Members gsarig Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε και το Skype κυκλοφόρησε την έκδοση 3.0 της εφαρμογής του για iOS, στην οποία εισάγει τη δυνατότητα βίντεο-κλήσεων. Επίσης, το Skype για iOS δίνει πλέον στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις προς χρήστες της desktop εφαρμογής (Windows και Mac). Με το Skype για iOS 3.0, όσοι χρησιμοποιούν iPhone 4, iPhone 3GS και iPod touch 4ης γενιάς μπορούν να πραγματοποιούν βίντεο-κλήσεις απευθείας από τη συσκευή τους μέσω Skype. Αντίθετα, οι κάτοχοι iPad και παλαιότερων iPod touch μπορούν μόνο να δεχτούν, λόγω της έλλειψης κάμερας στις εν λόγω συσκευές. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης ότι το Skype υποστηρίζει βίντεο-κλήσεις μέσω 3G, σε αντίθεση με το Facetime της Apple, που λειτουργεί μόνο μέσω WiFi. Όσοι χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή θα χρειαστεί απλώς να την αναβαθμίσουν. Οι υπόλοιποι μπορούν να εγκαταστήσουν το Skype για iOS από το app store.
Jason13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μηπως ξερετε αν μπορουμε να μεγαλωσουμε την αναλυση?
EKTELESTES Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Άντε, να δούμε ΑΝ και πότε θα το βγάλει και για Android τώρα!
JimGer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά έχω στο κινητό μου μπροστά κάμερα και δεν το ξέρω ; Έχω το 3GS και αναρωτιέμαι πως θα κάνω κλήση video
grazzt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το δοκίμασα... με Wifi είναι τέλειο και με 3G υπάρχει lag το πολύ 1 sec με μέτριο σήμα (Cosmote). Μπορεί να άργησαν αλλά σίγουρα άξιζε η αναμονή με τέτοιο αποτέλεσμα!
Drop_Dead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά έχω στο κινητό μου μπροστά κάμερα και δεν το ξέρω ; Έχω το 3GS και αναρωτιέμαι πως θα κάνω κλήση video Μονο με την πισω καμερα. Πανε μπροστα απο εναν καθρεφτη
kirileman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αν και την ποιότητα του Facetime δεν την πιάνει, όσες περισσότερες επιλογές τόσο καλύτερα, άλλωστε δεν έχουν όλοι συσκευές Apple.
mojiro Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 άντε... για να τελιώνει η μπαταρία και πιο γρήγορα
EKTELESTES Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις το δοκίμασε ένας φίλος με Iphone 4 και Vodafone μέσω 3G και εγώ μέσω pc. Άψογα ήταν, κανένα πρόβλημα.
geornirv Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά όταν λέμε μέσω 3g , αν έχω πρόγραμμα πχ. 200 λεπτά δωρεάν κλήσεις και βιντεοκλήσεις στην voda μπορώ να χρησιμοποιώ το skype και δεν θα χρεώνομαι?? Έχω το 3gs.
atheatos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά όταν λέμε μέσω 3g , αν έχω πρόγραμμα πχ. 200 λεπτά δωρεάν κλήσεις και βιντεοκλήσεις στην voda μπορώ να χρησιμοποιώ το skype και δεν θα χρεώνομαι?? Έχω το 3gs. Θα χρεώνεσαι,βάση του προγράμματος δεδομένων και όχι των βιντεοκλήσεων.Δηλαδή η δωρεάν βιντεοκλήσεις που έχεις δεν αφορούν το skype.
kymbaris1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το δοκίμασα και εγώ (3GS) και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα