Members gsarig Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Members Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις, το Facebook ανακοίνωσε ότι οι κατασκευαστές εφαρμογών μπορούν πλέον να ζητούν από τους χρήστες να τους παραχωρήσουν πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου, ως προϋπόθεση για να τις εγκαταστήσουν. Ασφαλώς, για να γίνουν τα συγκεκριμένα δεδομένα διαθέσιμα θα πρέπει ο χρήστης να αποδεχτεί τους όρους χρήσης της εφαρμογής, ενώ η τροποποίηση δεν έχει αναδρομική ισχύ - δεν ισχύει, δηλαδή, για εφαρμογές που έχει ήδη εγκαταστήσει. Αν και υπάρχουν πρακτικοί λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε μια εφαρμογή να ζητά το τηλέφωνο και τη διεύθυνση των χρηστών (π.χ. μια εφαρμογή τηλεφωνικού καταλόγου), ήδη έχουν αρχίσει να εκφράζονται φόβοι για πιθανή κατάχρηση της δυνατότητας. Σε αυτό συμβάλλει ότι πολλοί χρήστες μπορεί να μην προσέχουν καν τους όρους χρήσης μιας εφαρμογής πριν της επιτρέψουν την πρόσβαση, ειδικά μάλιστα όταν η συγκεκριμένη προσθήκη, όπως φαίνεται και στην εικόνα, δεν προβάλλεται τόσο έντονα όσο ενδεχομένως θα μπορούσε. Site: The Next Web Site: DownloadSquad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Και πλέον άνοιξε ο δρόμος και για τις εφαρμογές που θα ζητάνε τηλέφωνο πριν τις χρησιμοποιήσεις, ώστε μετά να λαμβάνεις κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρεώσιμα SMS την ημέρα από αριθμούς 54ΧΧΧ. Όμορφα. Αυτές πάλι, καλά θα κάνουν και θα εμφανιστούν. Τα γίδια τους χρήστες να δω ποιος θα προστατέψει, που πατάνε ότι κουμπάκι βρουν χωρίς να διαβάζουν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μα, δεν μπορώ να καταλάβω, άντε και το ζητάνε... Υπάρχει άνθρωπος που δίνει τα πραγματικά στοιχεία...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gbax13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω άνθρωπο που να έχει βάλει το κανονικό του νούμερο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 1)Εγω προσπικα θεωρω το facebook μια μεγαλη "πατατα"! Γι'αυτο και σκεφτομαι να σβησω τον λογαριασμο μου. 2) Απλα μην γραφετε το κινητο σας! Μυαλο θελει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stekostas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γενικά, όσων αφορά το νούμερο τηλεφώνου, μπορείς κάλιστα να μην δώσεις καν αριθμό και να ανεχτείς για τον πρώτο μήνα το authentication σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις add κάποιον. Προσωπικά αυτό έκανα και μετά από κάποιο διάστημα σταμάτησε να μου ζητάει να γράψω "τον κωδικό που δείχνει η φωτογραφία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 οχι τιποτα αλλο, αλλα πλεον δε βρισκεις καρτοκινητα (νουμερα) με 1 ευρω οπως παλια Αυτο ειχα κανει εγω ...! παντως απο τοτε δε μου χει ερθει κανενα χρεωσιμο μηνυμα ....μακαρι να συνεχισει ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostolis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλά κάνω και έχω FBpurity. Μόλις βλέπω "F.B. Purity hid: 1 app" βλεπω ποια ειναι και την μπλοκάρω αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ δεν ξέρω φίλο μου που να έχει βάλει αριθμό τηλεφώνου στο προφιλ. Πόσο μάλλον διεύθυνση κτλ. Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι, ότι στην Ελλάδα είμαστε αρκετά καχύποπτοι σε σχέση π.χ. με τους Αμερικάνους. Επειδή έχω στη friend list γνωστούς από US, βλέπω ότι αυτοί βάζουν άνετα τα στοιχεία τους, κάνουν post που βρίσκονται κτλ. Βέβαια από την άλλη, δεν έχω δει ούτε έναν να συμμετέχει σε αυτά τα "like group" τύπου "Μου αρέσει να πλένω τα δόντια μου το πρωί όταν ξυπνάω" κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τον τηλεφωνικό κατάλογο του 2011 του ΟΤΕ τον έχει δει κανείς? εκτός απο τα σταθερά έχει πλέον ΚΑΙ τα κινητά μας... δεν χρειάζεται να βάλεις τον αριθμό του κινητού, απο τη στιγμή που κάποιος έχει το ονοματεπώνυμο σου και ξέρει την περιοχή όπου μένεις είσαι βαμμένος. μόνο όσοι έχουν δηλώσει τον αριθμό του ως απόρρητο την γλυτώνει. μία τέτοια εφαρμογή θα "πιάσει στα πράσα" μόνο όσους έχουν το έχουν δηλώσει ως απόρρητο και έχουν κάνει αποδοχή στην εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Screamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τον τηλεφωνικό κατάλογο του 2011 του ΟΤΕ τον έχει δει κανείς? εκτός απο τα σταθερά έχει πλέον ΚΑΙ τα κινητά μας... δεν χρειάζεται να βάλεις τον αριθμό του κινητού, απο τη στιγμή που κάποιος έχει το ονοματεπώνυμο σου και ξέρει την περιοχή όπου μένεις είσαι βαμμένος. μόνο όσοι έχουν δηλώσει τον αριθμό του ως απόρρητο την γλυτώνει. μία τέτοια εφαρμογή θα "πιάσει στα πράσα" μόνο όσους έχουν το έχουν δηλώσει ως απόρρητο και έχουν κάνει αποδοχή στην εφαρμογή. Καλημέρα Ntinos19 Ερώτηση...Που Υπάρχει Ο Τηλεφωνικός Κατάλογος Του 2011 Του ΟΤΕ Για Να Τον Δούμε & Εμείς ? Η Εννοείς Αυτόν Που Πετάνε Στα Σπίτια ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ναι αυτον που πετανε. Υπαρχει και σε online εκδοση: http://www.whitepages.gr Οτι εχει και τα κινητα ομως δεν το γνωριζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εγώ ξέρω αρκετά άτομα που έχουν δώσει το κινητό τους, καθώς θέλουν να λαμβάνουν sms notifications, κάτι που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πολυασχολούμαι με το Facebook. Όσον αφορά την είδηση, δυστυχώς είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα γίνει κατάχρηση της υπηρεσίας από πολλές εταιρίες-απατεώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ο μεγαλυτερος ρουφιανος ειναι η goggle και δη το android... παιρνει οτι θελει, νουμερα, συνομιλιες, τοποθεσιες κτλ χωρις να το εχεις παρει χαμπαρι ενας χρηστης android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ναι αυτον που πετανε. Υπαρχει και σε online εκδοση: http://www.whitepages.gr Οτι εχει και τα κινητα ομως δεν το γνωριζα! Εγώ κινητά δε βλέπω πάντως, εκτός και αν έχει ορισμένα προαιρετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα