maddy79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Έχω ένα πρόβλημα. Αποφάσισα να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με τη μετάφραση υποτίτλων. Δε θέλω να μπω σε κάποια ομάδα από τις υπάρχουσες γιατί ξέρω ότι έχει μεγάλη πίεση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ανεβάσω τους υπότιτλους πουθενά γιατί δεν ξέρω. Θα ήθελε να με βοηθήσει κάποιος;
maddy79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τις ανεβάσω. Αν κάποιος ξέρει να ανεβάζει στο subs4free δεν έχω πρόβλημα να τις δίνω να τις ανεβάζει αυτός.
RottenLungs Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μπορείς να μεταφράσεις τον 3ο κύκλο της σειράς Deadwood... Είναι 12 επεισόδια και θα σε λατρέψουν οι φάν της σειράς. Επίσης είναι πολύ καλή σειρά και επειδή τα αγγλικά της είναι δύσκολα, θα είναι πρόκληση για σένα. Οι Αγγλικοί υπάρχουν στο διαδίκτυο.
noname2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δες εδω ε.τ.ε ποιες ταινιες εχεις μεταφρασει? Αυτό δεν τόπιασα.Μεταφράζουν ακόμη αυτοί και τους ανεβάζουν;
RottenLungs Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Θα σου πώ σε βήματα πως να ανεβάσεις υπότιτλο στο www.subs4free.com... Λοιπόν, μπαίνεις στο site και άν κοιτάξει στο πάνω μέρος της σελίδας θα δέις κάποιες επιλογές. Εσύ θα επιλέξεις το Upload... Θα σου ζητήσει να φτιάξεις έναν λογαριαμό, μετά θα κάνεις log in με τον λογαριαμό σου και θα ξαναπατήσεις Upload. Απο εκεί και έπειτα είναι πανέυκολο να ανεβάσεις τους υπότιτλους σου (Σου λέει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις). Άντε καλή αρχή.
NOMIKOS Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μπορείς να μεταφράσεις τον 3ο κύκλο της σειράς Deadwood... Είναι 12 επεισόδια και θα σε λατρέψουν οι φάν της σειράς. Επίσης είναι πολύ καλή σειρά και επειδή τα αγγλικά της είναι δύσκολα, θα είναι πρόκληση για σένα. Οι Αγγλικοί υπάρχουν στο διαδίκτυο. Για αρχή του βάζεις πολύ δύσκολα, χρόνια υποτιτλιστες και δυσκολεύονται για αυτή την σειρά, έχει πολύ δύσκολα αγγλικά,με αργκό και βαριά προφορά. Οι Αγγλικοί υπότιτλοι βοηθάνε αλλά θέλει και καλή γνώση για κατανόηση σε αυτά που γράφει.
RottenLungs Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για αρχή του βάζεις πολύ δύσκολα,χρόνια υποτιτλιστες και δυσκολεύονται για αυτή την σειρά, έχει πολύ δύσκολα αγγλικά,με αργκό και βαριά προφορά. Οι Αγγλικοί υπότιτλοι βοηθάνε αλλά θέλει και καλή γνώση για κατανόηση σε αυτά που γράφει. Το ξέρω ρε γαμώτο. Γιαυτό είπα οτι είναι πρόκληση. Αλλα θέλω να δώ τον 3 κύκλο γ@μώ τα αγγλικά μου γ@μώ!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::cry::cry:
maddy79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Θα σου πώ σε βήματα πως να ανεβάσεις υπότιτλο στο www.subs4free.com... Λοιπόν, μπαίνεις στο site και άν κοιτάξει στο πάνω μέρος της σελίδας θα δέις κάποιες επιλογές. Εσύ θα επιλέξεις το Upload... Θα σου ζητήσει να φτιάξεις έναν λογαριαμό, μετά θα κάνεις log in με τον λογαριαμό σου και θα ξαναπατήσεις Upload. Απο εκεί και έπειτα είναι πανέυκολο να ανεβάσεις τους υπότιτλους σου (Σου λέει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις). Άντε καλή αρχή. Αυτό το έκανα. Και σε συμπιεσμένη μορφή τους ανέβασα. Και ότι ήταν πετυχημένο το upload μου έγραψαν. Δεν είναι καμιά σπουδαία ταινία, απλά ήθελα να δω αν μπορώ να το κάνω, Από χθες το βράδυ. Θέλει κάποιο χρόνο η όλη διαδικασία;
RottenLungs Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πάνω σε αυτό γιατι εγώ δεν έχω κάνει κάποια μετάφραση, οπότε δεν έχω ανεβάσει και κάποιον υπότιτλο. Βέβαια παίζει να τους ελέγχουν πρίν του δημοσιεύσουν. Οπότε περίμενε και μόλις δείς τι έγινε, πές μας. Αν θέλεις μπορείς να τους στείλεις και κανα e-mail. Για το Deadwood τι λές;
tolis_01 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Όταν ήταν subs4u.gr τους έλεγχαν πρώτα, τώρα που άλλαξε δεν ξέρω. Αλλά λογικά θα γίνεται το ίδιο. Απλά υπομονή να τους δουν, ανάλογα τον φόρτο των admins/mods.
maddy79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για το Deadwood τι λές; Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Μακάρι να μπορούσα.
xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δοκιμασε και εδω http://www.movieplace.gr/ δεν χανεις τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.