτια του ετσι καθως βλέπεις θρίλερ χαχαχα!

Δεν πάμε καλά !!!! προτιμώ 1000 φορές για γυαλιά και το πόσο έχουν, παρά να κάνουν τα μάτια μου σαν στροφόμετρα !!!

χαχαχαχα σε καπια φαση νομιζα θα βγει ο διαβολος απ μεσα του

Δεν πάμε καλά !!!! προτιμώ 1000 φορές για γυαλιά και το πόσο έχουν, παρά να κάνουν τα μάτια μου σαν στροφόμετρα !!!

χαχαχαχα σε καπια φαση νομιζα θα βγει ο διαβολος απ μεσα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...